Szeretnéd, ha évi 150 ezer forintot kaphatnál az egészségügyi kiadásaidhoz kockázatmentesen? Megvalósulhat, ha csatlakozol az OTP Egészségpénztárhoz, hiszen ezzel a lépéssel és a befizetett összegeid után igényelhető 20%-os adó-visszatérítéssel épp ennyit kaphatsz maximálisan pénztártagként. Egyenlegedet pedig sokrétűen felhasználhatod számos patikában, rendelőben, optikában, drogériában. Ismerd meg a részleteket!
38288047
Az egészség fontossága mindannyiunk számára kiemelt téma és az egészségpénztárak egyre népszerűbbek Magyarországon, mivel a tagság számos előnnyel jár azoknak, akik elkötelezik magukat az egészségük és pénzügyi jólétük javítása mellett. Az egészségpénztárak tökéletes platformot kínálnak az egyéneknek és családoknak arra, hogy tudatosan gondoskodjanak egészségükről és pénzügyi jólétükről.
38196064
Arról biztosan hallottál már, hogy egészségpénztári tagként jelentős támogatást kaphatsz a gyógyszereidhez és az orvosi kiadásaidhoz. De arról nem biztos, hogy a pszichológiai, pszichiátriai kiadásokra vagy a pszichoterápiára is több forrásod lehet pénztártagként. Ismerd meg, hogyan juthatsz akár közel 150 ezer forinthoz évente némi odafigyeléssel!
37760326
Gyorsan emelkedett a taglétszám, és a befizetések is csúcsra jártak az egészség- és önsegélyező pénztáraknál. 81 milliárd forinttal a kifizetések is rekordot döntöttek tavaly, a megtakarításaikat főleg gyógyszerek kiváltására és magánorvosi ellátásra költik a tagok.
37588024
Az OTP Egészségpénztár „Kártyaösszekötés” funkciójával sokkal egyszerűbben juthatsz az „ajándék” forráshoz, mint valaha! Ez évente akár közel 150 ezer Ft pluszt is jelenthet neked, amit felhasználhatsz egészségügyi kiadásokra. 
37165393
Magyarországon egyre többen választják a magánegészségügyi megoldásokat, hogy kézben tartsák gyógyulásukat és persze egyre többen keresik ehhez azokat a megoldásokat is, amivel csökkenthetik az egészségmegőrzéshez kapcsolódó költségeiket. Az egészségpénzügyek terén történő tudatos döntések ma már szerves részét képezik az okos pénzügyi tervezésnek. Az Egészségpénztár pedig mindehhez az egyik legjobb eszköz.
37128505
Már csak napjai maradtak a befizetésre annak, aki minél nagyobb adóvisszatérítést szeretne kapni jövőre az idei befektetései alapján, vagy meg szeretné úszni a kamatadót. Több százezer forint lehet a tét, és az utalás vagy befizetés határideje szolgáltatónként változhat. 
36439855
Az egészségpénztár legfőbb előnye a 20%-os adó-visszatérítés, ami számos élethelyzetben nyújthat segítséget: gyógyulás, életmódváltás vagy éppen iskolakezdés esetén. Az OTP Egészségpénztár most egy újabb funkcióval tette még kényelmesebbé a pénztártagjai életét, melynek következtében minimális odafigyeléssel és ügyintézéssel juthatsz hozzá az évi akár 150 ezer forint adó-visszatérítéshez. Kösd össze a bankkártyádat az OTP Egészségpénztári kártyáddal online, és élvezd a kényelmi funkciót!
36403033
Létezik egy kockázatmentes megtakarítási mód, mellyel 20%-kal növelheted a forrásodat. Ez az egészségpénztár, mellyel akár évi 150 ezer forinttal is gyarapíthatod a megtakarításodat. Lépj év végéig, hogy ne maradj le a lehetőségről! Ráadásul most nyereményjátékban is részt vehetsz, mellyel akár további 150 ezer forinthoz juthatsz!
36365440
Tudta, hogy az OTP Egészségpénztári hozzájárulást kedvező adózással adhatja munkavállalóinak? És hogy ezt rugalmasan használhatják fel kollégái, például orvosi vizsgálatra, kezelésre, gyógyszerre és akár szemüvegre? Ráadásul a kapott összeg 20%-kal „kamatozhat” is. Támogassa munkavállalói egészségét és jóllétét az OTP Egészségpénztár segítségével, vegye fel ezt a cafeteria-elemet Ön is!
