Online számlanyitás az Gránit Banknál

Hamarabb nyithatsz mostantól bankszámlát, mint amennyi idő alatt elolvasod ezt a cikket - itt a nagy változtatás

Veres Patrik Bank360 pénzügyi szakértő Veres Patrik
2017.07.20.
Frissítve: 2019-02-01 Létrehozva: 2017-07-20
256655


Szinte alig pár perce írtuk meg, hogy az MKB Banknál a mai naptól lehetséges a teljesen online, otthoni számlanyitás személyes jelenlét nélkül, ám velük egy időben egy másik pénzintézet is készen áll, hogy hasonló szolgáltatást kínáljon: a Gránit Bank hajnalban szintén elindította a digitális számlanyitási funkciót.
 

A Gránit VideóBankon keresztül a videóazonosítással összekapcsolt online számlanyitás az egész országban elérhető, így az aránylag kevés, főleg fővárosi fiókkal rendelkező bankkal szemezők előtt megnyílt a lehetőség, hogy akár néhány óra alatt a bank ügyfelei legyenek. A Bank360-nal közölték: már az első számlanyitó ügyfelük is megvolt, aki elmondta: nagyon elégedett a szolgáltatással.
 

A Gránit sem aprózza el, azonnal csináltak is hozzá egy új digitális számlacsomagot, a kedvezményes Helló Gránitot (a SZTÁR számlacsomag változata összevont kedvezményekkel), amely a digitális bankolásban otthonosan mozgóknak lehet nagyon hasznos, hiszen
 

 • 0 Ft a számlanyitási díj
   
 • 0 Ft a számlavezetési díj
   
 • a Most bankkártya az első évben díjmentes, a Platinum bankkártya (prémium) kedvezményes
   
 • ingyenesek a digitális és elektronikus bankolási csatornák (eBank app, NetBank, MobilBank, TeleBank, VideóBank)

   

Miért most újít mindenki?
 

A mai naptól hatályos a jegybank azon rendelete, amely megadta a jogszabályi kereteket a bankoknak ahhoz, hogy digitálisan, a távolból is azonosíthassák az ügyfeleket.
 

Egyelőre még csak a bankszámlanyitásra terjed ki a Magyar Nemzeti Bank rendelete, hitelfelvételhez továbbra is személyes azonosításra van szükség, kivéve, ha már ügyfelei vagyunk annak a banknak, ahol a hitelt fel akarjuk venni. A folyamat ezen fronton továbbra sem a leggyorsabb tehát, azonban ingyenes hitelkalkulátorunk használatával időt spórolsz meg, ráadásul néhány kattintással kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb hitelajánlatot.

Banki kalkulátorok

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!