A Sberbank netbankja felkészült az azonnali fizetés rendszerre

Örülhetnek a Sberbank ügyfelei: megújult a netbank

Veres Patrik Bank360 pénzügyi szakértő Veres Patrik
2018.06.28.
Frissítve: 2018-06-29 Létrehozva: 2018-06-28
1496105


Június elején megújította netbank szolgáltatását a magyarországi Sberbank - közölte a pénzintézet a Bank360-nal. Az informatikai fejlesztési folyamat részeként a jövő évi azonnali fizetésre is felkészült a rendszer.
 

A Bank360 kalkulátora szerint a Sberbank Fair számlacsomagját az első évben kevesebb, mint 10 000 forintért használhatod. Sőt, a bank akciója során most négy hónapig még nagyobb kedvezményeket vehetsz igénybe!
 

A főbb fejlesztések:
 

  • már közvetlenül a kezdőlapról elérhető az egyenleg-lekérdezés, kivonat letöltés, számlaműveletek és sárgacsekk-befizetés.
  • teljesen reszponzívvá vált a netbank, azaz nem csak a számítógép, hanem a mobilok és tabletek kijelzőihez és felbontásához illeszkedik a megjelenés.
  • "a motorháztető alatt" már készül a bank a 2019-ben induló azonnali fizetési rendszerre, így az ügyfelek képesek lesznek azonnal pénzt utalni, akár egy telefonszám vagy emailcím segítségéve is, a pénz pedig az utalás után másodperceken belül jóváíródik a másik fél számláján.
     

A bank az elmúlt időszakban már elérhetővé tette az ügyfeleknek az új verziót párhuzamosan a korábbi verzióval, így a felhasználóknak volt ideje hozzászokni a megváltozott felülethez. A Sberbank további fejlesztéseket és új funkciókat is ígér.
 

Te is szeretsz mindent a neten intézni, a lehető legolcsóbban? Használd a Bank360 bankszámla-kalkulátorát és keresd meg a legjobb online számlát, akár a mobiltárcával és videós számlanyitás funkcióval!

Banki kalkulátorok

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!