Az Erste automatikus gyorshitelt ad személyi kölcsönként

Megjött a bécsi gyors a hitelpiacra: Rögtön Kölcsönt ad az Erste

Az Erste automatikus gyorshitelt ad személyi kölcsönként

Megjött a bécsi gyors a hitelpiacra: Rögtön Kölcsönt ad az Erste

Bank360 tartalom
2023-10-19 Frissítve: 2024-03-05
2023-10-19 Frissítve: 2024-03-05
35259478

Beszáll az Erste is az azonnali, automatizált hitelek alakulóban lévő versenyébe. Egyre több olyan megoldással állnak elő a bankok, amelyek a rendelkezésükre álló adatok alapján elvégzett automatikus hitelbírálat alapján pillanatok nyújtanak kölcsönt az ügyfeleknek, akik néhány kattintással pénzhez juthatnak.

 

A folyószámlahitelek és hitelkártyák eddig is lehetővé tették az ügyfeleknek, hogy automatikusan vegyenek fel kisebb összegű hitelt a megállapított keretük terhére, de ezek a termékek kiemelkedően drágák, és a kártyahitelek esetében nem mindenre jelentenek megoldást az ügyfeleknek. 

 

A technológiai fejlődés adta lehetőségekkel élve azonban egyre több bank áll elő olyan lehetőségekkel az ezeknél olcsóbb személyi kölcsönöknél, amelyek ezekhez hasonlóan gyors, szinte vagy teljesen automatikus hitelfelvételt kínálnak. A bankok itt részben a saját termékeikkel is versenyeznek, másfelől viszont a kifejezetten kisebb összegű gyorskölcsönökre specializálódott pénzintézetekkel is.  

 

Az Erste Rögtön Kölcsön néven a napokban elindította saját gyorskölcsönét. A hitel összege 100 ezer és 450 ezer forint között lehet, a futamidő 12-72 hónap. A kölcsön szabadon felhasználható: a jóváhagyást követően a számlára érkező pénz bármire elkölthető. A hitel felvételéhez nincs szükség jövedelemigazolásra, hiszen azt a bank a meglévő ügyféladatok alapján ítéli meg, amelyek között látja az igénylő számlaforgalmát, benne a rendszeresen érkező is jövedelmét is.

 

Az ügyfelekről rendelkezésre álló információk alapján a bank minden hónapban szűrést készít, azok az ügyfelek, akik ennek megfelelnek, ajánlatot kapnak. Amennyiben valaki elfogadja az ajánlatot és kéri a Rögtön Kölcsönt, azonnal indul a tényleges minősítés. Az automatikus hitelbírálatnak köszönhetően a Rögtön Kölcsön nem csak gyorsabb, de olcsóbb is. A hitel kamata a személyi kölcsön kamatok alsó sávjához közelít az Ersténél.

 

A Rögtön Kölcsönt a bank online felületén, a George-on keresztül tudják elérni kizárólag a már meglévő Erste-ügyfelek. A szolgáltatás egyelőre teszt jelleggel indult el, azok vehetik igénybe, akiknek a rendszer feltölt a George-fiókjába egy erre vonatkozó ajánlatot. Az érintett ügyfelek körét és számát a pénzintézet a következő hónapokban folyamatosan tervezi bővíteni. 

 

Így lesz rögtön a kölcsön

 

A Rögtön Kölcsön igénylése és folyósítása során semmilyen információt nem kell megadni, csak az azonosítási adatokat kell ellenőrizni és szükség esetén javítani (például név, lakcím, okmány adatok). A művelet csupán néhány képernyőoldalból áll, melyeken többnyire egy-két kattintásra van szükség (például a személyes adatok ellenőrzése és jóváhagyása, a kölcsönt milyen számlára szeretnénk megkapni). A hitelről a rendszer azonnal dönt, nem kell várnunk senkire és semmire – a pénz másodpercek alatt az igénylő számláján van.

 

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!