A banki kamatok gyors emelkedése egyre nehezebbé teszi a hiteligénylők dolgát, ráadásul arra sincs garancia, hogy az egyik héten érvényes kamat a következő héten is elérhető lesz még.
29443895
Van olyan bank, ahol akár több hónapig is tartják az előbírálat során kalkulált kamatot, a legtöbb helyen azonban erre nincs lehetőség. Utánajártunk, melyik bank hogyan jár el az előbírálatnál.
29259068
Amikor döntés születik egy lakás vásárlása kapcsán, akkor kezdődik a számolás: mennyi pénz áll rendelkezésre az önrészhez, az ügyfél jövedelme mekkora hitel felvételét teszi lehetővé (JTM-mutató alapján), milyen kamatai vannak adott hitelnek? A pontos tervezéshez nyújt segítséget, ha a hitelfelvevő előbírálatot kér egy banktól. A Bank360.hu megnézte, mivel jár ez a folyamat, és milyen előnyei vannak.
9682649
A hitel előbírálat akkor igényelhető a banknál, amikor már tudod, hogy lakáshitelt szeretnél felvenni, de még nem választottad ki az ingatlant. Ilyenkor értelemszerűen az ingatlant még nem vizsgálja a bank, csak azt, hogy mekkora lakáshitel igénylésére vagy jogosult. Az előbírálatnak több előnye is van, ezt foglaltuk össze ebben a cikkben.
3963204
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!