Blogozó emberek

Fintech Startup SEO / online marketing szakértőt keres


Munkavégzés helye:
Budapest, VI. kerület, Andrássy út


A pozícióról:

 

Kipróbálnád magad a fintech világában?

Az utóbbi évek feszített tempót diktálnak a lakáspiacon. A kormány gazdaságélénkítő tevékenységei mellett (pl.: CSOK), a történelmi mélyponton lévő alapkamat, a jövedelmek megemelkedése, illetve a munkanélküliség javulása mind élénkítően hatottak erre. Az erős keresletet növekvő lakásárak jellemezik, amely már nem csak Budapesten figyelhető meg. Ez természetesen alaposan átrajzolja a kereslet-kínálat térképet. Ennek köszönhetően viszont új lehetőségek nyíltak meg, melyeket okosan végiggondolva az otthonteremtésben és a befektetési célú lakásüzletben is megtalálhatjuk a számításunkat.
Nincs azzal semmi baj, ha mindig van mihez nyúlni és akad egy kis plusz a pénztárcában a nehezebb időszakokra – ezzel bizonyára te sem vitatkozol. Ma a hitelkártyák éppen erre jelentenek megoldást, na meg arra, hogy ügyesen felhasználva különböző kedvezményeket kapj és pénzvisszatérítést. Magyarul azzal keresel pénzt, hogy költesz. A hitelkártya igénylés feltételei nem túl bonyolultak. Ha alaposan megvizsgáltad az anyagi helyzetedet, nem okoz problémát, ha ki kell fizetned a jövedelmed többszörösét és tudod, hogy nálad megbízható kezekben lenne egy hitelkártya, segítünk a megszerzésében. A mostani anyagban áttekintjük, hogy mire lehet szükséged az igénylés során és adunk néhány tippet, hogy számodra is gördülékeny legyen az ügyintézés.
Ahogy ma már szinte minden hitelintézetnél, úgy a Cofidisnél is megtalálhatod a gyorsan felvehető és rugalmasan felhasználható személyi kölcsönöket. A Cofidis személyi kölcsön megoldás lehet a hirtelen felmerülő anyagi problémáidra, akár hirtelen felmerülő orvosi kiadásról vagy egy rosszkor tönkrement autóalkatrészről. Ha van jövedelmed, a Cofidis több fajta személyi kölcsönnel is segíthet neked attól függően, hogy mire van szükséged. Ahhoz, hogy a hitelfelvétel ne okozzon problémát, elmondunk mindent a Cofidis személyi kölcsönök pontos feltételeiről és részleteiről.
Gyakorlatilag nincs olyan pénzügyi szolgáltatás, amelyet ne vehetnél igénybe a K&H Banktól: Magyarország egyik legnagyobb bankját több ezren választják a mindennapi bankszámlaműveletekhez, lakáskölcsön felvételéhez vagy éppen megtakarítási, illetve befektetési tevékenységekhez. A K&H Bank kínálatában éppen ezért megannyit hitelt találhatsz, így személyi kölcsönt is vehetsz fel a pénzintézettől. A személyi kölcsönök ma igen népszerű hiteltermékek Magyarországon, mivel jellemzően szabad felhasználásúak, ám ehhez képest olcsók. Az igénylés egyszerű és gyors, hiszen nem kell hozzá sem önerő, sem ingatlanfedezet, mindössze jövedelemigazolásra van szükséged, mivel a fizetésed a fedezet. Ismerd meg alaposabban a K&H személyi kölcsönét!