Ezer milliárd forintos profit és 100 milliárd eurós mérlegfőösszeg - régiós leánybankjaival együtt már ekkora eredményt ért el az OTP. Itthon a személyi kölcsönök tavaly is jól fogytak, szemben a nagyot csökkenő lakáshitelezéssel, amiben az idén már jelentős növekedést vár a bank.
37878709
Közzétette az új bankszámlaárait az OTP Bank. A csütörtöki ígéretének megfelelően egyes tranzakciók és csomagok díja valóban csak 9,9 százalékkal emelkedik, de sok szolgáltatásnál keményen érvényesítik a 17,6 százalékos tavalyi inflációt. 
37258876
A lakosság az állampapírokat reklámozó edukációs levelet a szemétbe dobta, inkább befektetési alapokat vagy OTP-részvényt vásárolt a karácsonyfa alá.
37222627
Az egészségpénztár legfőbb előnye a 20%-os adó-visszatérítés, ami számos élethelyzetben nyújthat segítséget: gyógyulás, életmódváltás vagy éppen iskolakezdés esetén. Az OTP Egészségpénztár most egy újabb funkcióval tette még kényelmesebbé a pénztártagjai életét, melynek következtében minimális odafigyeléssel és ügyintézéssel juthatsz hozzá az évi akár 150 ezer forint adó-visszatérítéshez. Kösd össze a bankkártyádat az OTP Egészségpénztári kártyáddal online, és élvezd a kényelmi funkciót!
36403033
Létezik egy kockázatmentes megtakarítási mód, mellyel 20%-kal növelheted a forrásodat. Ez az egészségpénztár, mellyel akár évi 150 ezer forinttal is gyarapíthatod a megtakarításodat. Lépj év végéig, hogy ne maradj le a lehetőségről! Ráadásul most nyereményjátékban is részt vehetsz, mellyel akár további 150 ezer forinthoz juthatsz!
36365440
Akinek 2 millió forintja van otthon készpénzben vagy lekötés nélkül a bankszámlán, naponta nagyjából 1000 forintot veszített az idén az infláció miatt. Mégis tömegek vannak, akik nem fektetik be a pénzüket. Mi ennek az oka, és mit tehetnének az ellen, hogy a megtakarításuk elégjen az infláció tüzében
36027463
Dörzsölheti a markát a sok kisbefektető: a várakozásoknál szebb számokkal rukkolt elő az OTP Bank. A magyarországi alaptevékenységet ugyan továbbra is visszahúzza a sok különadó és a kamatstopok, a hitelezés bővülését pedig korlátozza a magas kamatszint, a külföldi leánycégek viszont szépen hozzák a profitot az anyabanknak. Még az ukrán és orosz érdekeltség is több mint 100 milliárddal járult hozzá a csoport nyereségéhez.  
35613952
Nyereségességben az OTP sehol sem volt a versenytársakhoz képest tavaly a jegybank Aranykönyve szerint, a Magyar Bankholding leányai, az Unicredit és a Raiffeisen szedték össze a magyarországi bankprofit legnagyobb hányadát. 
34629916
Az OTP Bank ügyfelei számára kedd délutántól három új wallet alkalmazás is elérhető, elindult a Google Pay, a Garmin Pay és a Xiaomi Pay szolgáltatás is. Az új elektronikus fizetési megoldások segítségével a felhasználók az erre alkalmas eszközeiken néhány kattintással regisztrálhatják bankkártyáikat, függetlenül attól, hogy Mastercard vagy Visa, betéti vagy hitelkártyáról van szó.
34577116
Most már nem kell begépelni az ügyfélszolgálat hívása után a rengeteg titkos kódot, mert egy push üzenet fogadásával kiváltható ez a folyamat. A jövőben a kimenő hívásokra is alkalmazná ezt a bank, az ügyfeleket kereső OTP-sekkel szemben ugyanis egyre bizalmatlanabbak az ügyfelek az adathalász kísérletek elszaporodása miatt. 
34478473
A ballagás sok diák számára nemcsak a búcsút jelenti az iskolájától, hanem egy jókora pénzösszeget is, amit ilyenkor a rokonoktól, ismerősöktől kap. Nagy a csábítás az elköltésére, de egyben kezdőtőke is lehet a takarékoskodáshoz. Ha még nincs bankszámlája, jobb alkalom nem is kell a megnyitásához.
32798969
A várakozásoknál jobb első negyedéves eredményt tett közzé a legnagyobb magyar hitelintézet, az OTP Bank. Sok magyar kisbefektető is örülhet, hiszen a részvény árfolyama is emelkedett, az OTP mégsem maradéktalanul boldog: a magyarországi profitot ugyanis teljesen felemésztik a különadók, a kamatmarzs pedig változatlanul alacsony. 
32748968
Az OTP magyarországi alaptevékenységének profitját nagyrészt elvitték a kormányzati intézkedések, de a külföldi leányok jól teljesítettek - derül ki a vállalat 2022-es gyorsjelentéséből. Az idei évvel kapcsolatban optimista a bank.
