A tökéletes nyári vakáció nem luxus

A tökéletes nyári vakáció nem luxus - a Wizz Air Hitelkártyával ráadásul minimalizálhatjuk utazási költségeinket!

Veres Patrik Bank360 pénzügyi szakértő Veres Patrik
2018.02.26
Frissítve: 2018-04-16 Létrehozva: 2018-02-26
857336


A hitelkártyák világában gyakran számíthatunk valamilyen kedvezményre. Van, ahol hűségpontokat írnak jóvá, van ahol a kibocsátó bank partnereinél kapunk bizonyos kedvezményeket és előfordul a forint visszatérítés is. A specifikus ajánlatokkal dolgozó hitelkártyák piacán azonban van egy egyértelmű uralkodó.
 

Az utazás szerelmeseinek legjobb barátja
 

Manapság egyre-másra érnek minket a jobb és kevésbé jobb utazási ajánlatok, tippek. A Coachsurfing, Air BNB, Home Exchange csak néhány a költségkímélő megoldások hosszú sorából. Az új típusú megoldások persze gyakran nem számolnak magával az utazás költségével, illetve azzal a kalandvággyal, ami ahhoz szükséges, hogy egy idegen kanapéján húzzuk meg magunkat, vagy szó szerint lakást cseréljünk egy hétre valakivel a világ másik felén.
 

Akár teret engedünk a vállalkozó szellemünknek, akár a hagyományosabb megoldást keressük, az utazás költsége jelentősen megdobhatja az amúgy vonzó szállásajánlatok díját. Ezt, a szabad szemmel is jól látható összeget takaríthatjuk meg a Wizz Air Hitelkártyájával.
 

Pont, ahová akarod!
 

A Wizz Air Hitelkártya használata során (THM: 39,40% - 375.000 Ft-ra és 12 hónap futamidővel számolva) vásárlásaink után Wizz Air pontokat írnak jóvá Nekünk - minden 100 forint után kettőt. Teljesen mindegy, hogy a heti nagybevásárlást, tankolást, vagy az új konyhabútort fizetjük vele, a Wizz Air Hitelkártyával folyamatosan gyűjtjük a pontokat, melyeket 1 pont = 1 forint értékben válthatunk forintra Wizz Air repjegy vagy egyéb Wizz Air szolgáltatások (pl. elsőbbségi beszállás, poggyász) vásárlásakor. Természetesen úti céltól függetlenül.
 

Kapott pontjaink ráadásul duplázódnak - tehát minden 100 forintos költés után 4 pontot kapunk -,, amennyiben a Wizz Air honlapján (wizzair.com), mobil applikációjában, vagy telefonos ügyfélszolgálatán vásárolunk.
 

10 hosszúhétvége lesz az évben! Ön hol tölti a következőt? Ha 2018. április 30-ig igényeljük Wizz Air Hitelkártyát, kezdésnek 20 000 Ft értékű üdvözlőpontot kapunk, amit akár már a következő repülésénél felhasználhatunk!
 

Számoljon utána!
 

A Wizz Air Hitelkártya fejlesztői még arról is gondoskodtak, hogy egy kalkulátorral kiszámoljuk az egy év alatt gyűjthető pontjaink számát - melyek beváltásával jelentősen csökkenthetjük tervezett utazásunk költségét.

Banki kalkulátorok

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük,
a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
lead sikeresen elküldve