Cofidis személyi kölcsön hitelfedezeti biztosítással

Cofidis személyi kölcsön felvételén gondolkodsz? Segítünk választani!

Veres Patrik Bank360 pénzügyi szakértő Veres Patrik
2018.05.22.
Frissítve: 2019-03-28 Létrehozva: 2018-05-22
1338239

Ahogy ma már szinte minden hitelintézetnél, úgy a Cofidisnél is megtalálhatod a gyorsan felvehető és rugalmasan felhasználható személyi kölcsönöket. A Cofidis személyi kölcsön megoldás lehet az anyagi problémáidra, akár hirtelen felmerülő orvosi kiadásról vagy egy rosszkor tönkrement autóalkatrészről. Ha van jövedelmed, a Cofidis több fajta személyi kölcsönnel is segíthet neked attól függően, hogy mire van szükséged.
 

Ahhoz, hogy a hitelfelvétel ne okozzon problémát, elmondunk mindent a Cofidis személyi kölcsönök pontos feltételeiről és részleteiről.
 

Ezeket a hiteltermékeket érheted el a Cofidisnél
 

A Cofidis jelenleg három személyi kölcsönt, autólízinget és áruhitelt kínál. A három személyi kölcsön a
 

 1. Megújuló Hitel

 2. Fapados Kölcsön

 3. Adósságrendező Hitel

Nézzük meg részletesen, hogy melyik termékre mi a jellemző!
 

Megújuló Hitel
 

A Cofidis Megújuló Hitel egy szabad felhasználású személyi kölcsön, ami azt jelenti, hogy arra használhatod fel a hitelösszeget, amire csak szeretnéd. A hitelösszeg legalább 100 000 forint, legfeljebb 1 000 000 forint lehet, a futamidő pedig 46-60 hónap. A teljes hiteldíjmutató (THM) 1 000 000 forintos hitelösszeg esetén 20,67 százalék, így a törlesztőrészlet 30 740 forint lesz havonta.
 

A Megújuló Hitel előtörlesztése ingyenes, és nincs folyósítási díj, illetve kezelési díj sem. A Cofidis személyi kölcsön ajánlata abból a szempontból is előnyös lehet, hogy nem kell hozzá drága folyószámlát nyitni, amelyre majd megérkezik a hitel, hanem a már meglévő számládra kérheted az összeget.
 

A Megújuló Hitel egy rendelkezésre tartott kölcsön, egyedi előnye, hogy a már visszatörlesztett tőkerészt újra lehívhatod, ha ismét kölcsönre lenne szükséged. Így a hitelkeret gyakorlatilag újra és újra felhasználható.
 

Fapados Kölcsön
 

Ha nem akarsz új folyószámlát nyitni és a fizetésedet sem akarod új intézménybe utaltatni, a Cofidis Fapados kölcsöne jó választás lehet. Az egyszerű, mindenféle extráktól és külön szolgáltatásoktól mentes hitellel  akár 5 millió forintot is felvehetsz. 5 millió forint felvétele esetén a 72 hónapos vállalt futamidő alatt a törlesztőrészlet nagysága 91 323 forint, a THM pedig 9,90 százalék, így a teljes visszafizetendő összeg a hat év alatt 6 575 256 forint. A Fapados Kölcsön a fix kamatozású kölcsönök közé tartozik, így nem kell attól tartanod, hogy megemelkedik a törlesztőrészlet a futamidő alatt.
 

A Cofidis személyi kölcsönök közül a Fapados Kölcsön akkor lehet hasznos, ha nagyobb összeget szeretnél szabadon felhasználni, de nem szeretnél hozzá új bankszámlát vagy azt, hogy a fizetésedet egy új bankszámlára kelljen utalnod. A rendszeres díjakkal sem kell sokat foglalkoznod, ha a digitális megoldásokat használod és online intézed a pénzügyeidet, valamint a papíralapú számlák és értesítők helyett pedig elektronikus értesítők is megfelelnek.
 

