Hiába az elérhető 4,5 milliós állami támogatás, a magyarok még nem haraptak rá a nemzeti otthonteremtési közösségek (NOK) nyújtotta megtakarításra.
31665371
Október 16-án, kedden este aláírta a köztársasági elnök a lakástakarékpénztárak állami támogatásának megvonásáról szóló törvénymódosítást, így az október 17-én, szerdán hatályba is lépett. Ez azt jelenti, hogy az október 17-ei dátummal aláírt szerződések esetében már nem vehető igénybe az állami támogatás. Mi várható most, hogy a lakástakarék elvesztette a legnagyobb vonzerejét, és milyen lehetőségeink maradtak, ha lakáscélú megtakarításba fektetnénk a pénzünket? Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amit a lakástakarékpénztárakkal történtekről tudni érdemes.
2233848
A Magyar Nemzeti Bank engedélyével elindulhat az első Nemzeti Otthonteremtési Közösség (NOK). Az első közösség 180 fős lesz a Central NOK Szervező Kft. égisze alatt. Sorsolással és licitálással is lakáshoz lehet majd jutni a lakástakarékok versenytársával. Te is beszállnál a lakáslottóba?
562250
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!