31868942
Márciustól jelentősen megemelte a bankszámlaköltségeket a legnagyobb hazai bank. A tavalyi infláció mértékével, 14,5 százalékkal drágulnak az utalások, a bankkártyák, a számlavezetés és jóformán minden díj az OTP-nél.
31745108
A befektetési alapok és az OTP-részvény voltak a kisbefektetők tavalyi kedvencei. Az állam csak ősszel hozott vissza valamennyit az állampapírpiacról elpártolt pénzekből. Sokan új értékpapírok után néztek, de az adózásra kevesen figyelnek. 
31517879
Év elején és persze hétfőnként gyakran megfogadjuk magunknak, hogy most aztán tényleg odafigyelünk kiadásainkra és egészségünkre. De aztán másképp alakul. Itt egy megoldás, amivel tudatosan alakíthatod másképp életedet! Nyiss OTP Egészségpénztári számlát, és költsd egészségedre az ajándék akár 150 ezer forintot!
30296873
Bankszámlát nyitni ma már pofonegyszerű, akár online azonosítással is megvalósítható. Kortól függően akár VideóBankon keresztül is nyitható egy diákszámla. Már 14 év feletti gyermekünknek is nyithatunk ilyet, amivel biztonságosan és ellenőrizhető módon használhatja a zsebpénzét.
30219668
Nagy változtatást hajtott végre az OTP a lakáshitelezésben. Mától nem kínál 5 és 10 éves kamatperiódusú jelzálogkölcsönöket, csak végig fix kamatozással lehet nála piaci lakáshitelt felvenni. A magas kamatok miatt ezek a konstrukciók váltak a legolcsóbbá a piacon, így a piacvezető lépését más bank is követheti.
30134561
Újra arra figyelmeztetett az OTP Bank vezére, hogy senki ne dőljön be azoknak az internetes csalásoknak, amikben a nevével és fotójával próbálnak bepalizni gyanútlan ügyfeleket.
28570814
Ha családot tervezel, akkor érdemes mielőbb egészségpénztári számlát nyitnod, hiszen innen többet költhetsz, mint amennyit befizettél, évente közel 150 ezer forinttal! A feltöltött összeget épp arra használhatod fel, amire gyermeked várása, érkezése és nevelése során a legnagyobb szükség van: a szülészet-nőgyógyászati ellátástól kezdve, a sok-sok pelenkán, tápszeren át egészen a légzésfigyelőig. Sőt, családi támogatásokra is fordíthatod megtakarításodat: születési-, később pedig gyermeknevelési támogatásra. Lépj be most az OTP Egészségpénztárba, hogy több forrásod legyen családodra! Ráadásul most akár 1 millió forintot is nyerhetsz!
19639654
Az egészségpénztári megtakarítást főként két dolog miatt választják évről évre egyre többen. Egyrészt azért, mert az egészségszámlára befizetett összeget az állam akár 150 ezer forint adó-visszatérítéssel támogatja. A másik fő érv, hogy a megnövekedett megtakarítás elérhetővé teszi a magánegészségügyi ellátásokat, azaz a rövid várakozási időt és az igényes környezetet. Tehát anyagi és egészségügyi szempontból is érdemes előre tervezni, megtakarítani. Mutatjuk, kinek jó választás az öngondoskodás e formája.
19510468
Több hazai pénzintézet is reagált az orosz-ukrán háborús konfliktusra. A K&H felfüggesztette az orosz rubelben kezdeményezett tranzakciókat, az OTP pedig az ukrán és orosz érintettségű tranzakciók bizonytalanságára hívta fel a figyelmet.
19325089
Március 1. helyett március 24-ig meghosszabbítja az OTP Bank a SmartBank mobilbanki alkalmazás használatának lehetőségét. A legnagyobb hazai pénzintézet közleményéből kiderül, hogy több százezer felhasználó még mindig nem regisztrált az új szolgáltatásra.
19163236
Lassan megszokottá válnak azok a kamu hirdetések, amelyek ismert üzletemberek nevére építve álhírekkel húznak csőbe hiszékeny embereket. Az OTP vezére megelégelte, hogy őt felhasználva csalnak az internetes bűnözők.
18827866
Személyi kölcsönhöz ma már néhány nap alatt hozzá lehet jutni, de olyan bank is van, ahol mindössze 24 vagy 48 órás folyamatot ígérnek. Cikkünkben annak jártunk utána, hogy melyik hitelintézet hogyan áll ehhez a kérdéshez, illetve, hogy milyen hosszú ügyintézésre számíthatnak az igénylők, ha személyi kölcsönt vesznek fel.
15506689
Az OTP Bank a mai naptól befogadott hiteligénylések esetén jelentősen szigorítja a lakossági hitelhez jutás feltételeit - értesült a Bank360.hu. A szigorítás előszele lehet annak, ami az 5,9 százalékos THM-ű személyi kölcsön igénylőire vár.
