Lakásfelújítás

Jóváhagyta az első otthonfelújítási hitelt az Erste Bank

Lakásfelújítás

Jóváhagyta az első otthonfelújítási hitelt az Erste Bank

Erste Bank tartalom
2021-02-12 Frissítve: 2022-01-18
2021-02-12 Frissítve: 2022-01-18
12421400

Jóváhagyta az első otthonfelújítási hitelügyletét az Erste Bank. A három gyermeket nevelő budapesti család a maximális hitelösszeget, 6 millió forintot vett fel 10 éves futamidő mellett. Az Erste ügyfelei házukat kívánják korszerűsíteni a hitel segítségével: az épület külső szigetelését és színezését, napelemek telepítését, valamint térburkolást terveznek – mondta el Szabó Alexandra, a bank lakossági jelzálog és babaváró hitel termékmenedzsment területének vezetője.
 

Az Ersténél jelentős az érdeklődés az otthonfelújítási hitel iránt. Mindössze két hét telt el az indulás óta, a bank máris több száz ügyfél számára készített kalkulációt és befogadott mintegy két tucat hiteligényt. Az ügyfelek többsége a maximális, 6 millió forintos hitelösszeget igényli az elérhető leghosszabb, 10 éves futamidő mellett. A pénzintézet várakozása szerint idén folyamatosan nagy lesz a kereslet az otthonfelújítási hitel iránt. Egy év alatt akár 30-35 ezer család is igényelhet ilyen céllal kölcsönt.
 

Az Erste Bank felkészült az otthonfelújítási hitel iránti nagy figyelemre, az érdeklődők a pénzintézet valamennyi fiókjában kaphatnak felvilágosítást, illetve igényelhetik a kölcsönt. Az ügyfelek a normál jelzáloghitel folyamattal megegyező átfutási időre számíthatnak, ugyanakkor maguk is tehetnek azért, hogy az igénylési folyamatot meggyorsítsák, ha már a hitelképesség- és a jogosultság vizsgálatához szükséges iratokkal érkeznek a fiókba. Az Erste ennek érdekében létrehozott egy tematikus aloldalt, ahol az otthonfelújítási hitel, illetve -támogatás iránt érdeklődők minden fontos információhoz könnyen, egy helyről hozzájutnak, valamint regisztrálhatnak, időpontot is foglalhatnak a fiókba – tette hozzá Szabó Alexandra.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!