Már videón keresztül is azonosíthatod magad a Cofidis hitelinnovációjával

Ennél könnyebben már nem lehet hitelhez jutni - fel sem kell állnod a gép elől

Veres Patrik Bank360 pénzügyi szakértő Veres Patrik
2017.11.06
Frissítve: 2019-08-15 Létrehozva: 2017-11-06
506441


A Cofidis nemrég rukkolt elő a hiteligénylésnél használható videós azonosítással. Az innováció segítségével chaten keresztül beszélhetünk az ügyintézővel és így azonosíthatjuk magunkat a folyamat során. Felejtsd el a sorban állást, még a fiókba sem kell elmenned!
 

Megkönnyítik a dolgod
 

Villámgyorsan, a gép előtt ülve vehetünk fel személyi kölcsön a Cofidis által bevezetett megolás révén. A video chat-en történő beazonosítás segítségével akár 24 órán belül megtörténhet a folyósítás, ráadásul új ügyfelek is használhatják a szolgáltatást.

A megoldásnak köszönhetően sikeres előzetes hitelkérelem esetén az igénylő nagyságrendileg 15 perc alatt végigviheti a beazonosítási folyamatot, és pozitív bírálat esetén akár 24 órán belül a számláján lehet az igényelt összeg. A videós beazonosítás a Cofidis mindhárom termékénél, azaz a Fapados kölcsönnél, Adósságrendező és Megújuló hitelnél is használható, így az igényelhető összeg 100 000 – 4 000 000 Ft között mozog.

A legkedvezőbb személyi kölcsönöket a Bank360 segítségével is megismerheted. Használd hitelkalkulátorunkat és keresd meg a számodra legnagyszerűbb kölcsönt!
 

Így tudsz a chaten keresztül személyi kölcsönt igényelni a Cofidistől
 

Megnéztük pontosan a hiteligénylés menetét a videós azonosítás használatával. Az alábbi lépéseket kell neked is végrehajtanod, ha így akarsz kölcsönt felvenni:
 

 1. Online vagy telefonos előzetes hitelkérelem elvégzése.
 2. Sikeres elbírálás esetén, amikor minden szükséges dokumentum és információ rendelkezésre áll (telefonszám, e-mail cím, kártyaformátumú személyazonosító igazolvány vagy vezetői engedély, lakcímkártya, szerződéscsomag, jövedelemigazolás, illetve egyéb beküldendő dokumentumok), kezdeményezd a videós azonosítást a cég weboldalán hétköznapokon 8-20h között.
 3. Az indítást követően egy rövid regisztrációs adatlap kitöltése után a Cofidis ügyintézője fogadja a hívásodat. A beszélgetés során az alábbi főbb lépésekre kell számítanod:
  1. Bemutatkozás
  2. Személyazonosságot igazoló okmány bemutatása, ellenőrzése, valamint a pénzmosás megelőzéséről szóló jogszabályok szerinti nyilatkozatok megtétele
  3. Lakcímkártya bemutatása
  4. Marketing és egyéb nyilatkozatok megtétele
  5. Szerződés aláírás és bemutatása
 4. A videós beszélgetést követően lehetőség nyílik a hitelbírálathoz beküldendő dokumentumok online felöltésére, tehát ezért sem kell bemenned.
 5. A dokumentumok beérkezését követően történik meg a végleges hitelbírálat.

Amennyiben a Cofidis pozitívan bírált el, megtörténik akár 24 órán belül a folyósítás. 

Banki kalkulátorok

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük,
a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
lead sikeresen elküldve