• Bankkereső és ATM kereső 2024

A legösszetettebb bankkereső. Nem kell többé kutakodnod és a nyitva tartás miatt aggódnod! Fiók és ATM-keresőnkben megtalálhatod az összes bankautomatát az ország bármely pontján! Bankfiókot keresel? Nem probléma: bankkeresővel nemcsak a hozzád legközelebb eső ATM-et választhatod ki, hanem a legközelebbi bankfiókot is, amelynek nyitvatartása csak egy kattintásra van tőled. 

Állítsd be a kalkulátort.
 
További beállítások
Bankok
Biztosítók
Bankok Biztosítók
Válassz bankotinfo
További beállítások bezárása

A keresőben megtalálható pénzügyi szolgáltatók listája

Találd meg a hozzád legközelebb eső ATM-et vagy bankfiókot!

A Bank360.hu ATM és bankkeresőjével néhány kattintással megnézheted, hogy hol tudod leggyorsabban elintézni pénzügyi teendőidet. Kiválaszthatod, hogy a hozzád legközelebb eső ATM-et, bankfiókot vagy biztosítót szeretnéd megtalálni, és mi térképen mutatjuk meg neked, hogy hova tudsz eljutni a leggyorsabban.

Hogyan működik a bank- és ATM kereső?

A legfontosabb, hogy a keresés csak akkor fog jól működni, ha engedélyezed a helyadatok megosztását. Ha ez megvan, akkor azt kell megadnod, hogy mi alapján szeretnél keresni. Választhatsz, hogy a hozzád legközelebb eső helyet mutassuk meg neked, vagy esetleg irányítószám vagy település szerint keresel valamit. Ezután ki tudod választani, hogy ATM-et, bankfiókot vagy biztosítót szeretnél megtalálni, illetve hogy fontos-e, hogy az adott hely éppen nyitva van-e. 

Ha kifejezetten egy pénzintézetre vagy kíváncsi, akkor a további beállítások résznél ki tudod választani azt a bankot vagy biztosítót, amelyről szeretnél információt találni. Ha fontos számodra az akadálymentesség, vagy kifejezetten olyan ATM-et keresel, ahol készpénzt tudsz befizetni, akkor a szűrést ezek alapján is meg tudod csinálni.

Ha minden beállítással megvagy, akkor már csak egy dolgod maradt: kattints a Mutasd a térképen gombra, és meg fog jelenni a keresett adat - a részletekért kattints a kék ikonra.

Értékeld a Bank360 kalkulátorát!

4,79 / 212
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!