Sokan bizonytalanok a lakásbiztosításukkal kapcsolatban, a leggyakoribb kérdések arra vonatkoznak, miért számol más árat a biztosító, mint amennyibe az ingatlan kerülne, mikor nem fizet a károkra, hogyan lehet a lakáshitel mellé kötött biztosítást cserélni.
38062090
Új lakásbiztosítási indexet vezetett be a jegybank: a biztosítási díjak 2023 utolsó negyedévében 18 százalékkal emelkedtek, ami már önmagában is indokolttá teszi a márciusi szabad váltás iránti érdeklődést.
38015623
A lakásbiztosításunkat azért is érdemes időnként aktualizálni, mert találhatunk olyan kiegészítő elemeket, szolgáltatásokat, amelyekről nem is gondolnánk, hogy benne lehetnek, nekünk viszont nagyon fontosak.
37992658
A nagyobb alapterületű és értékű, ezért drágább lakásbiztosítású ingatlanok tulajdonosai keresnek aktívabban kedvezőbb díjat a márciusi váltási kampányban, és szinte senki nem fizetne már csekken  - derül ki a Bank360 kalkulátorát használók ajánlatkéréseiből.
37990717
Márciusban szabadon felmondhatjuk a lakásbiztosítás szerződésünket, és helyette újat köthetünk. A sokféle ajánlatot egyszerűen és gyorsan össze tudjuk hasonlítani a Bank360 lakásbiztosítás kalkulátorával, és meg is köthetjük rögtön online az új szerződést.
37990711
A 2024 márciusában indult lakásbiztosítási kampányban nagyon népszerűek az MFO-k. De mitől is fogyasztóbarát egy ilyen otthonbiztosítás, mit kapnak ezektől a konstrukcióktól a szerződést kötők?
37964866
A legnagyobb kihívás a biztosítók számára az infláció és a gazdasági környezet alakulása – mondja Zatykó Péter, az Alfa Biztosító elnök-vezérigazgatója. Az extraprofitadó kivezetése sok fejlesztésre adna lehetőséget, a lakásbiztosítási kampánynál félő, hogy az árverseny a minőség rovására megy majd.
37952809
Százezer váltóra számít a lakásbiztosítási kampányban az alkuszszövetség. Aki eddig kalkulált és váltott 20-25 százalékkal alacsonyabb díjat ért el ugyanolyan vagy jobb szerződési feltételek mellett.
37951768
Sok ügyfél fantáziáját megmozgathatja az az új lehetőség, ami alapján márciusban felmondhatjuk a meglévő lakásbiztosításukat és szabadon újat köthetünk. Szakértő segítségével adunk útmutatót a jó választáshoz.
37877854
A különadók elvitték a biztosítók profitját, a díjbevétel is stagnált, az egyszeri díjas életbiztosítások különösen nagy ütést kaptak. Az utasbiztosítási piac viszont minden korábbi rekordot megdöntött, a külföldi utazásokon nem spóroltak, akiknek maradt rá pénzük.
37872460
Emelkedő átlagdíjak és kárkifizetések jellemzik a több mint 3,3 millió szerződésből álló lakossági vagyonbiztosítási piacot. Az egyéni lakásbiztosítások tavaly 15 százalékkal, két év alatt pedig 26 százalékkal drágultak. Ezt próbálhatják meg most visszanyerni az ügyfelek a szerződéseik márciusi szabad felmondásával, ha az ajánlatok összehasonlításával számukra jobb jó ár-érték arányú lakásbiztosítást találnak.
37804576
A lakásunk biztonságához önmagában a lakásbiztosítás nem elég. 2-3 évente érdemes megvizsgálni, hogy a meglévő szerződésünk elég fedezetet nyújt-e a károkra. Ha már nem, akkor aktualizáljuk a meglévőt vagy új kössünk újat.