35689960
Sokkolta a lakosságot az idén a magas infláció, azokat is érdekelni kezdte az öngondoskodás, akik korábban nem hallottak róla. A rendszeres kis összegű megtakarításnak is van értelme, tízből négyen azonban még minimális mennyiségű pénzt sem tudnak félretenni. 
36011245
A 2022-es sokk után az idén folyamatosan javulnak az önkéntes nyugdíjpénztári vagyonportfóliók hozamai. A befizetések bővülése azonban elmaradt az inflációtól. Sokkal jobban növekedtek az egészségpénztári megtakarítások, amelyekből egyre többen a lakáshitelüket törlesztik.
35627995
Egyre fontosabb a lakosság számára az egészségügyi öngondoskodás, ezért a magánegészségügy három szereplője, az OTP Egészségpénztár, a Budai Egészségközpont és a Foglaljorvost.hu összefogott, hogy a finanszírozás, az orvoslás és a betegirányítás jobb összehangolásával vonzóbb szolgáltatást tudjanak nyújtani.
35118106
A felsőfokú tanulmányok jelentős kiadást jelenthetnek a családoknak, különösen akkor, ha a gyermek költségtérítéses szakra jár, de sok esetben az albérlet vagy a kollégium költségeire is gondolni kell. Azonban létezik egy kevésbé ismert megoldás, ami mérsékelheti ezeket a kiadásokat. Ez az egészségpénztári tagság. Egészségpénztári tagként ugyanis nem csupán az egészségügyi kiadásokra lehet több forrásod, hanem gyermeked tanulmányi kiadásaira is, például a tandíjra, 2023-ban max. 232 ezer Ft/év/gyermek összegben.
34507147
Az egészségpénztárakon nem fog a válság, egyre többen vannak a tagok, és sokat is fizetnek. A dráguló magánorvosi szolgáltatásoknál jól jön az adóvisszatérítés, de a lakáshitel fizetésén is sokat lehet spórolni. Népszerűségüket az is mutatja, hogy fennállásuk óta először már több tagjuk van, mint az önkéntes nyugdíjpénztáraknak.
34459345
Borsos árakkal szembesülnek a szülők az iskolakezdés előtt, akár tanszert vásárolnak, akár albérleti díjat fizetnek ilyenkor a gyereküknek. Ha túl sok a kiadás, akkor az egészségpénztári megtakarítást is fel lehet erre használni, amivel ráadásul az inflációt is visszanyerjük. 
34328933
A cafeteria elemek közül a SZÉP Kártya a legnépszerűbb, de emellett pedig számos juttatás van még, köztük több adómentes is, amelyekről érdemes tudnia a munkáltatóknak és a munkavállalóknak is. Összegyűjtöttük a többi lehetőséget is. 
33927011
Az adókedvezményes egészségpénztári befizetésekből költhetünk a gyerekünk beiskolázására, akár a tandíjra, kollégiumi díjra vagy albérletre is. A most felvett egyetemisták szülei is élhetnek ezzel.  
33731057
A magas infláció miatt mindenki azt keresi, hová tegye a pénzét, hol kamatozik jól hosszú ideig. Segítünk válaszolni: a szánkban! A fogainkra időben költött összeg olyan befektetés, ami egész életünkben kamatozik, és nem csak ezért tesz boldogabbá bennünket.
33051617
Május 22-ig még van lehetőség véglegesíteni vagy benyújtani az szja-bevallást. Az adatokat a családi kedvezmények és a különböző megtakarítási formákkal elérhető szja-visszatérítés miatt is érdemes átnézni. A rendszeres nyugdíjmegtakarítók most akár 280 ezer forint sorsáról is dönthetnek.
32840411
Te felkészülsz anyagilag a váratlan kiadásokra? Akár egy háztartási gép elromlására, akár az autód meghibásodására vagy egy nem tervezett egészségügyi kiadásra. Jó hír, hogy némi tervezéssel csökkentheted a családi kasszát érintő komoly anyagi terheket. Cikkünkben megfontolandó tanácsokat osztunk meg a pénzügyi tervezéshez, és bemutatunk egy megoldást, amivel jelentős megtakarítást érhetsz el a szemészeti-, fogászati és egyéb egészségügyi szolgáltatásokon.
