• Gyorskölcsön

  • Gyorskölcsön kalkulátor

Hitelre van szükséged a lehető leggyorsabban? Hasonlítsd össze egyszerűen és gyorsan a bankok kölcsön- és hitelajánlatát. A Bank360 gyorskölcsön hitelkalkulátor segítség a választásban. Bankonként csak a Neked a legkedvezőbb ajánlatot mutatjuk meg a választott hitelösszeg és futamidő alapján.

Kalkulátor beállítás
Bank
Törlesztőrészlet
THM
Visszafizetendő
Hitel összege
Ft
Futamidő
hónap
Egyéb beállítások ...
Pontos nettó jövedelmed Ft

Gyorskölcsön:
 

Gyorskölcsönt - az 500 000 forint alatti hitelösszegű személyi hiteleket – kezes és fedezet nélkül, egyszerűen, gyors elbírálással, általában rövid futamidőre tudod igénybe venni. Ebben a termékkategóriában elérhető a havi törlesztésű hitelek mellett a heti rendszerességgel fizetendő kölcsön is. A gyorskölcsönök a rövid távú, kis összegű anyagi problémákra jelentenek megoldást, mint például egy műszaki cikk vagy egy ajándék beszerzésére. Ez a hiteltípus egyes esetekben KHR listán negatív adattal szereplő ügyfeleknek is elérhető finanszírozási megoldást jelen. A legjobb konstrukciót keresed? Nézd meg a Provident, a Cetelem és a Cofidis ajánlatait is, hogy a számodra legideálisabb döntés szülessen.

Bank360 hitelkalkulátor:
 

A kalkulátor az aktuális banki hirdetményekben szereplő kondíciókat veszi figyelembe. A hitelek egyes paraméterei, feltételei eltérőek bankonként, ezért a további részletekről érdemes a bank oldalán meggyőződni. A célunk az, hogy egy átlátható és összehasonlítható listában mutassuk be a banki termékeket, ezért minden esetben a kiválasztott keresési paraméterek alapján az elérhető legkedvezőbb hitelajánlatot jelenítjük meg a listában. A keresés során ki lehet választani a futamidőt és a hitelösszeget, valamint érdemes megjelölni, ha a havi nettó jövedelmed 250.000,- forint felett van, mert sok banknál innen indulnak az akciós kölcsönök. Ezen kívül, ha vállalod, hogy a jövedelmed az adott bankban utalod további kedvezményeket is kaphatsz. A hitelajánlatokat sorba tudod rendezni bank, törlesztőrészlet, THM és teljes visszafizetendő összeg szerint is. Egyes bankok alkalmaznak ügyfélminősítés (scoring) alapú árazást is. Mivel a banki ügyfélminősítés nem publikus ezért mi a legjobb ajánlatokat szerepeltetjük az ajánlati listában. A maximum THM mértéke nem haladhatja meg a jegybanki alapkamat 24 százalékponttal növelt értékét. A maximum THM 2016. 05. 25-e óta 24,9%.

 

Értékeld a Bank360 kalkulátorát!

4.52 / 69
Bank360 fiatalok babzsákon ülnek
Bank360 gyakori kérdések Bank360 Fogalomtár
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum