Tavasz

A tökéletes nyári vakáció nem luxus - a Wizz Air Hitelkártyával ráadásul minimalizálhatjuk utazási költségeinket!

Frissítve: 2018-04-16 Létrehozva: 2018-02-26
857336
Kép
A tökéletes nyári vakáció nem luxus


A hitelkártyák világában gyakran számíthatunk valamilyen kedvezményre. Van, ahol hűségpontokat írnak jóvá, van ahol a kibocsátó bank partnereinél kapunk bizonyos kedvezményeket és előfordul a forint visszatérítés is. A specifikus ajánlatokkal dolgozó hitelkártyák piacán azonban van egy egyértelmű uralkodó.
 

Az utazás szerelmeseinek legjobb barátja
 

Manapság egyre-másra érnek minket a jobb és kevésbé jobb utazási ajánlatok, tippek. A Coachsurfing, Air BNB, Home Exchange csak néhány a költségkímélő megoldások hosszú sorából. Az új típusú megoldások persze gyakran nem számolnak magával az utazás költségével, illetve azzal a kalandvággyal, ami ahhoz szükséges, hogy egy idegen kanapéján húzzuk meg magunkat, vagy szó szerint lakást cseréljünk egy hétre valakivel a világ másik felén.
 

Akár teret engedünk a vállalkozó szellemünknek, akár a hagyományosabb megoldást keressük, az utazás költsége jelentősen megdobhatja az amúgy vonzó szállásajánlatok díját. Ezt, a szabad szemmel is jól látható összeget takaríthatjuk meg a Wizz Air Hitelkártyájával.
 

Pont, ahová akarod!
 

A Wizz Air Hitelkártya használata során (THM: 39,40% - 375.000 Ft-ra és 12 hónap futamidővel számolva) vásárlásaink után Wizz Air pontokat írnak jóvá Nekünk - minden 100 forint után kettőt. Teljesen mindegy, hogy a heti nagybevásárlást, tankolást, vagy az új konyhabútort fizetjük vele, a Wizz Air Hitelkártyával folyamatosan gyűjtjük a pontokat, melyeket 1 pont = 1 forint értékben válthatunk forintra Wizz Air repjegy vagy egyéb Wizz Air szolgáltatások (pl. elsőbbségi beszállás, poggyász) vásárlásakor. Természetesen úti céltól függetlenül.
 

Kapott pontjaink ráadásul duplázódnak - tehát minden 100 forintos költés után 4 pontot kapunk -,, amennyiben a Wizz Air honlapján (wizzair.com), mobil applikációjában, vagy telefonos ügyfélszolgálatán vásárolunk.
 

10 hosszúhétvége lesz az évben! Ön hol tölti a következőt? Ha 2018. április 30-ig igényeljük Wizz Air Hitelkártyát, kezdésnek 20 000 Ft értékű üdvözlőpontot kapunk, amit akár már a következő repülésénél felhasználhatunk!
 

Számoljon utána!
 

A Wizz Air Hitelkártya fejlesztői még arról is gondoskodtak, hogy egy kalkulátorral kiszámoljuk az egy év alatt gyűjthető pontjaink számát - melyek beváltásával jelentősen csökkenthetjük tervezett utazásunk költségét.

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum