A kisbefektetők és a cégek is egyre több pénzüket tartják forint helyett devizában, amit a megemelt és új tranzakciós illetékkel már extrán lefölözhet az állam. A lakossági megtakarításokból már több mint 9000 milliárd forintnyi devizás.
40604029
A kedvező, akár középárfolyamos váltás is elérhető ma már külföldön bankkártya használatával. Egy négy fős család így egy átlagos nyaraláson több tízezer forintot spórolhat ahhoz képest, mintha készpénzt használt volna. Fontos, hogy amikor fizetni kell, mindig az adott ország pénznemét válasszuk a terminálon, különben magas váltási költségeink lesznek.
40095265
Egyre többször veszik elő a magyarok, ha külföldön kell fizetniük. A kártyás vásárlás nem csak kényelmes, de olcsóbb is lehet a valutaváltásnál, főleg, ha jó a számlacsomagunk, hiszen egyre több magyarországi bank kínál középárfolyamos váltást a kártyás vásárlásokra és átutalásokra.
39559093
Napokon belül beindul a nyári szezon, amikor sok magyar indul külföldre. Egy átlagos nyaraláson több tízezer forintba is kerülhet, ha nem elég okosan váltja át az ember a forintjait külföldi pénzre. A következő tanácsokat mindenkinek érdemes megfogadnia.
39357424
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!