Együttműködéseink, amelyekre büszkék vagyunk

Portfolio.hu

A Portfolio Magyarország egyik legolvasottabb online gazdasági újsága, amelyet havonta csoportszinten körülbelül egymillióan olvasnak. 2018-ban bekerült a 10 legolvasottabb hírportál, valamint a 15 leglátogatottabb oldala közé. A Portfolio.hu elsődleges profiljába a gazdasági és a pénzügyi hírek, valamint elemzések tartoznak. A Portfolio lapcsalád a nyomtatott kiadványokkal együtt 13 termékből áll. Kiadója a NET Média Zrt.
A Portfolio Csoport a médiatermékek megjelentetése mellett rendezvényszervezéssel is foglalkozik: 2004 óta rendszeres házigazdái a hazai pénzügyi és gazdasági fórumoknak és konferenciáknak.

Pénzcentrum

A Pénzcentrum a Portfolio gazdasági portál csoportjának tagja, fő profilja a lakossági pénzügyi újságírás.

Privátbankár

A Privátbankár.hu 2000 óta tájékoztatja az internetezőket a legfontosabb pénzügyi és gazdasági témakörökben, ezenkívül a tevékenységi körébe tartozik az online pénzügyi tanácsadás is. Fő tulajdonosa az Anjou Magyarország Kft.

Menedzser Fórum

A Menedzser Fórum (mfor.hu) online menedzsment újság a gazdasági hírek mellett a személyes és a vállalati pénzügyek terén is kínál cikkeket az olvasóinak. A hírportál mellett további két termék tartozik a Menedzser Fórumhoz, az MFOR konferenciák, valamint az Mfor Trader - utóbbi egy online kereskedési rendszer, ahol a világ 30 legnagyobb tőzsdéje érhető el online.

Startlap

A startlap.hu 1999-ben indult el a hasonló holland oldal, a www.startpagina.nl mintájára. A Startlap Magyarország leglátogatottabb linkgyűjteménye, több ezer .lap.hu végződéssel rendelkezik, ezenkívül saját keresője is van. Szolgáltatója a Sanoma Budapest Zrt.
A Startlap a napi látogatások alapján 2018-ban a negyedik legnépszerűbb oldal volt Magyarországon.

Jófogás

A Jófogás 2010 óta van jelen a hazai piacon, 2,1 millió egyedi látogatóval* Magyarország 3. leglátogatottabb oldala. Az elérés mellett a kínálat is hatalmas: generalista apróhirdetési oldalként 9 főkategóriában több mint 2,1 millió aktív, 90 napnál nem régebbi hirdetéssel rendelkezik.
*Forrás: dkt.hu, 2016. augusztusi havi adatok, mobil+desktop+tablet

Bank360.hu, mint szakértő

origo.hu origo.hu penzcentrum.hu penzcentrum.hu piacesprofit.hu piacesprofit.hu magyarnemzet.hu magyarnemzet.hu portfolio.hu portfolio.hu privatbankar.hu privatbankar.hu 24.hu 24.hu
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!