Januártól a cégeket és más szervezeteket arra kötelezték, hogy biztosítást kössenek, ha heti 40 kilónál több a szemetük, és ezt igazolják május végéig. Vehetnek egy nagy mérleget is, mert ha nem vallották be jól a hulladékukat, már kaphatják is az akár több százezres bírságot. 
36921319
Egyre népszerűbb nyári program a hajózás, vitorlázás. Ez a tevékenység azonban nem veszélytelen, ezért érdemes fokozottan figyelni a biztosítás kiválasztására, mielőtt vízre szállunk. 
34389866
A hullámzó síszezon most újabb lendületet kaphat, sok magyar indulhat útnak a környező országok síterepekre. A hóhelyzet mellett a külföldi utazás megkezdése előtt figyeljünk az utasbiztosításra is. Ha síelni indulunk, akkor ne elégedjünk meg akármilyen utasbiztosítással: annak limitjét és tartalmát is nézzük meg.
31306493
A téli sportos utazások során jelentősen megnő a balesetveszély, ami nemcsak azt jelenti, hogy mi eshetünk el rosszul, hanem azt is, hogy esetlegesen miattunk következik be a baj és sérül meg valaki más - még ha nem is állt szándékunkban balesetet okozni. Emiatt sportoláshoz, például síeléshez kifejezetten ajánlott felelősségbiztosítást is tartalmazó síbiztosítást kötni, sőt van, ahol ezt kötelezővé is teszik.
30715496
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!