Cofidis személyi kölcsön hitelfedezeti biztosítással

Cofidis személyi kölcsön felvételén gondolkodsz? Segítünk választani!

Cofidis személyi kölcsön hitelfedezeti biztosítással

Cofidis személyi kölcsön felvételén gondolkodsz? Segítünk választani!

Veres Patrik
2018-05-22 Frissítve: 2022-01-18
2018-05-22 Frissítve: 2022-01-18
1338239

Ahogy ma már szinte minden hitelintézetnél, úgy a Cofidisnél is megtalálhatod a gyorsan felvehető és rugalmasan felhasználható személyi kölcsönöket. A Cofidis személyi kölcsön megoldás lehet az anyagi problémáidra, akár hirtelen felmerülő orvosi kiadásról vagy egy rosszkor tönkrement autóalkatrészről. Ha van jövedelmed, a Cofidis több fajta személyi kölcsönnel is segíthet neked attól függően, hogy mire van szükséged.
 

Ahhoz, hogy a hitelfelvétel ne okozzon problémát, elmondunk mindent a Cofidis személyi kölcsönök pontos feltételeiről és részleteiről.
 

Ezeket a hiteltermékeket érheted el a Cofidisnél
 

A Cofidis jelenleg három személyi kölcsönt, autólízinget és áruhitelt kínál. A három személyi kölcsön a
 

 1. Megújuló Hitel

 2. Fapados Kölcsön

 3. Adósságrendező Hitel

Nézzük meg részletesen, hogy melyik termékre mi a jellemző!
 

Megújuló Hitel
 

A Cofidis Megújuló Hitel egy szabad felhasználású személyi kölcsön, ami azt jelenti, hogy arra használhatod fel a hitelösszeget, amire csak szeretnéd. A hitelösszeg legalább 100 000 forint, legfeljebb 1 000 000 forint lehet, a futamidő pedig 46-60 hónap. A teljes hiteldíjmutató (THM) 1 000 000 forintos hitelösszeg esetén 20,67 százalék, így a törlesztőrészlet 30 740 forint lesz havonta.
 

A Megújuló Hitel előtörlesztése ingyenes, és nincs folyósítási díj, illetve kezelési díj sem. A Cofidis személyi kölcsön ajánlata abból a szempontból is előnyös lehet, hogy nem kell hozzá drága folyószámlát nyitni, amelyre majd megérkezik a hitel, hanem a már meglévő számládra kérheted az összeget.
 

A Megújuló Hitel egy rendelkezésre tartott kölcsön, egyedi előnye, hogy a már visszatörlesztett tőkerészt újra lehívhatod, ha ismét kölcsönre lenne szükséged. Így a hitelkeret gyakorlatilag újra és újra felhasználható.
 

Fapados Kölcsön
 

Ha nem akarsz új folyószámlát nyitni és a fizetésedet sem akarod új intézménybe utaltatni, a Cofidis Fapados kölcsöne jó választás lehet. Az egyszerű, mindenféle extráktól és külön szolgáltatásoktól mentes hitellel  akár 5 millió forintot is felvehetsz. 5 millió forint felvétele esetén a 72 hónapos vállalt futamidő alatt a törlesztőrészlet nagysága 91 323 forint, a THM pedig 9,90 százalék, így a teljes visszafizetendő összeg a hat év alatt 6 575 256 forint. A Fapados Kölcsön a fix kamatozású kölcsönök közé tartozik, így nem kell attól tartanod, hogy megemelkedik a törlesztőrészlet a futamidő alatt.
 

A Cofidis személyi kölcsönök közül a Fapados Kölcsön akkor lehet hasznos, ha nagyobb összeget szeretnél szabadon felhasználni, de nem szeretnél hozzá új bankszámlát vagy azt, hogy a fizetésedet egy új bankszámlára kelljen utalnod. A rendszeres díjakkal sem kell sokat foglalkoznod, ha a digitális megoldásokat használod és online intézed a pénzügyeidet, valamint a papíralapú számlák és értesítők helyett pedig elektronikus értesítők is megfelelnek.
 

