Együttműködéseink, amelyekre büszkék vagyunk

 

Blikk

A Blikk nyomtatott formában 1994 óta jelenik meg Magyarországon, 2002 óta pedig online is rendszeresen publikálnak tartalmat. A dkt.hu (Digitális Közönségmérési Tanács) elemzése szerint a blikk.hu a leglátogatottabb weboldal a napi átlagot tekintve. A havi összesített egyedi látogatószám alapján a blikk.hu a második helyen végzett 2022. júniusban.

 

HVG

A HVG 1979 óta működik, jelenleg Magyarország vezető közéleti, gazdasági-politikai hetilapja. Online formája a hvg.hu, mellyel kiegészítve hetente másfél millió felhasználót érnek el. A Reuters Intézet 2022-ben készített, reprezentatív felmérése szerint a magyar válaszadók a hazai márkák közül a legmegbízhatóbb hírforrásnak évek óta a HVG-t tartják. 

 

Menedzser Fórum

A Menedzser Fórum (mfor.hu) online menedzsment újság a gazdasági hírek mellett a személyes és a vállalati pénzügyek terén is kínál cikkeket az olvasóinak. A hírportál mellett további két termék tartozik a Menedzser Fórumhoz, az MFOR konferenciák, valamint az Mfor Trader - utóbbi egy online kereskedési rendszer, ahol a világ 30 legnagyobb tőzsdéje érhető el online.

 

Napi.hu

A napi.hu üzleti és pénzügyi internetes portál 2013. augusztusában jött létre, amikor különvált a nyomtatott Napi Gazdaság laptól. A gazdasági hírek szolgáltatása mellett a napi.hu-n real time tőzsdei részvényárfolyam-szolgáltatás, valamint a fontosabb devizaárfolyamok alakulása is elérhető. 

 

Privátbankár

A Privátbankár.hu 2000 óta tájékoztatja az internetezőket a legfontosabb pénzügyi és gazdasági témakörökben, ezenkívül a tevékenységi körébe tartozik az online pénzügyi tanácsadás is. Fő tulajdonosa az Anjou Magyarország Kft.

 

Utazómajom

Az Utazómajom weboldalán havonta több százezer látogató fordul meg, hogy utazással kapcsolatban informálódjon. Az online utazási tanácsadó oldalon már nemcsak a kedvező repjegyekről és szállásokról lehet olvasni, hanem az utasbiztosítást is meg lehet kötni.

 

A Bank360.hu elemzéseit, közleményeit a médiapartnereinken felül is rendszeres közlik Magyarország meghatározó közéleti és gazdasági portáljai. Szakértőink megszólalnak a tévék és rádiók műsoraiban.

 

24.hu

Telex.hu

Index.hu

Origo.hu

Napi.hu

Forbes.hu

Vg.hu

 

RTL

M1

ATV

Inforádió

Trend FM

Jazzy - Millás reggeli

Bank360.hu, mint szakértő

origo.hu origo.hu penzcentrum.hu penzcentrum.hu piacesprofit.hu piacesprofit.hu magyarnemzet.hu magyarnemzet.hu portfolio.hu portfolio.hu privatbankar.hu privatbankar.hu 24.hu 24.hu
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!