• Fogyasztóbarát lakáshitel

  • Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel

Ma már nagyon könnyen találhatsz kiszámítható és biztonságos kölcsönt lakásvásárláshoz. A Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel jelzéssel ellátott hitelekkel mindig tudhatod, hogy mire számíthatsz. Hasonlítsd össze az ajánlatokat a Bank360 kalkulátorával!

Kalkulátor beállítás
Bank
Törlesztőrészlet
THM
Visszafizetendő
Hitel összege
Ft
Futamidő
hónap
Egyéb beállítások ...
Pontos nettó jövedelmed Ft
További beállítások
A kamatperiódus az az időszak, ami alatt nem változik a hitel kamata, tehát ez alatt az idő alatt végig egyforma kamattal lehet számolni.

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel lakásvásárláshoz


Lakásvásárlás előtt állsz és nem tudod, melyik jelzáloghitellel járhatsz a legjobban? Ha kiszámítható és olcsó hitelt keresel, figyeld a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel jelzéssel ellátott kölcsönöket, hiszen ezek azok a termékek, amelyeket a Magyar Nemzeti Bank is bátran ajánl felvételre. Miben különböznek az MFL hitelek más hitelektől?
 

A kölcsönnek meg kell felelnie egy sor szigorú kritériumnak, amelyeket a hiteligénylők biztonsága érdekében állapítottak meg. Az MFL hitelek kamatperiódusai 3, 5 és 10 évente változhatnak, vagy a teljes futamidőre végig fixálhatod a kamatozást, így nem kell a törlesztőrészlet változása miatt aggódnod. A kamatok legfeljebb 3,5 százalékponttal lehetnek magasabbak a kiválasztott referencia-értéknél.
 

Ráadásul az ügyintézés is gyorsabb: a hitelbírálat 15 munkanapon belül megtörténik, amint a bank megkapja az értékbecslést, a folyósítás pedig 2 nap, ha minden feltétel teljesült. A folyósítási díj maximum a hitelösszeg 0,75 százaléka, de legfeljebb 150 000 forint, az előtörlesztés pedig az előtörlesztett összeg 1 százaléka lehet, lakástakarékból pedig díjmenetes.

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel kalkulátor:

A Bank360 kalkulátor számítási eredménye nem ad teljeskörű felvilágosítást a Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelekről, ezért a fogyasztó a további részletek és információk tekintetében tájékozódhat az MNB honlapján, valamint a bankok honlapján, vagy a bankfiókokban.

Értékeld a Bank360 kalkulátorát!

4.11 / 27
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum