bank360 logo sberbank logo

A Sberbank személyi kölcsönök közelebb hozzák a világot!

Számold ki, milyen kedvező személyi kölcsönhöz juthatsz!

Hitelkalkulátor

Hitelösszeg
Ft
Futamidő

Kalkuláció eredménye

1. havi törlesztőrészlet
Havi törlesztőrészlet a 2. hónaptól
Sajnos, ezekkel az adatokkal nem tudunk kalkulálni
kalkulácio sikeres
THM

Töltsd ki az online űrlapunkat és visszahívnak az előzetes hitelbírálatért

toll
+36
miért válaszd miért válaszd

Gyors, biztonságos, rugalmas – nem véletlen, hogy a személyi kölcsön, vagy más néven személyi hitel, a magyar lakosság egyik legkedveltebb hitelfajtája.

Megvan az oka annak, amiért a lakosság a személyi kölcsönhöz fordul a legszívesebben, ha külső finanszírozásra van szüksége céljai eléréséhez:

Nincs szükség fedezetre: a személyi kölcsönök esetében nem kell kockáztatnod a családi házat. Nincs szükség a hitelfelvételhez ingatlanfedezetre, biztosítékként a rendszeres jövedelmed szolgál a pénzintézetnek.

Nem kell önerő: míg egy jelzáloghitelnél a pénzintézetek akár 20 százalékot is elkérhetnek önerő gyanánt, a személyi kölcsönöknél ilyesmitől nem kell félned, és akár 0 forinttal is belevághatsz az igénylésbe.

Használd fel bármire: a személyi kölcsönök többsége – ahogy a Sberbank hitele is - szabad felhasználású hitel. Ez azt jelenti, hogy a kölcsönt hitelcél nélkül, bármire fordíthatod. Nem kell igazolnod a felhasználását, így akár műszaki cikkekre, akár a mindennapi vásárlásra, vagy nagyobb pénzügyi céljaidra is fordíthatod.

Villámgyorsan lehet a tiéd: a személyi kölcsön igénylési folyamat nagyon gyors és egyszerű. Nem igényel sok dokumentumot, sőt, egyes bankoknál akár az interneten vagy a mobilapplikáción keresztül, kevesebb mint 8 perc alatt igényelheted, majd pillanatokon belül a számládon is lehet a pénz.
 

Ennyi pénzhez juthatsz a Sberbank személyi kölcsönével – de meddig tart a visszafizetés?
 

A Sberbank Fair személyi kölcsönével a maximális felvehető hitelösszeg 7 000 000 forint. A kölcsön már 68 000 forint havi nettó jövedelemtől igényelhető, a legkevesebb, amennyit banki hitelként felvehetsz, 300 000 forint. A kölcsön fix kamatozású, azaz nem kell attól tartanod, hogy az évek során megemelkedik a törlesztő, ezért sokkal egyszerűbben tervezhetsz a hitel visszafizetésével, mint más, változó kamatozású kölcsönök esetében.

A futamidőt te választhatod meg, ennyi idő alatt fizeted majd vissza a banknak a kölcsönt: 7 millió forint felvétele esetén akár 7 éves futamidőt is választhatsz, így a havi törlesztőrészlet a második hónaptól 118 560 forint.
 

Így döntsd el, hogy számodra is a Sberbank a legjobb választás
 

Persze kölcsön és kölcsön között nagy különbség, és akár több százezer forintot is bukhatsz egy rosszul megválasztott személyi hitellel. Éppen ezért érdemes tudnod, hogy mi alapján tedd le a voksod például a Sberbank személyi kölcsöne mellett. A jó döntéshez több mutató is a segítségedre van, de ezek közül a legfontosabb a THM, azaz a teljes hiteldíj mutató.

A THM nem csak a banki hitelek kamatait tartalmazza, hanem mindazon költségeket, amelyekkel még számolnod kell a hitelfelvétel során, így például a folyósítási díjat vagy az adminisztrációs költségeket. Az így kapott mutató segít objektíven összehasonlítani több hitelterméket és eldöntheted, hogy melyik az olcsóbb.

Szerencsésnek mondható helyzet alakult ki a személyi kölcsönök piacán, legalábbis ami az árakra vonatkozik. Az alacsony jegybanki alapkamat és a banki verseny miatt a személyi kölcsönök most hihetetlenül olcsón, akár 10 százalék alatti THM-mel is igényelhetők, szemben a 2010-es évek közepén tapasztalható 20-25 százalékos hiteldíjmutatókkal. A legkedvezőbb ajánlatok között is megállja a helyét a Sberbank a Bank360 személyi kölcsön kalkulátora alapján, hiszen akár 7,72 százalék is lehet a THM.
 

