Rólunk

Mi megkönnyítjük a dolgod.
Jelentős pénzügyi döntést életed minden szakaszában hoznod kell, ezek pedig akár évtizedekre is meghatározhatják a jövődet. Eljött az idő, hogy te is helyesen és alaposan megfontolva cselekedj átlátható, és megbízható adatok alapján.
A Bank360.hu-t azért hoztuk létre neked, hogy könnyen összehasonlíthasd a banki ajánlatokat, legyen a célod akár egy szép esküvő, akár gyermekeid iskoláztatása, vagy esetleg egy új lakás vásárlása a régen kinőtt otthonod helyett.

Fullasztóan sok pénzügyi termékkel találhatod szemben magad manapság, amikor a céljaid eléréshez megfelelő eszközt keresed. Senki, még mi sem tudnánk egyedül eligazodni a pénzintézetek ajánlatai között, de szerencsére nincs szükség arra, hogy a folyamatos utánajárás és kérdezősködés megerőltető feladatát neked kelljen elvégezned.
Ingyenes online kalkulátorainkkal egyszerűen és gyorsan átláthatod több mint 10 bank és pénzügyi szolgáltató legkedvezőbb ajánlatát a te igényeidre szabva. Így időt, energiát és pénzt spórolhatsz meg, ráadásul hétről hétre segítünk szakértői bejegyzéseinkkel is abban, hogy biztosabb lábakon állj a pénz világában.

Függetlenségünket az elhivatottságunkon túl a magánszemélyekből álló tulajdonosi szerkezet garantálja. A keresésed után az általad fontosnak tartott szempontok alapján készült objektív listát kapod, ahol csak a legkedvezőbb banki konstrukciók szerepelnek. A szakmai megbízhatóságot csapatunk több évtizedes banki tapasztalata és a pénzügyi tudatosság fejlesztése iránti elkötelezettsége garantálja.

Kérdésed van?

kerdesek@bank360.hu

1061 Budapest, Andrássy út 10.

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!