Ricsi és Roni vendégei egyre többször jelzik, hogy szívesebben fizetnének bankkártyával, mint készpénzben vagy átutalással, ami nehézkes. Azt gondolták, ennek az elintézése bonyolult folyamat lesz, de a Pénzkérdés szakértői megmutatták, egy okostelefont is pillanatok alatt POS-terminállá lehet alakítani, és már mehet is a kártyás fizetés.
36324139
A KATA-s vállalkozások számára komoly lehetőség a tevékenység felfüggesztése, amellyel az adott időszakra mentesülhetnek a tételes adó megfizetése alól. Azonban a döntés több következménnyel jár, ezeket jártuk körbe.
8243345
Céget alapítani ma már nagyon egyszerű, pillanatok alatt el lehet készíteni a szükséges dokumentációt a rendelkezésre álló iratminták alapján. Míg az egyéni vállalkozás megindításához nem kell semmi, csak az igazolványt kell kiváltani és adószámot igényelni, a cégalapításhoz kell némi ügyintézés, adminisztrálás és megfelelő bankszámla. A Bank360 most összegyűjtötte, mennyibe is kerül a teljes ügyintézés.
7326004
Ha egyéni vállalkozó vagy, a saját nevedben és a saját kockázatodra végzel rendszeresen gazdasági tevékenységet, illetve a munkádért a teljes vagyonoddal felelsz. Emiatt nem egyszerű különválasztani a pénzügyeidet magánszemélyként és vállalkozóként, hiszen a kettő bizonyos értelemben egy és ugyanaz.
3192612
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!