37804570
Márciustól teljes sebességre kapcsolt a lakásbiztosítási kampány, most először egy hónapig szabadon felmondhatjuk a szerződésünket. A már lakásbiztosítás kalkulátort és online szerződéskötést is kínáló Bank360.hu összegyűjtötte az akciókat.
37760341
2024 nagy újdonsága, hogy márciusban szabadon felmondhatjuk a lakásbiztosításunkat egy hónapig, és ha akarunk, újat köthetünk. Fontos azonban, hogy díjrendezett legyen a biztosításunk, és a felmondásnak be kell érkezni a biztosítóhoz április 2-ig.
36463666
Márciusban startol az első lakásbiztosítás felmondási és újrakötési kampány. A Gránit Banknál 15 százalékos kedvezményt kaphatunk, és magunk kalkulálhatjuk ki majd köthetjük meg teljesen online az igényeinknek megfelelő biztosítást néhány perc alatt.
37661146
Nagyjából 3,3 millió lakásbiztosítással rendelkező ügyfél kapott levelet a biztosítójától, hogy márciusban felmondhatja a szerződését. Mindenkinek érdemes átnéznie a meglévő biztosítását, de az is fontos, hogy ha nem elégedett a meglévővel, ugyanott vagy másik biztosítónál kössön egy új szerződést.
37546153
Egy jól megválasztott lakásbiztosítással megóvhatod lakásodat és ingóságaidat. Havi pár ezer forintért több milliós károkat is biztosíthatsz. 2024 márciusában pedig egy hónapig szabadon felmondhatod a meglévőt, és jobbat kereshetsz.
14994814
Ne csak az árat nézze a lakásbiztosításnál, hanem a szolgáltatásokat is figyelje! Fontos az asszisztencia, a felelősségbiztosítás, az új vagyonelemek bevonása, és az alulbiztosítottságot is érdemes elkerülni.
37387285
Szerződések tízezreit mozgathatja meg, hogy most évfordulón kívül, márciusban is felmondhatjuk a lakásbiztosításunkat, és szabadon újat köthetünk. Az akciókban akár 40-50 százalékos díjkedvezményt kaphatunk.
37330738
Márciusban szabadon lecserélhetjük a lakásbiztosításunkat. Ez jó lehetőség jobb és olcsóbb ajánlatot keresni, amit online összehasonlító kalkulátorral könnyen megtehetsz. Néhány szabályt be kell tartani, hogy sikerüljön a váltás.
37275241
Megduplázódott a viharos időjárás okozta káresetek száma az Allianz biztosítónál. A tűz és a szélsőséges időjárás okozta károkra már az alap lakásbiztosítás is fedezetet nyújthat.
37031473
Érdemes lesz átnézni a bankszámlák költségeit és a biztosítási díjakat, mert a legtöbb pénzügyi intézmény érvényesíti az áraiban a 2023-as inflációt, amelynek hivatalos mértékét ma tett közzé a statisztikai hivatal. Sok helyen automatikusan jön majd a 17,6 százalékos tarifaemelés.
36753127
Az ingatlanunk értéke változik, a lakásunkat, házunkat modernizáljuk, bővítjük. Ha azonban ezeket a változásokat nem követjük a lakásbiztosításunkban, akkor kellemetlen meglepetés érhet egy váratlanul bekövetkező kár esetén.
36403018
A házi kedvencként tartott kutyára, macskára sokan "embernyi" összeget költenek, gyógykezelésüknél pedig a határ gyakran a csillagos ég. Ezekre a kiadásokra lehet biztosítást kötni, és már az Erste is kínál ilyet a bankügyfeleinek.
36305413
A lakásbiztosításokban sokszor már alapból is ott van a fedezet az iratok, bankkártyák pótlására, de ha nincs, kiegészítő biztosítás köthető ezekre a károkra. A dokumentumok, a kártyák pótlása mindig kellemetlen, de legalább a költséget vagy annak egy részét a biztosító állja. 