32163326
Az adóhivatal elérhetővé tette a 2022-es szja bevallások tervezetét. Ezt érdemes mindenkinek átnéznie, különösen akkor, ha pénztártag vagy más nyugdíjcélú megtakarítása van. Akkor is van vele tennivaló, ha ingatlaneladás után kell adózni valakinek. Megmutatjuk, kinek és mit kell csinálnia.
31934972
Az anyagi öngondoskodás fontosabb, mint valaha. A növekvő inflációs ráta mellett a gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök, egészséges élelmiszerek és a magánorvosi ellátás költségei is jelentősen emelkedtek. Az egészségpénztár olyan szolgáltatás, amellyel a befizetések után 20% adó-visszatérítés igényelhető, tehát a segítségével jelentősen csökkentheted a felmerülő egészségügyi költségeidet. Cikkünkben 5 előnyt mutatunk be, amiért érdemes egészségpénztári számlát nyitni!
31900520
Az OTP Egészségpénztár tagjaként évente akár közel 150 ezer forint pluszforrást kaphatsz az egészségügyi, így a fogászati kiadásaidra is. Emellett egyedi árkedvezményeket is igénybe vehetsz, amit a fogászatok kifejezetten az egészségpénztár tagjainak kínálnak. Ráadásul most 1 millió forintot is nyerhetsz! Ne hagyd ki ezt a ziccert!
31708949
Rekord összeget fizettek be a magyarok tavaly az egészségpénztárakba, a taglétszám is szépen emelkedett. Tízből négy forintot még mindig a patikákban költenek el az egészségkártyákról a magyarok, az egyenleg harmada pedig a magánrendeléseken fogy el.
31745087
A megkérdezettek túlnyomó többsége jobbnak ítéli a magánegészségügy szolgáltatását az állami ellátásnál, de csak 18 százalék tartja megfizethetőnek. Akinek ez túl drága, érdemes félretennie rá speciális megtakarítási formákban.  
31413230
Egyre többen fizetnek inkább, hogy gyors és megfelelő ellátást kapjanak a magán egészségügyben. Ha erre spórolunk, és egészségbiztosítást kötünk, akkor a vizsgálatok, szűrések megszervezéséhez is segítséget kaphatunk.
31298966
Sorozatban kapják a felszólításokat a nyugdíjpénztárak és egészségpénztárak tagjai, hogy 2023-tól magasabb minimális havi tagdíjat várnak az intézmények. Örülhetnek, ha az inflációval megússzák a tagdíjemelést. 
31258700
Megemeli az önkéntes nyugdíjpénztárakból való kilépéskor, a felhalmozott vagyon felvételekor fizetendő költség maximális mértékét a kormány. Az átutalás költségét viszont már nem lehet majd pluszban felszámolni.
30702749
A cafeteria rendszerben a munkáltató keretösszeget és cafeteria-elemeket állapít meg. A munkavállalók pedig szabadon feloszthatják a keretösszeget a különböző cafeteria-elemek között. Miért éri meg egészségpénztári számlára kérni a cafeteriát? Mert a munkáltató egészségpénztári befizetése után akár évi 150 ezer forint adó-visszatérítést is kaphatsz!
30507578
Válaszd az OTP Egészségpénztár kedvező adózású juttatásait!
30396380
Év elején és persze hétfőnként gyakran megfogadjuk magunknak, hogy most aztán tényleg odafigyelünk kiadásainkra és egészségünkre. De aztán másképp alakul. Itt egy megoldás, amivel tudatosan alakíthatod másképp életedet! Nyiss OTP Egészségpénztári számlát, és költsd egészségedre az ajándék akár 150 ezer forintot!
30296873
Az OTP Egészségpénztárban elhelyezett megtakarításod közel 20 százalékkal, évente akár 150 ezer forinttal gyarapodhat. Egyenlegedet pedig azonnal felhasználhatod egészségügyi kiadásokra, például saját fogászati kezelésedre vagy családtagod új szemüvegére. Nyiss egészségpénztári számlát akár online!
30269690
A helyes életviteli szokások kialakításával sokat tehetünk egészségünk megőrzéséért. A testi- és lelki jóllét fenntartásához elengedhetetlen a rendszeres fizikai aktivitás és a tudatos táplálkozás.
30219311
Szeretnél egy jó okosórát, hogy fejlődhess, hogy mérni tudd teljesítményedet kedvenc sportágadban, például a futásban? De van egy kis bökkenő, azok a bizonyos anyagiak? Itt a megoldás, amivel 20%-kal több pénzed lehet „kézi edződre”.
