Megvan az első bank, amely közzétette a bankszámlák 2024-es árszabását. A K&H a tavalyi évhez hasonlóan az éves inflációval megegyező mértékben emeli az árakat április elsejétől, ami 2023-ban 17,6 százalék volt. Van olyan pénzintézet is, amelytől már márciusban magasabb díjakra számíthatunk, mások viszont májusig kivárhatnak az emeléssel.
37030471
Fontos az öngondoskodás a 30-59 évesek számára, akik szívük szerint már 57 évesen letennék a munkát. Akiknek van megtakarítása, átlagosan 2,2 millió forinttal rendelkeznek.
35259394
A K&H Bank adózás utáni eredménye majdnem a négyszerese lett a tavalyinak az idei első félévben, de a csoport biztosítója veszteséges maradt, miután a különadók teljesen elvitték a profitját. A bank új nagy dobása egy szuperapplikáció. 
34650694
2020-ban a második és harmadik negyedévi visszaesés után a negyedik negyedévben magasabb volt a számlaforgalom, mint 2019 negyedik negyedévében a K&H Bank vállalati ügyfelei körében. Tavaly dübörgött az innováció a banknál, ami piaci átlag feletti eredményt tudott elérni.
12539888
Gyakorlatilag nincs olyan pénzügyi szolgáltatás, amelyet ne vehetnél igénybe a K&H Banktól: Magyarország egyik legnagyobb bankját több ezren választják a mindennapi bankszámlaműveletekhez, lakáskölcsön felvételéhez vagy éppen megtakarítási, illetve befektetési tevékenységekhez. A K&H Bank kínálatában éppen ezért megannyit hitelt találhatsz, így személyi kölcsönt is vehetsz fel a pénzintézettől. A személyi kölcsönök ma igen népszerű hiteltermékek Magyarországon, mivel jellemzően szabad felhasználásúak, ám ehhez képest olcsók. Az igénylés egyszerű és gyors, hiszen nem kell hozzá sem önerő, sem ingatlanfedezet, mindössze jövedelemigazolásra van szükséged, mivel a fizetésed a fedezet. Ismerd meg alaposabban a K&H személyi kölcsönét!
1338224
Hatalmas változás az előző évekhez képest: hiába vannak egekben a lakásárak, a magyarok harmada az elkövetkezendő három évben venne lakást. A vásárlást tervezők több mint fele hitelt is venne fel. Érdemes alaposan megnézni az ajánlatokat, mert egy jó döntéssel százezreket nyerhetünk.
291413
Az FHB, az Erste Bank és a takarékszövetkezetek után most újabb nagybank, a K&H is kijött az úgynevezett "minősített fogyasztóbarát lakáshitellel", azaz a Magyar Nemzeti Bank minden szigorú kritériumát teljesítették ahhoz, hogy egy nagyon kedvező lakáshitelt nyújthassanak a lakosságnak. Nézzük, mit tud az új termék!
260198
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!