35572435
Jócskán meg megemelkedtek a lakásbiztosítások díjai. Ráadásul sokszor kiderül, hogy ugyanazt a biztosítást az új ügyfél tízezrekkel olcsóbban kapja, mint a régi. Ezért érdemes átnézni az ajánlatokat az évforduló előtt. Márciusban egy hónapig szabad lesz a biztosítóváltás. 
34832539
Romló nyereségesség, csökkenő díjbevétel, a biztosításokon is spóroló ügyfelek - ezt hozta 2023 eddig a biztosítóknak. Csak az egészségbiztosításokban és utasbiztosításokban látható látványos növekedés, utóbbiban a szerződések száma már csaknem elérte a járvány előtti csúcsévét. Életbiztosítást, cascót és lakásbiztosítást viszont kevesebben kötnek, mint egy évvel ezelőtt. 
34506025
Több százezer forintos átlagkárról számolnak be a biztosítók a hétvégi viharok után. Pedig sejteni lehet, hogy a legtöbb kár nem ilyen nagy, sok lehet a néhány ezer, tízezer forintos sérülés is az ingatlanokban és ingóságokban. Sok lakásbiztosítással rendelkező tulajdonos azonban ezeket be sem jelenti, pedig az ügyintézés egyszerű, és fizetne is érte a biztosító. Érdemes lehajolni ezért a könnyű pénzért, mert  visszakaphatjuk ezzel akár az éves biztosítási díjunkat is. 
34240589
Ha a bankok lakásbiztosításra kötelezik a jelzáloghitel felvételéhez az ügyfeleket, akkor már tucatnyi fogyasztóbarát biztosítási ajánlatot összehasonlító kalkulációt kell mutatni nekik. Márciusban pedig minden ügyfél szabadon felmondhatja a lakásbiztosítását, és válthat céget.
33249839
A biztosítók nyeresége a töredékére csökkent, az ügyfelek felmondják a szerződéseket, a rossz hozamok, az emelkedő díjak az élet- és a nem életbiztosításokban is mély nyomokat hagynak. Sok új életbiztosításra ráadásul júliustól már szochót is kell fizetni.
33229289
Egyre több biztosítás köthető meg már akár mobiltelefon keresztül is szinte pillanatok alatt. A biztosítók és összehasonlító kalkulátoros szolgáltatók kínálata mellett a mobilbankokba is beköltöznek ezek a termékek.
32302532
Megjelent az a kormányrendelet, ami meghatározza, hogy kell beleszámítani a bankoknak májustól a lakásbiztosítás díját is lakáshitelek THM-plafonjába. Jövő márciustól pedig egy hónapig szabadon biztosítót lehet majd váltani.
32245046
Közzétette a kormány azt a jogszabálytervezetet, ami alapján a bankoknak májustól a jelzáloghitelek költségeibe be kell építeniük a kötelező lakásbiztosítás díját a THM-plafon kiszámításakor.
32119247
Egy házikedvenc sok örömet tud okozni, ugyanakkor számos költséggel is jár. Ezek egy részével ráadásul számolni sem lehet előre, viszont jelentősen megterhelheti a gazdi pénztárcáját. A költségek fedezésére ilyenkor jól jöhet egy kisállat-biztosítás, ami már egyre több biztosító kínálatában megtalálható.
31826606
Jövőre jön a lakásbiztosítási váltási kampány, emellett szeretnék kiterjeszteni a kötelező felelősségbiztosítást az olyan elektromos mikromobilitási eszközökre is, mint például a gombamód terjedő e-rollerek. 
31744709
A lakásokat ért károk közül a legtöbbet a csőtörések okozzák, de a viharokhoz kapcsolódókból is összejön ennyi. Csőtörésnél 100 ezer az átlagkár, tűzesetnél viszont már egymillió forint. Cascóra átlagosan 500 ezret fizetnek.
