Promóció
CIB személyi kölcsön igénylésével egyszerűbb és gyorsabb elérni a céljainkat

CIB személyi kölcsön igénylésén gondolkodsz? Itt minden szükséges információt megtalálsz!

CIB személyi kölcsön igénylésével egyszerűbb és gyorsabb elérni a céljainkat

CIB személyi kölcsön igénylésén gondolkodsz? Itt minden szükséges információt megtalálsz!

Veres Patrik
2018-05-14 Frissítve: 2022-01-18
2018-05-14 Frissítve: 2022-01-18
1214783


A személyi kölcsönök újra egyre népszerűbbé válnak a magyarok körében, ami nem is csoda: egyszerűen és könnyen igényelhető akár több millió forint is mindössze egy jövedelemigazolással. A kamatok alacsonyak, így olcsón finanszírozhatjuk hitelből a céljainkat.
 

A CIB Előrelépő személyi kölcsön szintén rendelkezik ezekkel a jellemzőkkel: akár 7,77 százalékos THM mellett vehetünk fel legalább 300 000, de maximum 10 millió forintot. A legrövidebb futamidő 12 hónap lehet a törlesztésre, míg a leghosszabb 84 hónap.
 

Ha például 3 000 000 forintot szeretnénk felvenni 7 éves futamidőre, a havi törlesztőrészlet mindössze 46 576 forint lesz abban az esetben, ha jövedelmünk nettó 250 000 forint felett van és vállaljuk, hogy a CIB Bankhoz érkezik. Ekkor a THM mindössze 8,14 százalék.
 

Az Előrelépő személyi kölcsönt nem csak az ügyfelek, de a szakma is nagyon szereti: 2017-ben az év lakossági hitelterméke volt a hazai bankszakma legrangosabb megmérettetésén, a Mastercard Év Bankja versenyen.
 

A CIB személyi kölcsön esetében egy szabad felhasználású hitelről van szó. A bank felé nem kell igazolnunk, hogy mire használjuk fel a pénzt, tetszőlegesen kiválasztott célra költhetjük. Lecserélhetjük belőle az autót, fedezhetjük belőle a váratlanul felmerülő egészségügyi kiadásokat vagy akár a lakást is felújíthatjuk.
 

Sőt, ha egy adott banktól már vettünk fel kölcsönt, azt akár ki is válthatjuk a CIB személyi kölcsön igénylésével, igaz, ekkor a maximálisan felvehető hitelösszeg csak 5 millió forint, azonban már ez is igen nagy segítség lehet. Adósságrendező kölcsönnel nem csak egy hitelt válthatunk ki. Ha esetleg több kisebb személyi kölcsönt is fizetünk, mint például hitelkártyatartozás, gyorskölcsön vagy folyószámlahitel, érdemes ezeket együtt egy kölcsönből rendezni, hiszen az új hitel jellemzően alacsonyabb kamatozású, mint a drága hitelkártya és folyószámlahitel. A különbség a hitelek törlesztőrészletei között több tízezer forintra is rúghat.


Nagyobb összegre van szükséged? A Bank360 hitelkalkulátorával pillanatok alatt találhatod meg a számodra legmegfelelőbb személyi kölcsönt!
 

Online személyi hitel igénylés – a CIB Banknál percek alatt elérhető
 

Ráadásul a bank ügyfelei egyedülálló módon akár az okostelefonról is igényelhetik a CIB személyi kölcsönt. Ehhez a CIB mobilapplikácóját kell telepíteni és elindítani az igénylést, hogy mindössze 7 perc alatt a folyószámlán legyen a pénz.
 

