Ünnepi kiadásokra 118 000 forinttal terveznek idén a magyarok, akik pedig ajándékoznak, 47 000 forintos keretben gondolkodnak. A többség az aktuális havi jövedelméből fedezi a költségeket és van, aki évvégi pulykapénzre is számít a munkáltatójától.
35689927
Járvány ide vagy oda, az idei black friday valószínűleg újra megnyitja a háztartások pénztárcáját. Szakértővel vizsgáltuk meg, hogy megéri-e az ilyenkor gyakran igénybevett fogyasztási hitelekkel vásárolni, vagy érdemes inkább óvakodni ezektől a pénzügyi eszközöktől?
11149364
Az év vége a karácsony mellett a nagy bevásárlások és nagy beszerzések ideje is. A karácsonyi ajándékok mellett sokan ebben az időszakban cserélik le régi, elavult gépeiket, berendezéseiket és kütyüiket.
5823135
Az igazán tudatos vásárló már nyáron elkezd spórolni a karácsonyi szezonra, így a nagy értékű bevásárlást különösebb gond és kisebbfajta anyagi csőd nélkül meg tudja úszni. Persze október végén ez nem a leghasznosabb tanács, így is van azonban néhány szempont, amit érdemes figyelembe venni a karácsonyi őrület, illetve a Black Friday előtt.
5381958
Ahogy az elmúlt években már megszokhattuk, a karácsonyi dömping már november végén elkezdődik a fekete péntekkel, ami minden évben az amerikai hálaadást követő pénteken esedékes. Ezen a napon a kereskedők országszerte nagy leárazással várják a vásárlókat, amire itthon is egyre tudatosabban készülnek az üzletek és a fogyasztók egyaránt. Idén a Black Friday november 27-ra esik – utánajártunk, hogy mire érdemes odafigyelned, ha erre a napra tervezed egy régóta vágyott termék beszerzését, és hogy a bankok mit kínálnak neked erre az időszakra.
2378967
Hamarosan itt a Black Friday, azaz a Fekete Péntek, amikor mindenki megrohamozza az online boltokat a legjobb akciók miatt. Megnéztük, megéri-e ilyenkor vásárolni, akár hitellel is.
531092
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!