Bank360 Bank360
kalkulátor háttér kép kalkulátor háttér kép

Provident 2024

A Provident Pénzügyi Zrt. által kínált heti kölcsön fedezet nélküli, kis összegű, rövid lejáratú kölcsön, melyet egy összegben, banki átutalás útján bocsát az ügyfél rendelkezésére és visszafizetése heti rendszerességgel, szintén banki átutalással történik.

Kalkulátor

Hitel összege (Ft)info
Futamidő (hét)info
Nettó jövedelmed (Ft)info

Kalkuláció eredménye

Heti törlesztőrészlet
THM
Visszafizetendő

Kalkuláció eredménye

Törlesztőrészlet
Átmeneti
időszakban
Átmeneti időszak
lejártával
THM
Átmeneti
időszakban
A teljes futamidő
alatt
Visszafizetendő
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

hitelkamatok háttér kép kalkulátor háttér kép

Miért válaszd
a Provident személyi kölcsönöket?

Gyors döntés és ügyintézés

Egyszerű igénylési feltételek

Teljes hitelügyintézés akár az otthonából

Hiteligénylés folyamata

1. Kalkulálj az oldalon!

Kalkulátorunk segítségével kiválaszthatod a Neked megfelelő hitelösszeget, futamidőt és törlesztőrészletet. A választható feltételek vállalásával azt is megnézheted, hogy kedvezőbb lesz-e a konstrukció.

2. Kérj visszahívást!

Add meg a neved, telefonszámod és az e-mail címed, hogy a Provident kollégái visszahívhassanak, és egyeztetni tudjátok a részleteket.

3. Egyeztesd a részleteket!

A Provident adategyeztetés céljából vissza fog téged hívni, illetve előszűrést végez, hogy megvizsgálja a hitelképességed. A beszélgetés alapján pontosítani tudjátok a törlesztőrészlet nagyságát és a hitel futamidejét is.

4. Töltsd ki a szükséges dokumentumokat!

A szerződéskötéshez szükséges dokumentumok e-mailben vagy postán jutnak el hozzák. Töltsd ki, küldd vissza és várd a végleges bírálat eredményét, amelyről SMS-ben és levélben tájékoztatnak majd.

5. Vedd fel a pénzt!

Ha a hiteligénylést jóváhagyja a bank, a folyósítás legkésőbb néhány napon belül megtörténik, a bank pedig elküldi neked postán a hitelszerződéssel kapcsolatos összes dokumentumot.

Rugalmas felhasználhatóság szinte minden esetre – ezért választják sokan a Provident heti hiteleit

A Provident több mint 300 000 ember számára nyújtott már valamilyen kölcsönt, akár kisebb, akár nagyobb kiadásról legyen szó. Ha számodra is fontos a gyorsaság, a rugalmasság, és a céljaidhoz elég lehet akár kisebb összeg is, érdemes áttekintened velünk, hogy mi az, amit feltétlenül érdemes tudni a Provident hiteleiről.

A Provident heti hitele fedezet nélküli, kis összegű gyorskölcsön, melyet a személyi kölcsönök zömétől eltérően nem havonta, hanem hetente kell törleszteni, banki átutalással.

A Provident Heti kölcsön feltételei

A Heti hitellel egészen kis összegű, akár 40 ezer forintos kölcsönt is felvehetnek az ügyfelek, a maximálisan felvehető összeg pedig ennél a típusnál 570 ezer forint. Négy futamidő közül lehet választani, 19, 57, 72 és 110 hetes törlesztésre is van lehetőség. A teljes hitelköltség mutató (THM) 35,4 százalék. A kamat a futamidő hosszától függetlenül fix, tehát nem kell amiatt aggódni, hogy a törlesztés során megemelkedik a hetente fizetendő összeg.