A folyamat során a CIB Mobilbankban kell igényelnünk a személyi kölcsönt. A lehetőség csak azoknak áll fenn, akik a CIB Bank ügyfelei és jövedelmük a banknál vezetett folyószámlára érkezik. A hiteligénylés során be kell állítanunk az applikáció beállításainál a kereskedelmi ajánlatok fogadását. A személyi kölcsönt az ajánlatok között érjük el. Az opciót kiválasztva megadhatjuk, hogy mekkora összeget szeretnénk felvenni és milyen futamidőre. Ezek után meg kell adnunk néhány választ a tényleges pénzügyi helyzetünkre vonatkozóan. Fontos, hogy amennyiben valamelyik kérdésre nemmel válaszolunk, a hiteligénylés átterelődik a bankfiókba vagy a telefonos ügyfélszolgálatra. A rendszer ezt követően az engedélyünkkel előzetes hitelbírálatot végez a háttérben, azaz a bankszámlakivonat alapján megvizsgálja a jövedelmünket és a háttérben ellenőrzi az adatinkat a Központi Hitelinformációs Rendszerben.
 

A válaszaink, bankszámlakivonatunk és a KHR-állapotunk alapján a bank kalkulál egy ajánlatot, amelyet elfogadhatunk vagy visszautasíthatunk.
 

Ha az elbírálás pozitív lett és az ajánlat is tetszik, zöld utat kapunk a hitelfelvételhez. Ezek után el kell fogadnunk a hitelfelvételhez szükséges tájékoztatókat, nyilatkozatokat és az általános szerződési feltételeket a PIN-kódunk segítségével, illetve ekkor van lehetőségünk hitelfedezeti biztosítást is kérni. Amennyiben minden adatot helyesen adtunk meg és stimmel a bank rendszere is, már csak a CIB személyi kölcsön folyósítása van hátra, ami munkaidőben másodpercek alatt meg is történik.
 

Az összeget innentől bármire használhatjuk, a bank pedig az applikációban található Postaládába küldi a törlesztéshez szükséges információkat.
 

CIB személyi kölcsön igénylésének dokumentumai és feltételei
 

Persze nem csak a legkorszerűbb mobilapplikáción keresztül kaphatjuk meg a CIB hitelét, de kétségkívül ez a leggyorsabb módszer. Ha viszont a hagyományosabb igénylés hívei vagyunk megannyi alternatíva áll rendelkezésünkre, hogy lecsapjunk a CIB személyi kölcsönre.
 

 • Bemehetünk a CIB valamelyik bankfiókjába és személyesen, az ügyintéző segítségével kezdhetjük meg az igénylést.

 • Ugyanezt megtehetjük telefonon keresztül is, ahol 10 perc alatt kapunk ingyenes előbírálatot

 • Megkezdhetjük az igénylést a weboldalon adataink megadásával. A bank munkatársai egy órán belül visszahívnak minket munkanapokon. Az igénylést a CIB24 vonalon kell elindítanunk.

 • Indíthatjuk a folyamatot a netbankon keresztül is a saját felhasználói fiókunkba belépve.
   

Bármelyik csatornát is választjuk a CIB személyi kölcsön igényléséhez, vannak bizonyos igénylési feltételek, amelyeknek az adós, vagy jövedelmével részt vevő adóstársnak mindenképpen meg kell felelnie. Az vehet fel CIB Előrelépő személyi kölcsönt, aki
 

 • állandó magyarországi címmel rendelkező devizabelföldi magánszemély

 • 20 éves életkort már betöltötte, de nem tölti be a futamidő végéig a 72-t.

 • hozzájárul az adatai lekéréséhez a Központi Hitelinformációs Rendszerből

 • nem szerepel a Központi Hitelinformációs Rendszer negatív adóslistáján

 • rendelkezik legalább 3 hónapja havi folyamatos, határozatlan idejű munkaviszony igazolásával (munkáltatói igazolás), vállalkozók esetében pedig megvan legalább egy lezárt teljes üzleti év ugyanabban a tevékenységi körben.

 • rendelkezik a meghatározott minimum havi nettó jövedelemmel, ami eléri a 84 788 forintot (2017-ben szerzett jövedelem esetén), vagy a 91 770 forintot (2018-ban szerzett jövedelem esetén).
   

Ha ezeket kipipálhatjuk, érdemes már eleve megindítani úgy az igénylést, hogy az alábbi szükséges dokumentumokkal már rendelkezünk:
 

 • érvényes személyazonosító igazolvány (személyi igazolvány, útlevél, kártyaformátumú jogosítvány)

 • lakcímkártya állandó magyarországi lakcímmel

 • ha nem a CIB Banknál vezetjük a folyószámlánkat, szükség lesz bankszámlakivonatra az utolsó három hónapról, amely tartalmaz jövedelmet munkaviszonyból vagy nyugdíjból.

