Az előző évhez képest idén kevéssé kell aggódnunk amiatt, hogy a megtakarításaink rohamosan veszítenek az értékükből, de így is érdemes figyelni a megtakarítási lehetőségeket. Betétet lekötni vagy állampapírt vásárolni ráadásul már online, akár mobillal a kezünkben is tudunk.
38578984
A kamatmentes babaváró hitelből január óta akár 11 millió forintot is lehet igényelni, emellé ráadásul a bankok zöme jóváírási kedvezményt is kínál, amiért gyakorlatilag a sikeres igénylésen kívül más feltételnek nem kell megfelelni. A Gránit Banknál mindehhez ki sem kell mozdulni otthonról, hiszen online is be lehet adni az igénylést.
38418157
A fiataloknak a családtámogatások felhasználásával sem könnyű saját lakáshoz jutni, ezért különösen fontos, hogy a lehető legjobban ki tudják használni azokat a vásárláskor és hitelfelvételkor, majd a törlesztés során is. A jó döntés milliókat érhet. Megmutatjuk, hogyan lehet maximalizálni a támogatásokat és minimalizálni a törlesztést. Egy fontos CSOK Plusz kedvezmény határideje napokon belül lejár.
38065015
Igazolványok befényképezésével, automatikus adatkitöltéssel, személyre szabott dokumentumokkal, szelfi videós nyilatkozattétellel tette élményszerűbbé a Babaváró Kölcsön két éve élesített digitális igénylési folyamatát a Gránit Bank.
35356099
A magas infláció az állampapírokat tette a lakosság legkeresettebb befektetéseivé. Ehhez jellemzően értékpapírszámlát kell nyitni, amit a Gránit Bank ügyfelei már a mobilapplikáción keresztül is megtehetnek. A számla a nyitást követő napon teljeskörűen használhatják is, így kényelmesen, néhány kattintással tudnak állampapírt vásárolni és eladni.
34902535
Ha sokat utazunk külföldre, érdemes olyan bankkártyát választani, amit biztosan elfogadnak mindenhol és akkor sem kell aggódnunk, ha esetleg elveszítenénk. Ráadásként számos kedvezményt is kihasználhatunk, ha a prémium bankkártyák közül választunk.
34357283
A VideóBank mellett a Gránit Banknál mostantól az értékpapírszámlával rendelkező ügyfelek mobilapplikációjukban is vásárolhatnak állampapírokat néhány kattintással, ráadásul díjmentesen. Az ilyen számlák megnyitása is ingyenes a Gránitnál.
34043018
Minden piacán bővült a Gránit Bank, amely csaknem megduplázva 1000 milliárd fölé növelte a mérlegfőösszegét. A digitális innovációk folyamatosak, jövőre pedig jön a befektetési és privátbanki üzletág. 
33157349
Új logóval és teljesen megújult arculattal jelentkezett a Gránit Bank, amelyhez egy üzenet is társul mostantól: „Ott vagyunk Neked”. A megújult arculattal egy időben új innovációkkal is jelentkezik a bank, amelynek csekkbefizető mobilalkalmazása 5 másodperc alatt fizet.
32441183
A magyar ügyfelek többsége már használ internet- és mobilbankot – állapította meg a Gránit Bank felkérésére készített kutatás. A megkérdezettek kétharmadának van internetbankja, 58 százalékuk pedig mobilapplikációval, okostelefonon is intézi a pénzügyeit.
32357747
A GRÁNIT Bank rendszeresen felülvizsgálja betéti kamatait, hogy ügyfeleinek tartósan kedvező kamatokat adjon a megtakarításokra. Legutóbb 2023.03.14. napjától hajtott végre 25-200 bázispontos emelést a betéteinél.
32050361
Nyolc százalékos látra szóló betéti kamattal rukkolt elő a Gránit Bank, amely az új Kamat Plusz számlacsomagjánál lekötés nélkül megadja ezt. Ilyen magas látra szóló kamatot jelenleg rajta kívül csak egyetlen pénzintézet kínál, a többiek szinte semmit sem adnak.
31847129
A Gránit Bank 50 százalék plusz egy szavazatnyi részesedést szerez a az Equilor Befektetési Zrt.-ben, amely a hazai piac egyik legjelentősebb befektetési szolgáltatója és brókercége.
28842242
Újabb bankvásárlással zárul az év. A Gránit Bank bejelentette, hogy a BDPST megszerzi a pénzintézet többségi tulajdonát. A Gránit vezetője a részvénycsomagot eladó Hegedüs Éva marad.
17886277
A házastársunknál csak a bankunkhoz vagyunk hűségesebbek - tartja a mondás és való igaz: szinte egy életen át elkísér minket az a pénzintézet, ahol ez első folyószámlánkat megnyitottuk. Annak ellenére viselkedünk így, hogy egy kis kutatással kiderül: bőven találhatunk jobb ajánlatot a jelenlegi szolgáltatásaink helyett, ha vesszük a fáradtságot és utánanézünk a kínálatnak. Ráadásul akkor sem kerülünk idegőrlő huzavonába, ha megszakítanánk a kapcsolatot a bankunkkal. Az egyszerűsített bankváltás lehetősége már évek óta velünk van, mégis nagyon kevesen vannak, akik valóban kihasználják és lecserélik a pénzintézetük szolgáltatásait egy jobb és olcsóbb konstrukcióra. Az egyszerűsített bankváltás részleteiről Sinkovics Renátát, a Gránit Bank lakossági termékfejlesztési főosztályvezetőjét kérdeztük.
1177607
Míg a mindennapjaink során többnyire odafigyelünk arra, hogy ár-érték arányban a legjobb, vagy esetleg az olcsóbb terméket válasszuk, addig érdekes módon csak nagyon keveseket foglalkoztat az, hogy ugyanezt a bankolás során is elérjék, azaz lehetőleg olcsón kapjanak minél jobb szolgáltatást. Pedig ha alaposan összeszámoljuk, hogy egy évben mennyit fizetünk a bankszámlánkért, könnyen érhet arcul csapásként egy több tízezer forintra rúgó összeg. Ennek nem kell így lennie, ma már akár díjmentesen is kipróbálhatunk számlacsomagokat, amelyet később is kedvezőbb költségek mellett használhatunk. A bankszámlaválasztás ugyanakkor nem egyszerű feladat, így a Gránit Bank lakossági termékfejlesztési és hitelezési főosztályvezetőjét, Sinkovics Renátát kértük meg, hogy segítsen néhány hasznos tanáccsal.
821297
Villámgyors bankszámlanyitás 20 percen belül, akár otthonról, a számítógép előtt ülve. Nyár óta már erre is van lehetőség: a Gránit Bank elsők között rukkolt elő az új online szolgáltatással, és a megoldás azonnal fel is keltette azok érdeklődését, akik úgy szerettek volna kedvező díjazású bankszámlát, hogy ahhoz ne kelljen sorban állniuk egy bankfiókban. Az évtizedes beidegződések változtatásához azonban időre van szükség. Vannak, akik még mindig idegenkednek a teljesen digitális technológiáktól és nem mernek banki ügyeket online intézni, tartva attól, hogy tolvajok kezébe kerülnek az adataik. Gáborjáni Szabó Ákos, a bank IT ügyvezető igazgatója a videóbankos számlanyitás biztonsági kérdéseiről, a jogszabályi környezetről és az ügyfélfogadtatásról beszélgetett velünk, és megnyugtatta a kétkedőket.
701003
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!