7640604
Hiába a gazdasági fellendülés és a növekvő bérek, még mindig bőven lenne mit javítani a lakossági megtakarítások terén – ez derült ki az OTP Bank legfrissebb Öngondoskodási Indexéből. A félelmeink és a biztonság iránti vágyunk akkor is a készpénzhez köt bennünket, amikor találhatnánk kamatozó helyet is a megtakarításunknak.
5608026
Mint a legtöbb bank, az OTP Bank is több féle hitelkártyát kínál ügyfeleinek: ezek körül két kártya szerepel a bank promóciójában. Ezek az OTP Bonus és az OTP Bonus Gold kártyák. Mindkét OTP hitelkártya igénylésének feltétele, hogy a leendő kártyabirtokos rendelkezzen legalább három hónapja munkaviszonnyal, legyen nagykorú, legyen magyarországi állandó lakcíme és legyen bármelyik banknál vezetett folyószámlája.
5310834
Az OTP Lakástakarékpénztár Bónusz55-5,99 és Bónusz1010-5,99 termékei 2019. október 31-ig érhetőek el az új ügyfelek számára. Ezután szerződéskötésre nem lesz lehetőség, csak két lakástakarékpénztárnál: a Fundamenta Lakáskasszánál és az Erste Lakástakarékpénztárnál.
3126957
Csányi Péter, az OTP Bank digitális értékesítési és fejlesztési Igazgatója szerint legalább ugyanakkora hangsúlyt kell fektetni az ügyfelek edukációjára most, mint amekkorát a digitalizálásra, online fejlesztésekre. A pénzintézet vezetője a Bank360-nak azt is elárulta, mikor jöhet a mobilon igényelhető OTP-hitel és mikor költözhet a digitális térbe a lakáshitel-igénylés folyamata.
2545287
“A digitalizáció nem lehet öncélú” - mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója. A hazai banki gyakorlatban egyedülálló felszereltségű és kialakítású új OTP Bank Innovációs Fiók nyílt Budapesten.
2420478
Az OTP gépkocsinyeremény betétkönyve egy megtakarítási forma, ahol kamatozik a betéted, de a kamatot nem a betéten írják jóvá, mint a hagyományos bankbetétnél vagy takarékszámlánál, hanem abból áll össze a közös nyereményalap, amiből a nyereményautókat sorsolják ki havonta.
2176560
Bizonyára neked is vannak jövőbeli céljaid, amelyeket el akarsz érni, és abban biztosak vagyunk, hogy ezek között bőven van olyan is, amelynek igen sok köze van a pénzhez, vagy pont maga a pénz az. Egy újabb lakás vásárlása, lecserélni a kocsit, összegyűjteni egy nagyobb utazásra vagy képzésre – ezek mind-mind olyan célok, amelyek a legtöbbünk fejében megfordul, de nagyobb összegre van szükség a megvalósításhoz. Ebben a cikkben a megtakarítási formákat járjuk körül, méghozzá azokat, amelyeket az OTP Bank kínálatában érhetsz el.
1454984
Manapság szinte minden célhoz elérhető valamilyen banki kölcsön, amivel egyről a kettőre léphetsz, ha éppen saját zsebből nem tudod finanszírozni a megvalósítással járó kiadásokat. Tucatnyi bank temérdek hitelajánlata között nehéz választani. Természetesen ugyanez a helyzet az OTP hitelei esetében is, hiszen Magyarország legnagyobb pénzintézete szintén kínál jó néhány hitelfajtát. Éppen ezért érdemes tisztában lenni azzal, hogy melyik OTP hitel mire használható.
1205150
Szinte minden célra megtalálhatod az OTP kínálatában a legmegfelelőbb pénzügyi eszközt. Ha lakásvásárlás a cél, ott vannak a jelzáloghitelek, ha a vásárláshoz keresel pénzvisszatérítéses plasztikot, akkor több hitelkártya közül is választhatsz, ha pedig szabad felhasználású hitelt keresel, amelyet bármire elkölthetsz úgy, hogy a törlesztőrészlet miatt sem fog fájni a fejed, ott van az OTP fix kamatozású, szabadon felhasználható személyi kölcsöne, amelyet akciósan vehetsz fel. Ha hirtelen kiadásaid merültek fel, vagy átmenetileg több pénzre van szükséged egy nagyobb összegű vásárláshoz, esetleg lakásfelújításhoz, okosan felhasználva segíthetnek neked a személyi kölcsön termékek. Nézzük meg, hogy mit érdemes tudni erről a népszerű hiteltermékről!
1199543
Taxisofőr, fodrász, virágárus. Csak néhány azok közül a szakmák közül, akiknek korábban komoly gondot jelentett a napi bevétel kezelése, ugyanis munkarendjük nem mindig találkozott a bankfiókok nyitva tartásával, így körülményes volt a készpénz tárolása, kezelése. Az OTP Bank megoldást talált erre a problémára.
545495
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!