Fogászati kezelésre szinte mindenkinek szüksége van. Sokan a gyorsabb magánfogászatot választják annak ellenére is, hogy jelentős kiadással jár. De létezik egy kockázatmentes megoldás, ami akár 150 ezer forinttal is támogathatja a fogászati „kasszádat”, ráadásul a párodnak, szüleidnek, gyermekednek is segíthetsz vele.
38683423
Az OTP Nyugdíjpénztár Magyarország piacvezető önkéntes nyugdíjpénztára: jelenleg 266 ezer tagja van és összesen 436 milliárd forintnyi vagyont kezel. Az önkéntes nyugdíjpénztár célja, hogy az egyéni számlán felhalmozott megtakarítással, a nyugdíjba vonulást követően hozzájáruljon az anyagi biztonsághoz, kiegészítse az állami nyugdíjat, valamint akár már az aktív években is segítséget nyújtson.
38578957
Szeretnéd, ha évi 150 ezer forintot kaphatnál az egészségügyi kiadásaidhoz kockázatmentesen? Megvalósulhat, ha csatlakozol az OTP Egészségpénztárhoz, hiszen ezzel a lépéssel és a befizetett összegeid után igényelhető 20%-os adó-visszatérítéssel épp ennyit kaphatsz maximálisan pénztártagként. Egyenlegedet pedig sokrétűen felhasználhatod számos patikában, rendelőben, optikában, drogériában. Ismerd meg a részleteket!
38288047
Arról biztosan hallottál már, hogy egészségpénztári tagként jelentős támogatást kaphatsz a gyógyszereidhez és az orvosi kiadásaidhoz. De arról nem biztos, hogy a pszichológiai, pszichiátriai kiadásokra vagy a pszichoterápiára is több forrásod lehet pénztártagként. Ismerd meg, hogyan juthatsz akár közel 150 ezer forinthoz évente némi odafigyeléssel!
37760326
Az OTP Egészségpénztár „Kártyaösszekötés” funkciójával sokkal egyszerűbben juthatsz az „ajándék” forráshoz, mint valaha! Ez évente akár közel 150 ezer Ft pluszt is jelenthet neked, amit felhasználhatsz egészségügyi kiadásokra. 
37165393
Az egészségpénztár legfőbb előnye a 20%-os adó-visszatérítés, ami számos élethelyzetben nyújthat segítséget: gyógyulás, életmódváltás vagy éppen iskolakezdés esetén. Az OTP Egészségpénztár most egy újabb funkcióval tette még kényelmesebbé a pénztártagjai életét, melynek következtében minimális odafigyeléssel és ügyintézéssel juthatsz hozzá az évi akár 150 ezer forint adó-visszatérítéshez. Kösd össze a bankkártyádat az OTP Egészségpénztári kártyáddal online, és élvezd a kényelmi funkciót!
36403033
Létezik egy kockázatmentes megtakarítási mód, mellyel 20%-kal növelheted a forrásodat. Ez az egészségpénztár, mellyel akár évi 150 ezer forinttal is gyarapíthatod a megtakarításodat. Lépj év végéig, hogy ne maradj le a lehetőségről! Ráadásul most nyereményjátékban is részt vehetsz, mellyel akár további 150 ezer forinthoz juthatsz!
36365440
Tudta, hogy az OTP Egészségpénztári hozzájárulást kedvező adózással adhatja munkavállalóinak? És hogy ezt rugalmasan használhatják fel kollégái, például orvosi vizsgálatra, kezelésre, gyógyszerre és akár szemüvegre? Ráadásul a kapott összeg 20%-kal „kamatozhat” is. Támogassa munkavállalói egészségét és jóllétét az OTP Egészségpénztár segítségével, vegye fel ezt a cafeteria-elemet Ön is!
35689960
Egyre fontosabb a lakosság számára az egészségügyi öngondoskodás, ezért a magánegészségügy három szereplője, az OTP Egészségpénztár, a Budai Egészségközpont és a Foglaljorvost.hu összefogott, hogy a finanszírozás, az orvoslás és a betegirányítás jobb összehangolásával vonzóbb szolgáltatást tudjanak nyújtani.
35118106
A felsőfokú tanulmányok jelentős kiadást jelenthetnek a családoknak, különösen akkor, ha a gyermek költségtérítéses szakra jár, de sok esetben az albérlet vagy a kollégium költségeire is gondolni kell. Azonban létezik egy kevésbé ismert megoldás, ami mérsékelheti ezeket a kiadásokat. Ez az egészségpénztári tagság. Egészségpénztári tagként ugyanis nem csupán az egészségügyi kiadásokra lehet több forrásod, hanem gyermeked tanulmányi kiadásaira is, például a tandíjra, 2023-ban max. 232 ezer Ft/év/gyermek összegben.
34507147
Te felkészülsz anyagilag a váratlan kiadásokra? Akár egy háztartási gép elromlására, akár az autód meghibásodására vagy egy nem tervezett egészségügyi kiadásra. Jó hír, hogy némi tervezéssel csökkentheted a családi kasszát érintő komoly anyagi terheket. Cikkünkben megfontolandó tanácsokat osztunk meg a pénzügyi tervezéshez, és bemutatunk egy megoldást, amivel jelentős megtakarítást érhetsz el a szemészeti-, fogászati és egyéb egészségügyi szolgáltatásokon.