Adósságrendező Hitel
 

Ha egy vagy több, nem jelzálogalapú hiteled maradt régről, amelyek törlesztőrészleteit már nehéz fizetni, a Cofidis Adósságrendező Hitele segíthet. A hitelkiváltó kölcsönnel csökkentheted a havi kiadásaidat és a rengetek csekk helyett mindössze egynek a fizetésével kell foglalkoznod. Így egyszerűbb lesz az ügyintézés is, ráadásul nem kell bankszámlát nyitnod vagy a hitelintézethez utalnod a fizetésedet.
 

Az Adósságrendező Hitellel akár még a hitelkiváltó hitel összege felett is igénybe veheted a kölcsönt, így a céljaid megvalósítására fordíthatod a fennmaradó összeget. A Cofidisszel minimum 100 000 forintos, legfeljebb 4 millió forintos hitelösszegig tudod a meglévő hiteledet kiváltani. De milyen kölcsönöktől érdemes megszabadulnod?
 

 • Áruhitel

 • Személyi kölcsön

 • Folyószámlahitel

 • Hitelkártya

 • Bevásárlókártya
   

Ha ezek közül valamelyik hiteled is drágább, mint amennyibe a Cofidis személyi kölcsönei közül az Adósságrendező Hitel kerül, megéri a csere.

 


Ha kíváncsi vagy más bankok ajánlataira is, használd a Bank360 személyi kölcsön kalkulátorát és hasonlítsd össze a pénzintézetek termékeit! Találd meg a legolcsóbb hiteleket egy kattintással! 

Cofidis Áruhitel
 

Megvennél egy drágább terméket a boltban, de éppen nincs rá elég pénzed? Az ilyen esetekben jöhet jól a Cofidis Áruhitel, amelyet a hitelintézet üzleti partnereinél vehetsz fel. Segítségével nem kell ott helyben kifizetned az árut, hanem megvásárolhatod egy villámgyorsan igényelhető áruhitellel részletre. Előnye, hogy a hitelbírálat azonnal, ott az üzletben megtörténik, és akár 0 százalék is lehet a THM, azaz nem kell kamatot és más költségeket fizetned a termék részletekben történő megfizetése során.
 

Így igényelheted a Cofidis személyi kölcsöneit – videóval könnyebb!
 

Ahhoz, hogy te is felhasználhasd a Cofidis kölcsöneit, meg kell felelned néhány kritériumnak. Jellemzően minden hiteltermék esetében szükséged lesz az alábbiakra:
 

 • betöltötted a 18. életévet

 • van állandó magyarországi lakcímed, amely a lakcímkártyádon is szerepel

 • rendelkezel adóigazolvánnyal

 • érvényes személyi igazolványod, útleveled vagy fényképes jogosítványod van

 • saját névre szóló bankszámlád van

 • legalább 3 hónapos munkaviszonyt tudsz igazolni egy 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolással, vagy 2 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonatot tudsz mutatni, amelyen szerepel a jövedelem

 • nem szerepelsz a KHR negatív adóslistáján

 • saját mobil vagy vezetékes telefon-előfizetéssel rendelkezel

 

Természetesen hiteltípusonként más feltételeket is teljesítened kell, például
 

Megújuló hitelnél
 

 • a havi jövedelem legalább nettó 65 000 forint legyen,

 • KHR-esként is igényelheted, ha már kifizetted a tartozást, tehát passzív KHR-es vagy.


Fapados Kölcsönnél
 

 • szintén igényelheted KHR-esként, ha már kiegyenlítetted tartozásodat,

 • legalább nettó 130 000 forintos fizetés.
   

Adósságrendező Hitelnél
 

 • szükséged lesz a régi intézménytől kikérhető fennálló hiteltartozást igazoló dokumentumra és a hitelszerződésedre.
   

Ha ezeket a dokumentumokat beszerezted, kezdődhet a hiteligénylés tényleges folyamata. A Cofidis személyi kölcsön esetében szerencsére minden gyorsan történik és még az otthonodat sem kell elhagynod feltétlenül.
 

Mivel a hitelbírálat jogát minden esetben fenntartja a Cofidis, a hitelintézet előminősítést végez. Ha ez pozitív, megkötheted a hitelszerződést. Szerencsére a Cofidisnél mindehhez egy online formanyomtatványt is elég kitöltened, amely alapján már meghatározhatják a hitelképességedet. Természetesen nem csak neten keresztül, de telefonon is intézheted az igénylést. A Cofidis ezek után postán eljuttatja hozzád, vagy te is kinyomtathatod a szerződést.
 