31653614
Az új lakásbiztosítási szerződések tizedét a minősített fogyasztóbarát termékek adták tavaly decemberben az MFO-val rendelkező biztosítók körében, amelyek így már közel 1100 milliárd forintnyi ügyfélvagyont védenek. Április végétől lakáshitel felvételekor be kell mutatni az ügyfeleknek az MFO-kalkulátor alkalmazását, valamint a jövő évtől évente egyszer költségmentesen felmondhatók lesznek a lakásbiztosítási szerződések.
31627475
Újra milliárdos károkat okozott a téli vihar ingatlanokban és autókban. Járműveknél ilyenkor segít a casco, a házaknál pedig a lakásbiztosítás, aminél sokan most szembesülhetnek azzal, hogy a régi szerződésük már nem elég a teljes kártérítésre.
31447142
A lakásbiztosításoknál egyre nagyobb probléma az alulbiztosítottság, ami akkor okoz gondot, ha nagy kár éri az ingatlant. A szerződések fele lehet érintett, az átalakítás díjemelkedéssel járhat. Az idén enélkül is durva áremelés lesz a lakásbiztosításoknál. 
31380956
A tervek után azonnal rendeletbe is foglalta a kormány a lakásbiztosítások új szabályait. Az ügyfelek minden évben kapnak egy újabb lehetőséget a biztosításuk felmondására, de ezzel először már csak 2024-ben élhetnek.
31380941
Alaposan átalakítaná a lakásbiztosítások szabályait a kormány. Az elképzelések szerint szabadabban lehetne átszerződni másik biztosítóhoz, hitelfelvételkor pedig a díj beszámítana a THM-plafonba.
31380674
Az elmúlt két évben az otthonfelújítási támogatás jelentősen növelte a családok körében a lakáskorszerűsítési kedvet. A felújítás megvalósítása és a támogatás megszerzése után még egy fontos teendő hátravan: a lakásbiztosítás felülvizsgálata.
30746831
Akár hosszú hónapokig is üresen állhat az értékes nyaralónk, ezért egy csőtörés vagy vihar sokkal nagyobb kárt okozhat benne, mintha mindez az állandóan lakott ingatlanunkban történne. A télre való alapos felkészüléssel azonban csökkenthetjük a károk bekövetkezésének esélyét, egy megfelelő biztosítás kötésével pedig még teljesebb lehet a nyaraló védelme, ha az elővigyázatosság ellenére mégis kár következik be.
30507524
Társasház biztosítást kötni nem kötelező, de társasházak, lakóparkok, lakásszövetkezetek esetében érdemes, hiszen a társasház biztosítás védi a teljes épületet, és akár kiegészítő biztosításokkal is testreszabható.
30058274
Aki már építkezett, tudja, hogy ilyenkor a vagyona gyakran sokkal nagyobb veszélyeknek van kitéve, mint amikor már felépült a háza. Erre az időre tudunk biztosítást kötni, enélkül jellemzően nekünk kell lenyelni a károkat.
29891162
Lakásbiztosítást ingatlanunkra, vagyontárgyainkra gondolva kötünk, pedig azoknak is védelmet nyújthat egy ilyen szerződés, akik otthonukban vállalkozást üzemeltetnek.
29581589
Az aszályban kevesebb volt a viharkár, mint tavaly, de a lakásbiztosításokra ilyen okból kifizetett átlagos kárösszegek emelkedtek az intenzívebb viharok és a növekvő helyreállítási költségek miatt.
29198957
Amikor az otthonunk biztonságáról gondoskodunk, magától értetődően beletartozóként gondolunk az ingóságainkra, személyes tárgyainkra is, azonban sokan meglepődnének, hogy mi minden biztosítható egy lakásbiztosításban.
29048360
Nyaralás alatt nemcsak a saját biztonságunkról érdemes gondoskodnunk, hanem a magára maradt ingatlanunkéról is. Néhány alapszabály betartásával elkerülhetjük a fölösleges veszélyeket és károkat. 
28915658
Ma már nagyobb értékeket tarthatunk a kertünkben is, sokaknak mégsem jut eszébe, hogy ezeket is biztosítsa, mint a házát. Pedig ez lehetséges. 
