Összesen 780 ezer hibás tranzakció történt 2 milliárd forint értékben. A bankok az MNB útmutatásai alapján fizetnek, az Apple-lel ők számolnak el. Aki még nem kapta meg a pénzét, haladéktalanul keresse meg a bankját.
39739378
Ahány bank, annyiféle tanács és megoldás a tegnapi botrány kapcsán, amiben Apple eszközök keresztül tömegesen vontak le pénzeket magyar bankszámlákról. Van, ahol automatikusan visszakapják a pénzüket a téves levonások károsultjai, mások az Apple-hez küldik a pórul jár klienseit és a limitek módosítását tanácsolják. Megnéztük, hogyan kaphatják vissza a pénzüket a károsultak, és hogyan védekezhetünk a téves levonások ellen.
39632590
Mióta 2019-ben az OTP-nél elérhetővé vált, egyre több hazai bank vezeti be az ApplePay-t, legutóbb a Takarékbank állt be a sorba. Mutatjuk, melyik banknál, milyen kártyával lehet iPhone-nal és más Apple készülékekkel fizetni.
12924892
Az Apple Pay egyszerű, gyors, kényelmes és biztonságos mobilfizetési megoldása mától a Raiffeisen Bank Mastercard bankkártyával rendelkező magánszemély ügyfelei számára is elérhető.
8006780
Megnéztük, milyen lehetőségeink vannak Magyarországon az azonnali pénzküldésre és összehasonlítottuk a szolgáltatások árait.
5300070
Az OTP Bank után ma két hazai pénzintézetnél is lehetővé vált a mobilos fizetés Apple-készüléken keresztül. Az Apple Pay az Erste Banknál és a Gránit Banknál vált elérhetővé. Harmati László, a magyarországi Erste Bank lakossági vezérigazgató helyettese elmondta: az első percekben nagyjából ezren regisztrálták bank- vagy hitelkártyáikat a készülékeken.
4140327
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!