A kedvező, akár középárfolyamos váltás is elérhető ma már külföldön bankkártya használatával. Egy négy fős család így egy átlagos nyaraláson több tízezer forintot spórolhat ahhoz képest, mintha készpénzt használt volna. Fontos, hogy amikor fizetni kell, mindig az adott ország pénznemét válasszuk a terminálon, különben magas váltási költségeink lesznek.
40095265
Napokon belül beindul a nyári szezon, amikor sok magyar indul külföldre. Egy átlagos nyaraláson több tízezer forintba is kerülhet, ha nem elég okosan váltja át az ember a forintjait külföldi pénzre. A következő tanácsokat mindenkinek érdemes megfogadnia.
39357424
A népszerű Revolut megmozgatta a hazai bankokat is, az ügyfelek számára legvonzóbb szolgáltatásában, a kedvező árfolyamú és egy limitig díjmentes devizaváltásban kezdenek vele versenyezni. A feltételek azonban mindenhol különböznek, ezért összehasonlítottuk, mit kínálnak a fintechek és a magyar bankok.
35914531
A vásárlóknak kedvez a fogyasztóvédelmi törvény új módosítása. A cégek ugyanis kötelesek lesznek alávetni magukat a békéltető testületek döntésének kis értékű ügyekben, ha a fogyasztó kérelme megalapozott és az igénye nem haladja meg a 200 ezer forintot.
35246608
Aki eurót vagy dollárt szeretne befektetni, annak a héten érdemes döntenie a megtakarításáról. A péntekig nem teljesült megbízások kamatjövedelmére ugyanis már kivetik a szochót. Bankbetét, kötvény és befektetési alap is vásárolható addig.
33559817
Tavaly tavasszal volt utoljára olyan erős a forint, mint most. Az euró 380 forint alatt jár, a dollár alig 350. A szigorú MNB sokat segít a magyar valutának.
31595906
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!