Adósságrendező Hitel
 

Ha egy vagy több, nem jelzálogalapú hiteled maradt régről, amelyek törlesztőrészleteit már nehéz fizetni, a Cofidis Adósságrendező Hitele segíthet. A hitelkiváltó kölcsönnel csökkentheted a havi kiadásaidat és a rengetek csekk helyett mindössze egynek a fizetésével kell foglalkoznod. Így egyszerűbb lesz az ügyintézés is, ráadásul nem kell bankszámlát nyitnod vagy a hitelintézethez utalnod a fizetésedet.
 

Az Adósságrendező Hitellel akár még a hitelkiváltó hitel összege felett is igénybe veheted a kölcsönt, így a céljaid megvalósítására fordíthatod a fennmaradó összeget. A Cofidisszel minimum 100 000 forintos, legfeljebb 4 millió forintos hitelösszegig tudod a meglévő hiteledet kiváltani. De milyen kölcsönöktől érdemes megszabadulnod?
 

 • Áruhitel

 • Személyi kölcsön

 • Folyószámlahitel

 • Hitelkártya

 • Bevásárlókártya
   

Ha ezek közül valamelyik hiteled is drágább, mint amennyibe a Cofidis személyi kölcsönei közül az Adósságrendező Hitel kerül, megéri a csere.

 


Ha kíváncsi vagy más bankok ajánlataira is, használd a Bank360 személyi kölcsön kalkulátorát és hasonlítsd össze a pénzintézetek termékeit! Találd meg a legolcsóbb hiteleket egy kattintással! 

Cofidis Áruhitel
 

Megvennél egy drágább terméket a boltban, de éppen nincs rá elég pénzed? Az ilyen esetekben jöhet jól a Cofidis Áruhitel, amelyet a hitelintézet üzleti partnereinél vehetsz fel. Segítségével nem kell ott helyben kifizetned az árut, hanem megvásárolhatod egy villámgyorsan igényelhető áruhitellel részletre. Előnye, hogy a hitelbírálat azonnal, ott az üzletben megtörténik, és akár 0 százalék is lehet a THM, azaz nem kell kamatot és más költségeket fizetned a termék részletekben történő megfizetése során.
 

Így igényelheted a Cofidis személyi kölcsöneit – videóval könnyebb!
 

Ahhoz, hogy te is felhasználhasd a Cofidis kölcsöneit, meg kell felelned néhány kritériumnak. Jellemzően minden hiteltermék esetében szükséged lesz az alábbiakra:
 

 • betöltötted a 18. életévet

 • van állandó magyarországi lakcímed, amely a lakcímkártyádon is szerepel

 • rendelkezel adóigazolvánnyal

 • érvényes személyi igazolványod, útleveled vagy fényképes jogosítványod van

 • saját névre szóló bankszámlád van

 • legalább 3 hónapos munkaviszonyt tudsz igazolni egy 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolással, vagy 2 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonatot tudsz mutatni, amelyen szerepel a jövedelem

 • nem szerepelsz a KHR negatív adóslistáján

 • saját mobil vagy vezetékes telefon-előfizetéssel rendelkezel

 

Természetesen hiteltípusonként más feltételeket is teljesítened kell, például
 

Megújuló hitelnél
 

 • a havi jövedelem legalább nettó 65 000 forint legyen,

 • KHR-esként is igényelheted, ha már kifizetted a tartozást, tehát passzív KHR-es vagy.


Fapados Kölcsönnél
 

 • szintén igényelheted KHR-esként, ha már kiegyenlítetted tartozásodat,

 • legalább nettó 130 000 forintos fizetés.
   

Adósságrendező Hitelnél
 

 • szükséged lesz a régi intézménytől kikérhető fennálló hiteltartozást igazoló dokumentumra és a hitelszerződésedre.
   

Ha ezeket a dokumentumokat beszerezted, kezdődhet a hiteligénylés tényleges folyamata. A Cofidis személyi kölcsön esetében szerencsére minden gyorsan történik és még az otthonodat sem kell elhagynod feltétlenül.
 

Mivel a hitelbírálat jogát minden esetben fenntartja a Cofidis, a hitelintézet előminősítést végez. Ha ez pozitív, megkötheted a hitelszerződést. Szerencsére a Cofidisnél mindehhez egy online formanyomtatványt is elég kitöltened, amely alapján már meghatározhatják a hitelképességedet. Természetesen nem csak neten keresztül, de telefonon is intézheted az igénylést. A Cofidis ezek után postán eljuttatja hozzád, vagy te is kinyomtathatod a szerződést.
 