 • vállalkozóknak NAV-os jövedelemigazolásra is szükség lesz

 • nyugdíjasok esetén nyugdíjas igazolvánnyal vagy a legutóbbi évről szóló nyugdíjigazolással, vagy bankszámlakivonattal tudjuk igazolni a jövedelmet.

 • ha adósságrendező hitel formájában használjuk fel a kölcsönt, kelleni fog a kiváltandó hitel fennálló tartozásáról szóló igazolás
   

Mennyibe kerül a CIB Előrelépő személyi kölcsön? Ne csak a kamatot nézd!
 

A hitel teljes díjában nem csak az ügyleti kamat szerepel. A teljes hiteldíjmutató (THM) alapján tudjuk megnézni, hogy a rendszeres díjak és a kamat a hitelösszeghez képest mekkora költséget jelent. Minél alacsonyabb ez az arány, annál olcsóbb a hitel. A CIB Előrelépő személyi kölcsönnél akár 8,17 százalék is lehet, ami nagyon alacsonynak mondható. Persze a kalkulált THM sok tényezőtől függ: hány éves futamidőre vesszük fel, mekkora összeget és milyen jövedelem mellett?
 

A CIB személyi kölcsön igénylésével különböző kamatkedvezményeket is szerezhetünk az adott banktól: minél magasabb a jövedelmünk, annál alacsonyabb lesz a hitelkamat, ha a fizetésünk a CIB-nél vezetett folyószámlára érkezik. A kedvezmény igénybevételéhez feltételül szabott összeg akár több tranzakcióból is összeállhat. A bank 3 havonta vizsgálja meg, hogy megérkezett-e a megfelelő nagyságú jóváírás a számlán. Ha nem, akkor a kedvezmény nélküli törlesztőrészlet kerül felszámításra.
 

De milyen más díjakkal kell számolnunk, ha felvesszük a CIB személyi kölcsönt?
 

 • Előtörlesztési díj: 0,5%, maximum 20 000 forint. A második ügyleti évtől, illetve az első évben egy alkalommal 200 000 forintig ingyenes.

 • Szerződésmódosítás díja: 20 000 forint

 • Igazolás, kivonat: 1 000 forintért kérhetjük darabját, de a tartozásról készült táblázatos kimutatás díjmentes

 • Éves késedelmi kamat: ügyleti kamat + 3 százalék
   

Online könnyebb! Igényelj most!
 

Szimpatikus a hitel, de nem vagyunk a CIB Bank ügyfelei, hogy azonnal igényelhessünk a mobilapplikáción keresztül? Nem kell lemondanunk a gyorsaságról! A Bank360-on keresztül villámgyorsan adhatjuk meg elérhetőségeinket, akár ezen az oldalon is, a CIB Bank pedig felveszi velünk a kapcsolatot a hiteligénylés részleteivel.


Gyorskölcsönök, akár már 2 napon belül! Ha nem vagy a CIB ügyfele, de a lehető leghamarabb szükséged lenne egy kisebb összegre, használd a Bank360 gyorskölcsön kalkulátorát a legjobb ajánlatok felkutatásához!
 

CIB Bank – közel 40 éve a lakosságért
 

A CIB Bank 1979-ben alakult japán és európai bankok, illetve a Magyar Nemzeti Bank segítségével. Mára a CIB Csoport tulajdonosa az Intesa Sanpaolo, Olaszország legnagyobb bankcsoportja, amely az európai pénzpiac meghatározó tagja. A CIB Bank országos lefedettségű bankfiókhálózattal rendelkezik és közel félmillió ügyfele van.
 

Még több információra van szükség a CIB Bankkal kapcsolatban? A legfrissebb hírek, változások, ATM-ek és bankfiókok listája egyaránt elérhető a Bank360 összefoglaló banki oldalán. Minden fontos információ a CIB Bankról egy helyen!

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!