Miután a fentebb említett papírokat is lemásoltad és összegyűjtötted, kezdeményezheted az úgynevezett Videós Azonosítást, amellyel otthonról, a gép előtt ülve intézheted a következő lépést. A Cofidis munkatársa segít a személyazonosításban és a szükséges nyilatkozatok megtételében. Ha mindez sikerült, feltöltheted a dokumentumokat online a Cofidisnek, de ne feledd, hogy el is kell majd postáznod azokat a hitelintézetnek. Ha jobban kedveled a papír nélküli ügyintézést, a Cofidisnél ez is megoldható: 2019 elejétől kezdve elektronikus aláírásra is van lehetőséged.
 

Mindezt egy személyes azonosítás követi a hitelközvetítő partnerek által, akik át is vehetik tőled a kitöltött szerződéscsomagot. Akár így döntesz, akár feltöltöd és postázol, a beérkezett dokumentumok alapján elkészül a végleges hitelbírálat, amelynek eredményéről értesítenek telefonon, emailben, postai úton vagy SMS-ben, majd ez után 2 munkanapon belül az általad megadott folyószámlára kerül a pénz.


 


Nagyobb összegre van szükséged? Esetleg lakást vennél? Keresd meg a legkedvezőbb lakáshiteleket a Bank360 hitelkalkulátorával és teremtsd meg álmaid otthonát. 

A Cofidis személyi kölcsön visszafizetése
 

A felvett hitel törlesztésére több megoldás is van. Törleszthetsz havonta forintban és
 

 • csoportos beszedési megbízás útján kerül befizetésre az összeg,

 • a törlesztőrészletek megfizetésére banki átutalással is készülhetsz,

 • vagy csekken,

 • illetve készpénzben.
   

Ezekkel a költségekkel találkozhatsz a Cofidis személyi kölcsön termékek esetében
 

Bizonyos díjakat elenged a Cofidis, másokat viszont meg kell fizetned a törlesztőrészleten felül. Nézzük a legjellemzőbb díjakat, amelyek a törlesztés során felmerülhetnek:
 

 • csekkes vagy készpénzes befizetés esetén: 400 - 1 000 forint közötti díj kerül felszámításra alkalmanként. A többi lehetőség díjmentes a Cofidis részéről.

 • adósságkezelési díj, ha késedelembe esnél a fizetéssel: 500 forint, ha késedelembe esel, további 2 500, ha tárgyhó végén is fennáll, aztán havonta 3 500 forint, amíg a tartozást nem rendezed.

 • fapados kölcsön esetében ez a díj kétszerese, ha 800 000 és 4 000 000 közötti hitelösszeget vettél fel.

 • a Cofidis hitelei mellé hitelfedezeti biztosítást is köthetsz arra az esetre, ha valami baj történne és nem tudnád fizetni a törlesztőt. Ekkor a biztosító helyetted fizeti ki a tartozást. Persze a biztosításnak rendszeres díja van, amely a törlesztendő összeg valahány százaléka, attól függően, hogy milyen esetekre kérsz biztosítást. A költség a havi törlesztendő összeg 5,35 százalékától 9,88 százalékig terjedhet.

 • kéthavi minimális törlesztőrészlet megfizetése nélkül felmondás történik, ilyenkor behajtási díjat vet ki rád a Cofidis, ami a fennálló tartozástól függően 20 000 és 200 000 forint között lehet.

 • késedelmi kamatot vet ki a hitelintézet, amely akár évi 15 százalék is lehet
   

Telefonon és interneten is erős a Cofidis
 

A francia eredetű Cofidis több mint 33 év nemzetközi tapasztalattal a háta mögött egyedi koncepcióval kezdte meg a hitelek értékesítését: kizárólag telefonon árusítottak kezdetben. A hitelnyújtás 1997 óta érhető el az interneten is. Ha szeretnél még többet megtudni a hitelintézetről, keresd fel a Cofidis oldalát a Bank360-on, ahol minden elérhetőséget és termékinformációt megtalálsz.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!