Az online számlanyitás már lehetséges az MKB Banknál! Otthonról, kényelmesen!

Ez a nem semmi: mától olyat láthatsz a bankolásban, ami eddig még nem volt

Az online számlanyitás már lehetséges az MKB Banknál! Otthonról, kényelmesen!

Ez a nem semmi: mától olyat láthatsz a bankolásban, ami eddig még nem volt

Veres Patrik
2017-07-20 Frissítve: 2022-03-23
2017-07-20 Frissítve: 2022-03-23
256640


A jogszabályi változások lehetővé teszik, az MKB Bank pedig élt is ezzel a lehetőséggel: mától személyes megjelenés nélkül, már két órán belül nyithatunk számlát a banknál, ráadásul úgy, hogy a bankkártyát is azonnal kézhez kapjuk – persze virtuálisan – így még erre sem kell várnunk, a mobilunkkal fizethetünk.
 

A számlanyitáshoz mindössze egy videótelefonálásra, csetelésre alkalmas mobiltelefonra, vagy bármilyen más eszközre van szükség, az azonosítás elvégezhető ezen keresztül is, hála jegybanki határozatnak.
 

A bankkártyához a bank mobilfizetési applikációján, az MKB PAY-en keresztül juthatunk hozzá. A „plasztik” egy virtualizált Mastercard, amelyet gyakorlatilag ugyanannyian fogadnak el, mint a hagyományos, fizikai kártyát. A használathoz persze egy NFC-képes mobiltelefonra lesz szükségünk, de ez manapság már szinte minden androidos készülékben megtalálható.
 

Itt egy számlacsomag, amire régóta vártunk
 

Ráadásul az egészet megfejelte az MKB egy 0 forintos számlacsomaggal, amely leginkább a digitalis bennszülötteknek jöhet jól.
 

Az MKB Digit@ll számlacsomagban ingyenes:
 

  • a számlavezetés
     
  • bankkártya
     
  • NetBANKár szolgáltatás 1 felhasználónak
     
  • TeleBANKár
     
  • MobilBANKár
     
  • a szokásos készpénzfelvétel ATM-ből
     

Induló akció keretében most az első 5000 számlanyitónak 5000 forintot írnak jóvá. 
 

Tényleg ingyenes?


Akkor számít fel díjat a bank, ha készpénzt veszünk fel, méghozzá az alábbi módon számítják a költséget: havi jóváírás és a belföldi készpénzfelvételek arányában az alap havi díjat visszatéríti a bank. A számlacsomag költsége annyi lesz, ahány százalékot készpénzként felvettünk a jóváírásból. Jóváírásnak tekinti a bank a két legnagyobb összegű jóváírást bármely MKB-nál vezetett számlánkról.

Jóváírás az MKB Digit@ll számlacsomagnál
Forrás: MKB Bank

Az ajánlat nagyon kedvező azoknak, akik lassan tényleg meg akarnak szabadulni a készpénztől és a kártyáktól, azonban felhívjuk arra a figyelmet, hogy a többi kereskedelmi bank is készül előrukkolni a digitális számlanyitással és új csomagokkal, ezért talán megéri várni még egy kicsit a versenytársak ajánlataira. 

Egyelőre hitelt nem igényelhetünk személyes azonosítás nélkül, de ami késik, nem múlik. Ha mégis meggyorsítanád a hitelfelvétel menetét, használd ingyenes online kalkulátorunkat, ahol több mint 10 bank ajánlatai közül válogathatsz egy kattintással. 

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!