• Hitelkártya

  • Hitelkártya kalkulátor

Keress pénzt a vásárlásaiddal, találd meg a legjobb hitelkártyát kalkulátorunkkal! Hitelkártyával különböző mértékű visszatérítéseket kaphatsz kedvenc boltjaidban, vagy akár az összes vásárlásodból. Használd a bank pénzét a mindennapi fizetéshez akár kamatmentesen! 

Kalkulátor beállítás
Bank
Éves kedvezmény
Kamatmentes időszak
THM
Kártya éves díja
Havi költés
Ft
Egyéb beállítások ...

Hitelkártya

 

A hitelkártya - vagy más néven vásárlói kártya - egy, a mindennapi vásárlásokra használható, hitelintézet által kibocsátott kártya. Segítségével a kártyaelfogadó helyeken a bank pénzéből, azaz hitelre tudsz vásárolni. Az elköltött pénzt havonta fizetheted vissza a banknak, amelyre egy kamatmentes időszak is a rendelkezésedre áll, tehát ingyen használhatod a bank pénzét, ha időben visszafizeted. Amennyiben ez nem történik meg, a bank kamatot számít fel.

A hitelkártyák további előnye a kedvezményprogramokban és a kapcsolódó szolgáltatásokban rejlik. Általában 1-3 százalékos pénzvisszatérítést kaphatsz a banktól minden vásárlás után, vagy a kijelölt üzletekben, tehát pénzt kereshetsz a kártyahasználattal. Pontgyűjtő hitelkártyát is találhatsz a bankok ajánlatai között. Vásárlásaiddal ilyenkor pontokat gyűjtesz, amelyeket beválthatsz például utazásra. A hitelkártyák mellé jellemzően utasbiztosítás is jár, amely alapszintű védelmet jelent külföldi utazásaidhoz.

A hitelkártya igényléséhez, ahogy a többi hitelkonstrukcióhoz is, jövedelemigazolásra van szükség, amely alapján a bank megállapítja az adható hitelkeret nagyságát. 

 

Bank360 fiatalok babzsákon ülnek
Bank360 gyakori kérdések Bank360 Fogalomtár
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text