28611389
Csúcsot hozhat az idei viharszezon a lakásbiztosítások kárkifizetéseiben. Ennek nemcsak az időjárás az oka, hanem a helyreállítás meredeken növekvő költségei is. Utóbbi miatt érdemes megnézni a biztosításunkat.
28242065
A járvány okozta kötöttségekből kiszabadulva ismét sokan utazunk hosszabb belföldi vagy külföldi nyaralásra. Nagyon nem mindegy, hogy közben őrzi vagy legalábbi figyeli-e valaki az üresen maradt otthonunkat.
28186361
A lakásbiztosításokban már benne lévő vagy azok mellé köthető asszisztencia szolgáltatás éppen abban tud segíteni, ami manapság sokszor felér egy lehetetlen küldetéssel: minél hamarabb megbízható mesterembert találni. 
28043231
Újabb biztosító kapta meg a jogot arra, hogy Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítást kínáljon. Ilyen lakásbiztosításokkal már több mint ötszáz milliárd forintnyi vagyont védenek az ügyfelek.
25634104
A szupercellás nyári viharok egyre intenzívebbek, a kárelhárítás pedig egyre drágább. Így érdemes felkészülni a kárra, hogy több pénzt kapjunk a biztosításunkból.
24458821
Sokszor banális hibák, figyelmetlenségek vezetnek a lakástüzekhez, amelyek ezért jelentős részt elkerülhetők. Megmutatjuk a leggyakoribb okokat és megelőzési módjukat. 
23644153
A lakásárak, albérleti díjak és hitelkamatok egymással versenyezve emelkednek. Kiszámoltuk, mire elég, ha az albérlet helyett inkább megpróbálunk kölcsönből lakást venni magunknak.
21595876
Egyre népszerűbbek a készházak. Érdemes azonban arra is figyelni, hogy a biztosításuk nem mindenhol esik azonos elbírálás alá a hagyományos épületekkel.
20950336
Oroszország csütörtök hajnalban megtámadta Ukrajnát, az utazás nem javasolt, a piros besorolás azonban még nem érkezett meg a Konzuli Szolgálattól. Bár a harcok jelenleg több száz kilométerre zajlanak Magyarországtól, az ukrán határhoz közel élőknek érdemes felkészülni minden eshetőségre, ahogyan az utazóknak is.
19119613
A január végi szélvihar pusztításai nyomán csak a lakásbiztosításokhoz kapcsolódó bejelentések száma meghaladta a huszonhétezret.
18679333
Csok és lakáshitel mellé kötelező a lakásbiztosítás, de baj esetén mindenkinek jól jön.
18303436
A napelemes pályázattal olyan értékes berendezések kerülnek egy házra és házba, amit már a kivitelezés során érdemes lehet biztosítani. Az átadás után pedig mindenképpen érdemes beletenni a lakásbiztosításunkba.
17864347
A kedvező állami támogatások igénybevételével milliókkal is nőhet az ingatlanunk értéke, érdemes azonban arra is figyelni, hogy ezek a változás megjelenjenek a lakásbiztosításunkban is. Aki ezt nem teszi meg, kár esetén nagy meglepetés érheti.
17841622
Viharkárok, villámcsapás miatt kialakuló lakástűz, otthoni balesetek - ezek a káresetek határozták meg a nagyobb hazai biztosítók kifizetéseit 2021 első felében, de a koronavírus-járvány hatása is több területen megmutatkozik. A Bank360.hu elemzői lakásbiztosítói körképükben arról kérdezték a biztosítókat, hogy melyek voltak a leggyakrabban előforduló káresemények, illetve, hogy mekkora összegben térítettek az ügyfeleknek.
