nő laptoppal

A Raiffeisennél is elérhető az Apple Pay

nő laptoppal

A Raiffeisennél is elérhető az Apple Pay

Bank360 tartalom
2020-03-19 Frissítve: 2022-01-18
2020-03-19 Frissítve: 2022-01-18
8006780

 

Az Apple Pay egyszerű, gyors, kényelmes és biztonságos mobilfizetési megoldása mától a Raiffeisen Bank Mastercard bankkártyával rendelkező magánszemély ügyfelei számára is elérhető.

 

A biztonság és az adatok védelme az Apple Pay alapját képezik. Az Apple Pay – akár hitel-, akár betéti kártyás – használatakor a készülék a fizikai kártya számát soha nem tárolja sem az eszközön, sem az Apple szervereken. Ehelyett egy egyedi, készülék-specifikus számot rendel a kártyához, melyet titkosítva és biztonságosan ment az eszköz Biztonsági Elemei között. Minden tranzakciónál egyedi, egyszer használatos dinamikus biztonsági kódot használ.

 

A Raiffeisen Bank és ügyfelei számára az Apple Pay bevezetése fontos mérföldkő, hiszen folyamatosan arra törekszünk, hogy mindig teljes körű, megbízható szolgáltatásokat kínáljunk Ügyfeleinknek, és folyamatosan fejlesszük a bank digitális megoldásait. Az Apple Pay pedig a digitális megoldások világában az egyik legnépszerűbb fizetési mód. Bízunk benne, hogy valamennyi érintett Ügyfelünk örömmel teszi majd mindennapjai részévé az Apple Payt, immár a Raiffeisen színeiben is

– mondta Ralf Cymanek, a bank vezérigazgató-helyettese. 

 

Az online vásárlás az alkalmazásokban és az Apple Payt támogató weboldalakon is rendkívül egyszerű: csak a Touch ID ujjlenyomat-azonosítóra van szükség, vagy elég duplán kattintani az oldalsó gombra és egy gyors pillantást vetni az iPhone X-re az arcfelismeréshez. Nincs szükség új felhasználói fiókra, nem kell űrlapokat töltögetni. Elegendő, ha az Apple Pay használatához kitöltöttük a szállítási és számlázási információkat. Ha Safariban vagy az applikációkban vásárolunk, az Apple Pay működni fog az iPhone 6-on és annál újabb telefonokon, az iPhone SE, az iPad Pro, az 5. generációs iPad, az iPad Air 2 és az iPad mini 3, valamint az ezeknél újabb készülékeken.

 

Használhatjuk az Apple Payt a Safari böngészővel történő online vásárlások során bármely 2012 utáni, MacOS Sierra rendszert futtató Mac-en, ahol a fizetést az iPhone 6-os vagy annál újabb verziójú telefonnal vagy az Apple Watchcsal erősíthetjük meg, illetve az új MacBook Pro esetén a Touch ID-val.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!