Blogozó emberek
Hosszú évekig jelentett hatalmas presztízst, ha valakinek dombornyomott bankkártyája volt: egyes helyeken csak az ilyen plasztikot fogadták el, különböző kedvezmények jártak mellé, de egy időben például interneten is csak ilyen kártyával lehetett fizetni. Persze az exkluzivitásért magasabb kártyadíjat is kellett fizetni. A dombornyomott plasztik maradt a bankok kínálatában, másfajta kártyák pedig bekerültek. Éppen ezért járunk utána most annak, hogy megéri-e manapság a többletköltséget ez a kártyatípus, vagy csak felesleges pénzkidobás?
A lakhatás alapszükségletét talán csak az evés és az ivás előzi meg a rangsorban. A legtöbben a saját lakás megteremtését elsődleges célnak tekintik, ami teljesen érthető. Ezt a tervet azonban csak nagyon kevesen tudják megoldani hitelfelvétel nélkül.
Azt hitted, a fogyasztóbarát minősítésű termékek között már nincs is különbség? Tévedtél! Mutatjuk a lényeget, amivel csinos összegeket spórolhatsz!

Csökkentette kamatait az Unicredit Bank. Továbbra is megtartja mellé a kamatkedvezményeit különböző havi jövedelem jóváírások vállalása esetén. Nézd meg itt.

Visszatér korábbi online kupon kód kedvezményeihez az OTP Bank. Egységesen 25 százalékpontos kedvezményt biztosít mindenkinek, aki az online felületen regisztrálja magát és az igénylésnél azt bemutatja. Nézd meg itt.