Május 21-ig kell beadnia mindenkinek a személyi jövedelemadóról szóló bevallását. Évente milliárdok ragadnak bent az államnál, mivel az öngondoskodó magyarok nem igénylik vissza a nekik járó pénzt.
38929207
Arról biztosan hallottál már, hogy egészségpénztári tagként jelentős támogatást kaphatsz a gyógyszereidhez és az orvosi kiadásaidhoz. De arról nem biztos, hogy a pszichológiai, pszichiátriai kiadásokra vagy a pszichoterápiára is több forrásod lehet pénztártagként. Ismerd meg, hogyan juthatsz akár közel 150 ezer forinthoz évente némi odafigyeléssel!
37760326
Létezik egy kockázatmentes megtakarítási mód, mellyel 20%-kal növelheted a forrásodat. Ez az egészségpénztár, mellyel akár évi 150 ezer forinttal is gyarapíthatod a megtakarításodat. Lépj év végéig, hogy ne maradj le a lehetőségről! Ráadásul most nyereményjátékban is részt vehetsz, mellyel akár további 150 ezer forinthoz juthatsz!
36365440
Május 22-ig még van lehetőség véglegesíteni vagy benyújtani az szja-bevallást. Az adatokat a családi kedvezmények és a különböző megtakarítási formákkal elérhető szja-visszatérítés miatt is érdemes átnézni. A rendszeres nyugdíjmegtakarítók most akár 280 ezer forint sorsáról is dönthetnek.
32840411
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!