Miután a fentebb említett papírokat is lemásoltad és összegyűjtötted, kezdeményezheted az úgynevezett Videós Azonosítást, amellyel otthonról, a gép előtt ülve intézheted a következő lépést. A Cofidis munkatársa segít a személyazonosításban és a szükséges nyilatkozatok megtételében. Ha mindez sikerült, feltöltheted a dokumentumokat online a Cofidisnek, de ne feledd, hogy el is kell majd postáznod azokat a hitelintézetnek. Ha jobban kedveled a papír nélküli ügyintézést, a Cofidisnél ez is megoldható: 2019 elejétől kezdve elektronikus aláírásra is van lehetőséged.
 

Mindezt egy személyes azonosítás követi a hitelközvetítő partnerek által, akik át is vehetik tőled a kitöltött szerződéscsomagot. Akár így döntesz, akár feltöltöd és postázol, a beérkezett dokumentumok alapján elkészül a végleges hitelbírálat, amelynek eredményéről értesítenek telefonon, emailben, postai úton vagy SMS-ben, majd ez után 2 munkanapon belül az általad megadott folyószámlára kerül a pénz.


 


Nagyobb összegre van szükséged? Esetleg lakást vennél? Keresd meg a legkedvezőbb lakáshiteleket a Bank360 hitelkalkulátorával és teremtsd meg álmaid otthonát. 

A Cofidis személyi kölcsön visszafizetése
 

A felvett hitel törlesztésére több megoldás is van. Törleszthetsz havonta forintban és
 

 • csoportos beszedési megbízás útján kerül befizetésre az összeg,

 • a törlesztőrészletek megfizetésére banki átutalással is készülhetsz,

 • vagy csekken,

 • illetve készpénzben.
   

Ezekkel a költségekkel találkozhatsz a Cofidis személyi kölcsön termékek esetében
 

Bizonyos díjakat elenged a Cofidis, másokat viszont meg kell fizetned a törlesztőrészleten felül. Nézzük a legjellemzőbb díjakat, amelyek a törlesztés során felmerülhetnek:
 

 • csekkes vagy készpénzes befizetés esetén: 400 - 1 000 forint közötti díj kerül felszámításra alkalmanként. A többi lehetőség díjmentes a Cofidis részéről.

 • adósságkezelési díj, ha késedelembe esnél a fizetéssel: 500 forint, ha késedelembe esel, további 2 500, ha tárgyhó végén is fennáll, aztán havonta 3 500 forint, amíg a tartozást nem rendezed.

 • fapados kölcsön esetében ez a díj kétszerese, ha 800 000 és 4 000 000 közötti hitelösszeget vettél fel.

 • a Cofidis hitelei mellé hitelfedezeti biztosítást is köthetsz arra az esetre, ha valami baj történne és nem tudnád fizetni a törlesztőt. Ekkor a biztosító helyetted fizeti ki a tartozást. Persze a biztosításnak rendszeres díja van, amely a törlesztendő összeg valahány százaléka, attól függően, hogy milyen esetekre kérsz biztosítást. A költség a havi törlesztendő összeg 5,35 százalékától 9,88 százalékig terjedhet.

 • kéthavi minimális törlesztőrészlet megfizetése nélkül felmondás történik, ilyenkor behajtási díjat vet ki rád a Cofidis, ami a fennálló tartozástól függően 20 000 és 200 000 forint között lehet.

 • késedelmi kamatot vet ki a hitelintézet, amely akár évi 15 százalék is lehet
   

Telefonon és interneten is erős a Cofidis
 

A francia eredetű Cofidis több mint 33 év nemzetközi tapasztalattal a háta mögött egyedi koncepcióval kezdte meg a hitelek értékesítését: kizárólag telefonon árusítottak kezdetben. A hitelnyújtás 1997 óta érhető el az interneten is. Ha szeretnél még többet megtudni a hitelintézetről, keresd fel a Cofidis oldalát a Bank360-on, ahol minden elérhetőséget és termékinformációt megtalálsz.

Banki kalkulátorok

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!