16931092
A rendszeres nyaralóhasználat időszaka véget ért: érdemes elgondolkodni rajta, hogy távollétünkben mi védi a házat és az ott lévő vagyontárgyainkat. A Bank360 megkérdezte a biztosítókat, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni, hogy biztosítást köthessünk a hétvégi házra, illetve, hogy egyáltalán köthetünk-e ilyen biztosítást.
16741549
Egy felújítás után érdemes felülvizsgálni meglévő lakásbiztosításunk biztosítási összegeit, hiszen a munkálatokból adódóan megemelkedhet az ingatlanunk értéke. Ez azért fontos, mert a biztosító a lakásbiztosítási szerződésben szereplő aktuális biztosítási összegeket veszi figyelembe a szolgáltatási összeg megállapításánál, ha kár éri az otthonunkat. Ha a renovációt hitelből végeztük el, annak törlesztőit tovább kell fizetni, akár egy teljesen kiégett lakás esetén is. Két példa segítségével mutatjuk be, hogy egy felújítás után évente csak néhány száz, legfeljebb néhány ezer forintba kerül, hogy a lakásunk megfelelő mértékben biztosítva legyen.
16693243
Egy felújítás után érdemes felülvizsgálni meglévő lakásbiztosításunk biztosítási összegeit, hiszen a munkálatokból adódóan megemelkedhet az ingatlanunk értéke.
16066714
Készülj fel a nem várt meglepetésekre, és köss Allianz Otthonom lakásbiztosítást a Bank360 oldalán keresztül, most 10 százalék kedvezménnyel!
15928159
Az idei nyarat nemcsak a mediterrán kánikula, de a 35 fokos meleg heteknek véget vető zivatarok és az orkán erejű szélviharok is jellemezték, ez pedig sok helyen okozott károkat. A Bank360 a kifizetett viharkárokról kérdezte a biztosítókat.
15660853
Megvizsgáltuk néhány biztosítótársaság esetén, hogy lakásbiztosításaik mellé pontosan milyen kiegészítő balesetbiztosítási csomagok köthetőek.
15599863
A Bank360 cikkében a biztosítók válaszoltak, amiből kiderül, mit kell tudni a nyári viharok okozta károk rendezésével kapcsolatban, milyen eseményekre fizet a biztosítás, és mivel előzhetjük meg a vihar előtt a pusztító károkat.
14876809
A biztosítók lakásbiztosításuk mellé különféle formában nyújtanak egészség- és balesetbiztosítást is, a Bank360 elemzői pedig megvizsgálták, hogy melyik szolgáltató milyen lehetőségeket kínál.
14655502
A koronavírus-járvány miatt bevezetett intézkedések miatt egyre többen dolgoznak otthonról, vagy maradnak otthon, hogy az otthon tanuló gyerekekre vigyázzanak. Ez a járvány miatt most szükséges, más téren viszont akár veszélyforrás is lehet, hiszen megszaporodhatnak a háztartási balesetek - ahogyan azt az első hullám idején is tapasztalhattuk. A balesetek nem feltétlenül előzhetők meg, az anyagi vonzataira azonban fel lehet készülni.
13362394
Kigyulladt karácsonyfa, függöny és asztalterítő, tűzön hagyott karácsonyi vacsora - az ünnepi hangulat fokozódásával együtt a háztartási balesetek kockázata is megnő. Pénzügyi szakértővel vizsgáltuk meg, milyen biztosítási lehetőségek érhetők el a piacon, ha nem akarjuk, hogy ingünk-gatyánk rámenjen a javítási költségekre egy baleset után.
11522750
Ezúttal egy lakásbiztosítás nyerte el a minősített fogyasztóbarát minősítést. A pályázatot benyújtó Wáberer Biztosító akár azonnal meg is kezdheti a termék értékesítést - írja közleményében a Magyar Nemzeti Bank.
10991765
A lakásbiztosítás egyik alapszolgáltatása a viharkár. Nem mindegy azonban, pontosan mi szenvedett sérülést, illetve milyen módon. Lehetséges, hogy a kár egy részét egyáltalán nem téríti meg a biztosító. Az autót pedig jobb, ha nem parkoljuk fa alá, hiába van casco biztosítás rajta. Megnéztük, mire számíthatunk idén a biztosítóktól.