Az igénylés feltételei az alábbiak:

 • nagykorúnak kell lenni,
 • az igénylőnek bejelentett magyarországi lakcímmel kell rendelkeznie,
 • rendszeres jövedelmet kell igazolni,
 • be kell mutatni egy érvényes személyazonosító okmányt (személyigazolvány, jogosítvány),
 • rendelkezni kell egy saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámlával - ez alól kivételt lehet tenni, ha az igénylő az Otthoni Szolgáltatást is igénybe veszi.

Érdekelnek más gyorskölcsönök is? Használd a Bank360 kalkulátorát és keresd meg a legolcsóbb hitelt! Legyen nálad a hitelösszeg kevesebb mint két nap alatt!

Otthoni Szolgáltatás – ki sem kell mozdulnod, házhoz jön a pénz

A Provident szintén egyedi szolgáltatása az Otthoni Szolgáltatás. Ha az otthonodban írnád alá a szerződést és vennéd át a pénzt, a Provident munkatársai egyeztetés után házhoz mennek. Nem kell sokáig utazni, hogy aztán sorban állhass a bankban, de külön szabadnapot sem kell kivenni, vagy elkéredzkedni, mert a teljes hitelügyintézés az otthonodban történik.

A pénzintézet munkatársa akár hétvégén, a megbeszélt időpontban el tud menni hozzád, ahol aláírjátok a szerződést, majd azonnal utána készpénzben is megkaphatod a kölcsön összegét. Ha felmerült valamilyen kérdés, akkor ezen a találkozón a Provident munkatársa válaszol.

Azt tartsd észben, hogy a Provident csak az otthonodban keres fel, amelyet lakcímkártyával tudsz igazolni. Természetesen a szolgáltatás csak díj ellenében vehető igénybe. Ha tehát szükséged van az Otthoni Szolgáltatásra, kalkulálj annak költségeivel is, ami azért nem kevés: maga a szolgáltatás két részre osztható, Otthoni Kihelyezésre és Otthoni Szolgáltatásra.

Ha nincs szükséged tovább az Otthoni Szolgáltatásra, bármikor felmondhatod az erre a részre vonatkozó szerződést egy írásbeli értesítéssel akkor, ha nincs hátralékod. Meg kell továbbá jelölnöd egy olyan bankszámlát is, amelyről a jövőben átutalod a Providentnek a törlesztőrészletet. Az Otthoni Szolgáltatás felmondásának nincs díja.

Előrelátó Csomag

A Provident hitelek mellé igényelheted az Előrelátó Csomagot is, amely egyfajta hitelfedezeti biztosítékként működik. A pénzintézet halál esetén elengedi a tartozást, ezen felül pedig tartalmaz egy csoportos élet- és balesetbiztosítást, illetve meghosszabbított elállás/felmondási lehetőséget.

Tartozás-elengedés: a hitelfelvevő halál esetén az örökösödnek nem kell visszafizetnie a kölcsönt.

Elállási lehetőség: a jogszabály 14 napot ad arra, hogy visszalépj a szerződéstől díjmentesen. Ezzel a szolgáltatással a 14 helyett 30 napon belül állhatunk el a megegyezéstől.

Csoportos élet- és balesetbiztosítás: anyagi fedezet a biztosításban foglalt események bekövetkezése esetén: ilyen például a hitelfelvevő baleseti sérülése és bármely okú halála.

Ahogy az Otthoni Szolgáltatásnak, úgy az Előrelátó Csomagnak is rendszeres díja van. 

Milyen dokumentumokra van szükség a Provident hitel igényléséhez?

Az alábbi dokumentumokra lesz szükséged a folyamat során:

 • Személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány
 • Lakcímkártya
 • Jövedelemigazolás: bérpapír, bankszámlakivonat, munkáltatói igazolás vagy postai szelvény, esetleg nyugdíjszelvény. Mindezek nem lehetnek régebbiek 30 napnál.
   

