• Személyi kölcsön

  • Személyi kölcsön kalkulátor

Szeretnéd látni a személyi kölcsönöket egy helyen összesítve? Hasonlítsd össze a Bank360 személyi kölcsön hitelkalkulátorával számos bank hitel- és kölcsönajánlatát. Mindössze néhány kattintás, hogy lásd a legjobb testre szabott ajánlatokat a hazai pénzintézetektől. Személyi kölcsön gyorsan, akár fedezet nélkül is - ebben tud Neked segíteni a Bank360. Bankonként a legkedvezőbb ajánlatot mutatjuk meg a választott hitelösszeg és futamidő alapján. A kalkulátor eredményeit állítsd sorrendbe THM, törlesztő vagy teljes visszafizetendő összeg alapján, hogy megtaláld a számodra legkedvezőbb ajánlatot.

Kalkulátor beállítás
Bank
Törlesztőrészlet
THM
Visszafizetendő
Hitel összege
Ft
Futamidő
hónap
Egyéb beállítások ...

Személyi kölcsön:

A személyi kölcsön vagy más néven személyi hitel termékeket számos célra veheted igénybe, ha gyorsan pénzre van szükséged. Legyen szó lakásfelújításról, nyaralásról, vagy autóvásárlásról, esetleg egy váratlan orvosi költségről vagy családi eseményről, ez a hitelkonstrukció gyors és egyszerű megoldást jelenthet. 2016-tól már Magyarországon is elérhetők akár 10% alatti éves kamattal is. Nem akarsz nagy összegű ingatlant, vagy kocsit bevonni fedezetként? A személyi kölcsönnél nem probléma, hiszen a banknak elég csak a rendszeres jövedelmedről igazolást adni. Ráadásul már nagyobb összeget is kaphatsz személyi kölcsönként: 100 000 forinttól egészen 7 millió forintig is igényelhetsz hitelt, a futamidő pedig akár 7 év is lehet. Használd kalkulátorunkat és ismerd meg a bankok ajánlatait, hiszen a helyes döntésen akár több százezer forintod is múlhat! Listáinkon az egyes ajánlatokhoz tartozó akciókat is megtalálhatod, így akár további kamatkedvezményekkel is vehetsz igénybe személyi kölcsönt. Még jobb ajánlatra van szükséged? A bankok a jövedelmedhez mérten állapíthatnak meg kamatfelárat. A Bank360 megmutatja, hogy 250 000 forintos fizetés felett hol vehetsz fel a legolcsóbban hitelt. Ha még ez sem elég, érkezzen jövedelmed a hitelező banktól kapott folyószámlára a további akciós kamatfelárért.

Már lakásod korszerűsítésére is vehetsz igénybe személyi kölcsönt, ráadásul egy szabad felhasználású hitel esetében nem kell tartanod azoktól a megkötésektől, amelyek például a lakástakarék-pénztári megtakarításoknál jelentkeznek, így ezt a kölcsönt akár nyaralód felújítására is fordíthatod. Inkább az otthonodon végeznél el kisebb-nagyobb felújításokat? Cseréld le a nyílászárókat, újítsd fel a tetőt vagy vásárolj új padlószőnyeget, pár évente úgysem árt a csere. Kisebb összegre van szükséged? Akár álmaid telefonját, vagy egy nagyobb televíziót is vehetsz személyi hitelből, ha arra van szükséged. 

Persze csak óvatosan a költekezéssel: ha bajban vagy és olcsóbb hitelre van szükséged a jelenleginél, a személyi kölcsön hitelkiváltásra is nagyszerű megoldás lehet. Cseréld le drágább hiteledet egy alacsonyabb kamatozásúra és vedd át újra az irányítást a pénzügyeid felett! Gyorsan van szükséged pénzre? A hiteligénylés ügyintézési ideje nem több, mint egy hét, de egyes online megoldásokkal már percek alatt pénzhez juthatsz. OTP Bank, Raiffeisen vagy Erste Bank? Segítünk a választásban! Nézd meg a K&H, CIB, az MKB, a Budapest Bank, a Sberbank, vagy akár a Provident, a Cetelem és a Cofidis ajánlatait is, hogy a legjobb döntést hozd meg. Más hiteltermékek is érdekelnek? Próbáld ki gyorskölcsön, autóhitel, hitelkiváltás és lakáshitel kalkulátorainkat is ingyenesen, hogy minden téren a lehető legjobb döntést hozd meg.

Ne felejtsd el! A Bank360 ajánlatait böngészve még egyáltalán nem biztos, hogy hitelhez is jutsz. Kalkulátoraink eredményei tájékoztató jellegűek. Rendszeres jövedelmeden és a hitelbírálati eredményeken múlik, hogy kaphatsz-e kölcsönt a banktól. Minél megbízhatóbb ügyfél vagy, annál jobb ajánlatot kaphatsz, a kockázatosabb ügyfelek azonban magasabb kamatfelár mellett kaphatnak kölcsönt. Három hónapon túlmutatót, a minimálbérnél nagyobb elmaradásod van és már szerepelsz a Központi Hitelinformációs Rendszer negatív adóslistáján? Talán még így is van segítség: a kalkulátoraink által összeállított listában keresd az aktív és passzív KHR-eseknek szóló ajánlatokat!

Bank360 hitelkalkulátor:

A hitelkalkulátor az aktuális banki hirdetményekben szereplő kondíciókat veszi figyelembe. A hitelek egyes paraméterei, feltételei eltérőek bankonként, ezért a további részletekről érdemes a bank oldalán meggyőződni. A célunk az, hogy egy átlátható és összehasonlítható listában mutassuk be a banki termékeket, ezért minden esetben a kiválasztott keresési paraméterek alapján az elérhető legkedvezőbb hitelajánlatot jelenítjük meg a listában. A keresés során ki lehet választani a futamidőt és a hitelösszeget, valamint érdemes megjelölni, ha a havi nettó jövedelmed 250.000,- forint felett van, mert sok banknál innen indulnak az akciós kölcsönök. Ezen kívül, ha vállalod, hogy a jövedelmed az adott bankban utalod további kedvezményeket is kaphatsz. A hitelajánlatokat sorba tudod rendezni bank, törlesztőrészlet, THM és teljes visszafizetendő összeg szerint is. Egyes bankok alkalmaznak ügyfélminősítés (scoring) alapú árazást, de mivel a banki ügyfélminősítés nem publikus ezért mi a legjobb ügyfélminősítéshez tartozó kondíciókat szerepeltetjük az ajánlati listában. A maximum THM mértéke nem haladhatja meg a jegybanki alapkamat 24 százalékponttal növelt értékét. A maximum THM 2016. 05. 25-e óta 24,9%.

 

Bank360 fiatalok babzsákon ülnek
Bank360 gyakori kérdések Bank360 Fogalomtár
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text