• Hitelkártya

  • Hitelkártya kalkulátor

Keress pénzt a vásárlásaiddal, találd meg a legjobb hitelkártyát kalkulátorunkkal! Hitelkártyával különböző mértékű visszatérítéseket kaphatsz kedvenc boltjaidban, vagy akár az összes vásárlásodból. Használd a bank pénzét a mindennapi fizetéshez akár kamatmentesen! 

Kalkulátor beállítás
Bank
Éves kedvezmény
Kamatmentes időszak
THM
Kártya éves díja
Választható ügyfélprofilok
Havi költés
Ft
Egyéb beállítások ...

Hitelkártya

 

A hitelkártya - vagy más néven vásárlói kártya - egy, a mindennapi vásárlásokra használható, hitelintézet által kibocsátott kártya. Segítségével a kártyaelfogadó helyeken a bank pénzéből, azaz hitelre tudsz vásárolni. Az elköltött pénzt havonta fizetheted vissza a banknak, amelyre egy kamatmentes időszak is a rendelkezésedre áll, tehát ingyen használhatod a bank pénzét, ha időben visszafizeted. Amennyiben ez nem történik meg, a bank kamatot számít fel.

A hitelkártyák további előnye a kedvezményprogramokban és a kapcsolódó szolgáltatásokban rejlik. Általában 1-3 százalékos pénzvisszatérítést kaphatsz a banktól minden vásárlás után, vagy a kijelölt üzletekben, tehát pénzt kereshetsz a kártyahasználattal. Pontgyűjtő hitelkártyát is találhatsz a bankok ajánlatai között. Vásárlásaiddal ilyenkor pontokat gyűjtesz, amelyeket beválthatsz például utazásra. A hitelkártyák mellé jellemzően utasbiztosítás is jár, amely alapszintű védelmet jelent külföldi utazásaidhoz.

A hitelkártya igényléséhez, ahogy a többi hitelkonstrukcióhoz is, jövedelemigazolásra van szükség, amely alapján a bank megállapítja az adható hitelkeret nagyságát. 

 

Értékeld a Bank360 kalkulátorát!

5 / 4
Bank360 fiatalok babzsákon ülnek
Bank360 gyakori kérdések Bank360 Fogalomtár
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text