Rólunk

MI MEGKÖNNYÍTJÜK A DOLGODJelentős pénzügyi döntést életed minden szakaszában hoznod kell, ezek pedig akár évtizedekre is meghatározhatják a jövődet. Eljött az idő, hogy te is helyesen és alaposan megfontolva cselekedj átlátható, és megbízható adatok alapján.

A Bank360-at azért hoztuk létre neked, hogy könnyen összehasonlíthasd a banki ajánlatokat, legyen a célod akár egy szép esküvő, akár gyermekeid iskoláztatása, vagy esetleg egy új lakás vásárlása a régen kinőtt otthonod helyett.

Fullasztóan sok pénzügyi termékkel találhatod szemben magad manapság, amikor a céljaid eléréshez megfelelő eszközt keresed. Senki, még mi sem tudnánk egyedül eligazodni a pénzintézetek ajánlatai között, de szerencsére nincs szükség arra, hogy a folyamatos utánajárás és kérdezősködés megerőltető feladatát neked kelljen elvégezned.

Ingyenes online kalkulátorainkkal egyszerűen és gyorsan átláthatod több mint 10 bank és pénzügyi szolgáltató  legkedvezőbb ajánlatát a te igényeidre szabva. Így időt, energiát és pénzt spórolhatsz meg, ráadásul hétről hétre segítünk szakértői bejegyzéseinkkel is abban, hogy biztosabb lábakon állj a pénz világában.

Függetlenségünket az elhivatottságunkon túl a magánszemélyekből álló tulajdonosi szerkezet garantálja. Nálunk nem látsz bankok által támogatott, promóciós ajánlatokat. A keresésed után az általad fontosnak tartott szempontok alapján készült objektív listát kapod, ahol csak a legkedvezőbb banki konstrukciók szerepelnek. A szakmai megbízhatóságot csapatunk több évtizedes banki tapasztalata és a pénzügyi tudatosság fejlesztése iránti elkötelezettsége garantálja.

Neked van kérdésed?


Telefon: +36 1 817 0103

Email: info@bank360.hu

Postacímünk: 1061 Budapest, Andrássy út 10.

Média-, sajtókapcsolat: kommunikacio@bank360.hu

bezárás Köszönjük,
a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
lead sikeresen elküldve