Ezekre a költségekre számíthatsz, ha a Provident Hitelt választod

Persze a szerződésben rögzített THM csak addig áll fent, amíg mindent időben fizetsz. Összeszedtünk néhány díjat, amelyet ki kell fizetned, ha megcsúszol egy Provident hitellel:

 • Késedelmi kamat: az esedékesség napján meg nem fizetett tőketartozás után számolnak fel kamatot, az esedékesség utáni első naptól számolva. A késedelmi kamat mértéke a szerződésben szereplő ügyleti kamat másfélszeresének a 3 százalékponttal növelt mértéke, de legfeljebb 24 százalék. 
 • Késedelmi díj: mértéke a futamidőtől függ. Ha a késedelmes tartozás összege eléri az esedékes törlesztőrészlet négyszeresét, 57 hetes futamidő esetén 10 ezer forint, 72 hetes futamidő esetén 12 ezer forint, 110 hetes futamidő esetén 14 ezer forint a késedelmi díj. Ha a késedelmes tartozásod a törlesztőrészlet tízszeresét éri el, akkor 57 hetes futamidő esetén 20 ezer forint, 72 hetes futamidő esetén 24 ezer forint, 110 hetes futamidő esetén pedig 28 ezer forint késedelmi díjat kell fizetni. A 30 hónapos futamidejű kölcsön esetében, ha késedelmes tartozás eléri az esedékes törlesztőrészlet kétszeresét, akkor 25 ezer forint késedelmi díjat kell fizetni, ha pedig a késedelmes tartozás eléri az esedékes törlesztőrészlet négyszeres mértékét is, úgy 50 ezer forintot számol fel a Provident. 
 • Felmondási díj: a felmondás időpontjában fennálló tartozás összegének 15 százaléka, de legalább 5 ezer forint, legfeljebb pedig 100 ezer forint. A felmondás akkor történik meg, ha 90 napnál többet késel a hitel törlesztésével.
 • Behajtási díj: 15 000 forint, amelyet évente egyszer kell fizetni, amíg a szerződésfelmondástól számítva a teljes tartozást meg nem fizeted.
 • Bírósági vagy egyéb költségek: ha a lejárt követelést bírósági vagy egyéb úton próbálja behajtani a hitelintézet, akkor a annak a költségeit is rád fogják terhelni. 

Így igényelj, ha alaposan felmérted a lehetőségeket

A Provident hiteleit igényelheted telefonon, SMS-ben, személyesen vagy az interneten keresztül kitöltött adatlappal is. A szerződéskötéshez a pénzintézet munkatársa felveszi veled a kapcsolatot. Attól függően, hogy igényelted-e az Otthoni Szolgáltatást, az ügyintézés az otthonodban vagy a kirendeltségen történik.

Ha meggyőzött a Provident ajánlata, akár most azonnal, a Bank360-on keresztül is igényelhetsz! Ehhez mindössze kicsit feljebb kell görgetned. Add meg az adataidat, és a hitelintézet kollégái visszahívnak, hogy egyeztessetek a további teendőkről!

Inkább tovább keresgélnél, vagy nagyobb összegre lenne szükséged? A Bank360 segít a személyi kölcsönök összehasonlításában! Találd meg a legjobbat és váltsd valóra céljaidat!

Két évtizede a piacon – ismerd meg jobban a Providentet

A 130 éves történelemre visszatekintő International Personal Finance leányvállalataként a Provident Pénzügyi Zrt. 2001-ben jelent meg itthon, azóta mintegy 300 000 ügyfelük számára folyósítottak hitelt. Az intézet a Családi Kasszasikerek Program keretén belül támogatja a hazai pénzügyi tudatosság fejlesztését. Magyarországon 3 500 munkatárssal találkozhatsz, a cég kétszer nyerte el a Magyarország legjobb munkahelyének járó címet. Ha még többet szeretnél megtudni a hitelintézetről, nézz a Provident után a Bank360-on!

Értékeld a Bank360 kalkulátorát!

4,4 / 876
X
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!