32163326
Az anyagi öngondoskodás fontosabb, mint valaha. A növekvő inflációs ráta mellett a gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök, egészséges élelmiszerek és a magánorvosi ellátás költségei is jelentősen emelkedtek. Az egészségpénztár olyan szolgáltatás, amellyel a befizetések után 20% adó-visszatérítés igényelhető, tehát a segítségével jelentősen csökkentheted a felmerülő egészségügyi költségeidet. Cikkünkben 5 előnyt mutatunk be, amiért érdemes egészségpénztári számlát nyitni!
31900520
Az OTP Egészségpénztár tagjaként évente akár közel 150 ezer forint pluszforrást kaphatsz az egészségügyi, így a fogászati kiadásaidra is. Emellett egyedi árkedvezményeket is igénybe vehetsz, amit a fogászatok kifejezetten az egészségpénztár tagjainak kínálnak. Ráadásul most 1 millió forintot is nyerhetsz! Ne hagyd ki ezt a ziccert!
31708949
A cafeteria rendszerben a munkáltató keretösszeget és cafeteria-elemeket állapít meg. A munkavállalók pedig szabadon feloszthatják a keretösszeget a különböző cafeteria-elemek között. Miért éri meg egészségpénztári számlára kérni a cafeteriát? Mert a munkáltató egészségpénztári befizetése után akár évi 150 ezer forint adó-visszatérítést is kaphatsz!
30507578
Válaszd az OTP Egészségpénztár kedvező adózású juttatásait!
30396380
Év elején és persze hétfőnként gyakran megfogadjuk magunknak, hogy most aztán tényleg odafigyelünk kiadásainkra és egészségünkre. De aztán másképp alakul. Itt egy megoldás, amivel tudatosan alakíthatod másképp életedet! Nyiss OTP Egészségpénztári számlát, és költsd egészségedre az ajándék akár 150 ezer forintot!
30296873
Az OTP Egészségpénztárban elhelyezett megtakarításod közel 20 százalékkal, évente akár 150 ezer forinttal gyarapodhat. Egyenlegedet pedig azonnal felhasználhatod egészségügyi kiadásokra, például saját fogászati kezelésedre vagy családtagod új szemüvegére. Nyiss egészségpénztári számlát akár online!
30269690
A helyes életviteli szokások kialakításával sokat tehetünk egészségünk megőrzéséért. A testi- és lelki jóllét fenntartásához elengedhetetlen a rendszeres fizikai aktivitás és a tudatos táplálkozás.
30219311
Szeretnél egy jó okosórát, hogy fejlődhess, hogy mérni tudd teljesítményedet kedvenc sportágadban, például a futásban? De van egy kis bökkenő, azok a bizonyos anyagiak? Itt a megoldás, amivel 20%-kal több pénzed lehet „kézi edződre”.
30106169
Lakáshitelt törlesztesz? Vagy otthonod kényelmesebbé, komfortosabbá tételéhez tervezel beszerezni kellékeket? Itt a megoldás, amivel 20%-kal több pénzed lehet minderre.
30009386
Sok szülő nem is sejti, hogy évente közel 150 ezer forint támogatást kaphatna a családi kiadásokhoz egészségpénztáron keresztül. Ha pedig mindkét szülő élne ezzel a lehetőséggel, az már közel 300 ezer forint pluszt jelentene egy családnak. Ismerd meg, mire és hogyan kaphattok támogatást!
29828408
Ha családot tervezel, akkor érdemes mielőbb egészségpénztári számlát nyitnod, hiszen innen többet költhetsz, mint amennyit befizettél, évente közel 150 ezer forinttal! A feltöltött összeget épp arra használhatod fel, amire gyermeked várása, érkezése és nevelése során a legnagyobb szükség van: a szülészet-nőgyógyászati ellátástól kezdve, a sok-sok pelenkán, tápszeren át egészen a légzésfigyelőig. Sőt, családi támogatásokra is fordíthatod megtakarításodat: születési-, később pedig gyermeknevelési támogatásra. Lépj be most az OTP Egészségpénztárba, hogy több forrásod legyen családodra! Ráadásul most akár 1 millió forintot is nyerhetsz!
19639654
Az egészségpénztári megtakarítást főként két dolog miatt választják évről évre egyre többen. Egyrészt azért, mert az egészségszámlára befizetett összeget az állam akár 150 ezer forint adó-visszatérítéssel támogatja. A másik fő érv, hogy a megnövekedett megtakarítás elérhetővé teszi a magánegészségügyi ellátásokat, azaz a rövid várakozási időt és az igényes környezetet. Tehát anyagi és egészségügyi szempontból is érdemes előre tervezni, megtakarítani. Mutatjuk, kinek jó választás az öngondoskodás e formája.
19510468
Közel 1,5 millió személyt érint a családi SZJA-visszatérítés, aminek köszönhetően a családok akár 1,6 millió forinthoz is juthatnak. Te tudod már, mire költsd az SZJA-visszatérítést? Egészségpénztár segítségével tovább növelheted ezt az összeget, akár 150 ezer forinttal! Megmutatjuk, hogyan.
19324144
Miért kérd egészségpénztári számlára a cafeteriát? Mert többet ér, mint gondolnád! Hiszen az ide kerülő összeg után akár 150 ezer forint adó-visszatérítést is kaphatsz évente.
19104982
2022-ben közel 1,5 millióan kapnak családi adó-visszatérítést. Egy kétkeresős családban ez akár 1,6 millió forintot is jelenthet. Most mutatunk egy megoldást, amivel ez az összeg tovább gyarapítható. Hogy mi a megoldás kulcsa? Az egészségpénztári tagság!
18888835
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!