10246553
Arra a kérdésre, hogy mikortól él, mikortól érvényes egy biztosítás, hajlamosak vagyunk kapásból rávágni: amikortól aláírtuk. De valóban így van ez? Alapvetően igen, de nem minden esetben, illetve nem minden egyes káreseményt illetően. Mielőtt belemennénk a részletekbe, érdemes áttekinteni az alapvető fogalmakat.
9876503
Az okosotthon a sci-fi filmekből kilépett a valóságba. Otthonunk fűtése, hűtése, a gépek működtetése egyaránt vezérelhető távolról is, sőt akár a virágot is meg lehet locsolni több ezer kilométer távolságból. Minden biztonságosabb és kényelmesebb. De köthetek-e okosbiztosítást a lakásomra?
9841457
A koronavírus miatt bevezetett kijárási korlátozás és az otthoni munkavégzés alapvetően átalakította az emberek életét. Sokkal több időt töltöttek otthon március közepe óta az emberek, amiből arra lehet következtetni, hogy jelentősen megemelkedett a háztartási balesetek száma, viszont csökkent a lakásbetörések és a közúti balesetek, kárbejelentések aránya. De valóban így volt?
9276809
A tartós otthoni bezártság minimálisan, de több otthoni balesetet okozott. A járvány okozta helyzet kapcsán kérdezte a Bank360.hu a biztosítókat a tapasztalataikról a március közepétől május végéig tartó időszakra vonatkozóan.
9116408
A Bank360-nal kapcsolatban álló biztosítók visszajelzései szerint a leggyakoribb otthoni balesetek a leforrázások, az égési sérülések, és minden, ami az udvaron, a kertben történik, barkácsolás, kertészkedés közben, ház körüli munkák során.
8933639
Ha már megtörtént a baj, a lakásbiztosítás anyagi biztonságot nyújt, de a legjobb, ha teszünk a megelőzésért is - ehhez adunk most néhány tippet, hogy a lehető legkisebb kár keletkezzen, ha valami vagy valaki veszélyeztetné az otthonunkat.
6786301
A lakáshitelek után a lakásbiztosításoknál is megjelenik az ügyfeleket segítő MNB-s minősítési rendszer. Kiderültek a részletek.
5848662
A lakásbiztosítások fontos része a betörés elleni védelem. A biztosítók az alapcsomagoknál jellemzően egy átlagos ingóságokra vonatkozó vagyont is meghatároznak, így ha ingatlan és ingó vagyontárgyakra egyaránt vonatkozó biztosítást kötünk, nagyjából azzal számolhatunk, hogy az elektronikai berendezéseink, kütyüink, bútoraink is védve vannak.
5620770
A lakásbiztosítás által biztosított káresemények sok mindent lefednek. Ezért érdemes pontosan megnézni és összehasonlítani a feltételeket. Sok lakásbiztosítás tartalmaz balesetbiztosítási és felelősségbiztosítási elemeket, és meglepően jó feltételekkel nyújt ezekre fedezetet.
5620161
A lakásbiztosítás megkötése kötelező, ha lakáshitelt szeretnénk felvenni, de ettől függetlenül is érdemes ilyet kötni. A lakás a legértékesebb vagyonunk, érdemes tehát biztosítani. Ha bármi történik vele, leég, elviszi az árvíz vagy csak kirámolják a nyaralás alatt, nagy segítség a biztosítás.
5385405
Idén a Bank360 is jelen volt a Portfolio Biztosítás 2019 konferenciáján, hiszen igazán felpezsdült a piac azok után, hogy a kormány bejelentette: nyugdíjcélú államkötvényt kínál júniustól a lakosságnak, ami a szakemberek szerint komoly versenytársa lehet a nyugdíjbiztosításnak.
3312198
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!