Árgarancia már a személyi kölcsönök piacán is
 

Ráadásul a Sberbank most nem ígér kevesebbet, mint azt, hogy náluk találhatod meg a legolcsóbb személyi hitelt: az időszaki akció alatt Árgaranciát vállal a pénzintézet a Fair személyi kölcsöneire.

Mit jelent ez számodra? Ha sikeresen igényelsz Fair Plusz, Fair Expressz és Fair Adósságcsökkentőszemélyi kölcsönt, de a hitel folyósítását követő 5 banki munkanapon belül a Sberbank szerződésénél kedvezőbb kamatozású ajánlatot találsz azonos feltételek mellett, a Sberbank a kedvezőbb kamatra módosítja szerződésedet. Így gyakorlatilag a jelenleg 2018. december 31-ig tartó akcióval a Sberbank adja a legolcsóbb személyi kölcsönöket a piacon.

Milyen feltételek esetén lehet tiéd a hitel? Így néz ki az igénylési folyamat

A személyi kölcsön igénylés mára egy nagyon egyszerű folyamattá vált, nincs ez másképp a Sberbank Fair kölcsöneinél sem. Az igénylés négy egyszerű lépésből áll, amelyet akár itt és most meg is kezdhetsz:

  1. Töltsd ki az oldalon szereplő űrlapot az adataiddal

  2. Telefonon egyeztessétek a bank munkatársával a részleteket

  3. Nyújtsd be az igényléshez szükséges dokumentumokat

  4. Várd meg, amíg elbírálják az igényedet és kiutalják a kölcsönösszeget

Ilyen egyszerű az egész. A Bank360 tippje, hogy még az igénylés megkezdése előtt készítsd elő a szükséges dokumentumokat, hogy még több időt spórolj. Melyek ezek? Szükséged lesz

Ha mindezeket előkészíted, jelentősen felgyorsíthatod az igénylés folyamatát, így érdemes olyan hamar elkezdeni a begyűjtésüket, amilyen hamar csak lehet.
 

Ne ess el a hiteltől: ezek miatt utasíthatják el a hitelkérelmed
 

Sajnos nem minden esetben tudod felvenni a Sberbank személyi kölcsönét. Ahogy azt már korábban is írtuk, az egyik alapfeltétel a rendszeres munkáltatótól, vállalkozásból vagy nyugdíjból származó jövedelem. Enélkül sajnos a bankok manapság már nem hitelezhetnek, hiszen valamilyen fedezetre szükség van, hogy tudd fizetni a törlesztőt.

Az sem mindegy, hogy mekkora keresettel rendelkezel, hiszen bizonyos összegű hitel mellé jövedelemelvárás is társul. A Sberbank két fajta jövedelmet néz, amikor vizsgálja a hitelképességedet:

  1. az elsődleges jövedelmet, amely a munkabér, nyugdíj, vállalkozói bevétel

  2. illetve a másodlagos, úgynevezett kiegészítő jövedelmet, amely lehet például bármilyen szociális támogatás, GYES, GYED, ösztöndíj, osztalék stb.

Mindezeket összevetve megállapítják, hogy mi az a törlesztőrészlet, amelyet még biztonságosan tudsz fizetni hónapról hónapra (ez a Jövedelemarányos Törlesztőrészlet Mutató, a JTM alapján történik) és ez alapján kaphatsz hitelajánlatot.

Akkor is eleshetsz a hiteltől, ha már van valamilyen késedelmes hiteltartozásod, esetleg szerepelsz a Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR, korábbi nevén BAR-lista) negatív adóslistáján. A pénzintézetek csak úgy tudnak finanszírozni, ha lekerülsz erről a listáról, ami nem egyszerű feladat.

Menj biztosra, találd meg a legjobbat egy hitelkalkulátorral

A Sberbank személyi kölcsön kalkulátor segítségével ezen az oldalon is megnézheted, hogy mekkora törlesztőrészletre számíthatsz az általad felvenni kívánt hitelösszeg esetén. Ne mulaszd el ennek kiszámítását, hiszen csak így tudsz megfontolt döntést hozni.

Ha úgy érzed, a Sberbank személyi kölcsöne a megoldás a céljaidhoz, ne habozz és vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal az online űrlap kitöltésével. Add meg az adataidat és kezdd el a folyamatot, kerülj egy lépéssel közelebb a céljaid megvalósításához!

Értékeld a Bank360 kalkulátorát!

4.55 / 47