Rólunk

Bank360

A Bank360.hu Magyarország egyik legnagyobb, hiteleket, biztosításokat és pénzügyi termékeket összehasonlító portálja, amelyet a Bank360 Zrt. működtet.

A Bank360 Csoporthoz tartozik az Ingatlannet.hu is, amely a legjelentősebb ingatlankereső és -hirdető oldalak egyike.

A Bank360 Csoport bankoktól, biztosítóktól és egyéb pénzügyi szolgáltatóktól független vállalkozás, amelynek tulajdonosai és vezetői több évtizedes pénzpiaci tapasztalatú magyar magánszemélyek.

A Bank360.hu a 2016-os indulása óta meghatározó szerepet vívott ki magának a piacon. Az oldalon az ügyfelek által elvégzett kalkulációk száma átlépte a 40 milliót, 2022-ben közel 6 millió, pénzügyi témával kapcsolatban érdeklődő felhasználó látogatta meg.

A Bank360.hu elsődleges célja, hogy kalkulátoraival átláthatóvá, gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatóvá tegye a hiteleket, biztosításokat, pénzügyi szolgáltatásokat. Megkönnyítve ezzel a választást azok számára, akik fontos pénzügyi döntések előtt állnak.

Az ingyenesen elvégezhető kalkulációknál egyik pénzintézet sem részesül előnyben, a termékek összehasonlítása minden esetben objektív szempontok szerint történik.

Folyamatosan frissülő, naprakész adatbázisainknak köszönhetően az érdeklődők össze tudják hasonlítani a piaci feltételekkel vagy állami támogatással elérhető pénzügyi termékeket, például a személyi kölcsönöket és más fogyasztási hiteleket, jelzáloghiteleket, bankszámla ajánlatokat.

A Bank360.hu-n egyes termékek közvetlen megvásárlására is lehetőség van a kalkuláció és összehasonlítás. Ilyen például az utasbiztosítás.

Az oldal kis- és középvállalatok számára is kínál ingyenes kalkulátorokat, amelyekkel a vállalati bankszámlákat és Széchenyi Hitel konstrukciókat lehet összehasonlítani.

A pénzügyi termékek, szolgáltatások összehasonlítása mellett az érdeklődők tájékozódását aktuális hírek, szakértői írások, folyamatosan frissülő fogalomtárak és termékleírások segítik az oldalon

Ingatlannet

A Bank360 Csoporthoz tartozó Ingatlannet.hu a legjelentősebb ingatlankereső és -hirdető oldalak egyike.

Az Ingatlannetnek évi csaknem 2,5 millió felhasználója van, és közel 100 ezer eladó vagy kiadó ingatlan található rajta az ország minden pontjáról.

Az Ingatlannet.hu és a Bank360 Csoport pénzügyi szolgáltatóktól és ingatlanos cégektől független vállalkozás, amelynek tulajdonosai több évtizedes piaci tapasztalatú magyar magánszemélyek.

Az Ingatlannet könnyen kezelhető, gyors képfeltöltést lehetővé tevő szolgáltatását a magánszemélyként hirdetőkön felül már 600 ingatlanközvetítő veszi igénybe.

A 2000-ben indult Ingatlannet.hu az elsők között kezdte meg az online ingatlanhirdetést és -keresést lehetővé tevő szolgáltatását a hazai piacon.

A Bank360 és az Ingatlannet közös célja az, hogy az ingatlanvásárlást vagy -bérlést tervezők egy helyen könnyen és gyorsan tájékozódhassanak az őket érdeklő ajánlatokról, és az igénybe vehető támogatási lehetőségekről, hitelekről.

Az Ingatlannet szakértő kollégáival folyamatosan fejleszti szolgáltatásait az ingatlant kereső és kínáló felhasználók igényeihez igazodva.

Kedvező árú hirdetési csomagjaink között a magánszemélyek és vállalkozások egyaránt megtalálhatják a nekik leginkább megfelelőt (Lakossági díjszabás, üzleti díjszabás).

Ügyfeleinknek a folyamatosan elérhető ügyfélszolgálatunk készséggel segítséget nyújt telefonon és mailen egyaránt (kapcsolat).

Kérdésed van?

kerdesek@bank360.hu

1061 Budapest, Andrássy út 10.

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!