Újabb félévvel meghosszabbította a változó kamatozású lakáshitelek kamatstopját a kormány. Az eredetileg még 2022-től ideiglenesen bevezetett, majd azóta újra és újra kitolt dátumú intézkedés a meglévő jelzáloghitelek kamatait tartja alacsonyan.
39508426
Kőbe vésték a kamatjövedelmekre tavaly még csak ideiglenesen kivetett szociális hozzájárulási adót. A jelenleg is alkalmazott szabályokon nem változtattak, de augusztustól ezt már nem veszélyhelyzeti rendelet, hanem törvény alapján kell fizetni.
39508408
Nem akarod, hogy hosszú évekig nyomasszon, mi lesz, ha váratlanul történik veled valami, és nem tudod törleszteni a hiteledet? Attól, hogy nagy összegű kölcsön veszel fel, és a bank jelzáloggal terheli a ingatlanodat, még nem szükséges együtt élned ezzel az érzéssel!
6103401
Az állami támogatásokat nemcsak azok vehetik igénybe, akiknek még nincs saját lakásuk, hanem azok is, akik a meglévő ingatlanjuk helyett szeretnének nagyobbat, ami akkor is felmerülhet, ha korábban már éltek a kedvezményekkel. A Bank360.hu szakértőinek segítségével megnéztük, milyen lehetőségek vannak ilyenkor, hogyan lehet a CSOK Pluszt felvenni erre a célra.
39496435
A tavaszt ugyan Olaszország nyerte a magyar utazóknál, de a nyár beköszöntével Horvátország már két hét alatt átvette a vezetést - derül ki a Bank360-nál kötött utasbiztosítások adataiból, amelyek szerint a külföldi utak hosszabb lettek júniustól.
39494767
Júniusban már csak 25 bázisponttal csökkentette a monetáris tanács az alapkamatot. Holnaptól 7 százalékos a ráta, az év végéig már csak időnként lehet szó kisebb kamatvágásokról. A kölcsönfelvevők sem számíthatnak arra, hogy a bankok jelentősebben csökkentik a hitelkamatokat a második félévben.
39474568
Már nem a bankot, hanem közvetlenül az ügyfelet rabolják ki a bűnözők. Egyre több az áldozat és az elbukott összeg is. Egy átlagos bankszámla-tulajdonos magánszemély 1,3 milliót, egy átlagos vállalkozás 31 millió forintot veszített az első negyedévben, ha bedőlt a csalóknak.
39426100
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!