30106169
Lakáshitelt törlesztesz? Vagy otthonod kényelmesebbé, komfortosabbá tételéhez tervezel beszerezni kellékeket? Itt a megoldás, amivel 20%-kal több pénzed lehet minderre.
30009386
Sok szülő nem is sejti, hogy évente közel 150 ezer forint támogatást kaphatna a családi kiadásokhoz egészségpénztáron keresztül. Ha pedig mindkét szülő élne ezzel a lehetőséggel, az már közel 300 ezer forint pluszt jelentene egy családnak. Ismerd meg, mire és hogyan kaphattok támogatást!
29828408
Szeretnénk sokáig, akár 96 éves korunkig élni, de csak 55 százalékunk gondolja magát egészségesnek. Ha biztosan kapna plusz öt egészséges évet, akkor a magyarok többsége hajlandó lenne lemondani a káros szenvedélyeiről.
28916270
Sokan az első munkahelyükön vagy egy új cégnél lévő cafatéria rendszer egyik lehetőségeként találkoznak először az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítással. Ilyenkor befektetési portfóliót kell választani. Segítünk a döntésben. 
28039091
A megugró inflációt a cégek főleg béremelésekkel próbálják ellensúlyozni a dolgozóiknál. Ha azonban nem emelik a cafetériát is, akkor az elértéktelenedhet. A munkaadók azonban kezdenek erre jobban ráébredni.
24844357
Néhány napunk maradt, hogy jóváhagyjuk vagy módosítsuk az szja-bevallásunkat. Ha megakadunk vele, innen kérhetünk segítséget.
21644644
A magyarok közel kétharmada vesz igénybe fizetős magánegészségügyi szolgáltatást, többségüknek még nincs magán egészségbiztosítása.
20950087
Magas infláció idején úgy is tud veszíteni az értékéből a nyugdíjcélú megtakarításunk a jövedelmünkhöz képest, hogy észre sem vesszük. Érdemes ezért a befizetéseinkkel is követni a pénzromlás mértékét.
20822347
Az önkéntes pénztárak közül az egészségpénztárak befizetései nőttek a legjobban, jócskán meghaladva még a szárnyaló inflációt is. Az egészségükre nemcsak többet, hanem többen is költöttek.
20608078
A vevők és a boltok is tolonganak az élelmiszeres SZÉP-kártyákért. Az összes nagy lánc beszállt a kártyatulajdonosok keretéért folyó harcba, a vásárlók pedig öntik a pénzt az élelmiszerekre, amíg lehet.
19787812
Az egészségpénztári megtakarítást főként két dolog miatt választják évről évre egyre többen. Egyrészt azért, mert az egészségszámlára befizetett összeget az állam akár 150 ezer forint adó-visszatérítéssel támogatja. A másik fő érv, hogy a megnövekedett megtakarítás elérhetővé teszi a magánegészségügyi ellátásokat, azaz a rövid várakozási időt és az igényes környezetet. Tehát anyagi és egészségügyi szempontból is érdemes előre tervezni, megtakarítani. Mutatjuk, kinek jó választás az öngondoskodás e formája.
19510468
Közel 1,5 millió személyt érint a családi SZJA-visszatérítés, aminek köszönhetően a családok akár 1,6 millió forinthoz is juthatnak. Te tudod már, mire költsd az SZJA-visszatérítést? Egészségpénztár segítségével tovább növelheted ezt az összeget, akár 150 ezer forinttal! Megmutatjuk, hogyan.
19324144
Miért kérd egészségpénztári számlára a cafeteriát? Mert többet ér, mint gondolnád! Hiszen az ide kerülő összeg után akár 150 ezer forint adó-visszatérítést is kaphatsz évente.
19104982
2022-ben közel 1,5 millióan kapnak családi adó-visszatérítést. Egy kétkeresős családban ez akár 1,6 millió forintot is jelenthet. Most mutatunk egy megoldást, amivel ez az összeg tovább gyarapítható. Hogy mi a megoldás kulcsa? Az egészségpénztári tagság!
18888835
Néhány nappal az év vége előtt is meg tudjuk még szerezni a lehető legnagyobb adókedvezményt a nyugdíj megtakarításra vagy egészségpénztárba befizetett extra összeggel. Mielőtt utalunk, érdemes számba venni az egyes kedvezményeket, és most az sem, kapunk-e családi szja visszatérítést, és ha igen, marad-e még visszaigényelhető adónk.
17841655
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!