Minden harmadik bankkártyás ügyfél mobillal fizet, a kártyás vásárlások értéke pedig már a duplája a készpénzfelvételekének, és egyre többen jönnek rá, milyen praktikus szolgáltatás a teljesen ingyenes fizetési kérelem.
37993435
Tanulni, világot látni és megtakarítani szeretnének a magyar fiatalok. A kártyás és mobilfizetés már alap számukra, de a készpénzről sem mondanak le. Harmaduk már ügyfele a neobanknak, viszont a hagyományos bankokkal sem elégedetlenek.
37990678
Érdemes-e az alaptörvénybe emelni a készpénzhasználat jogát, veszélyben van-e ez ma Magyarországon, vagy inkább arra lenne szükség, hogy még jobban terjedjen az elektronikus fizetés? Az MNB az utóbbit szeretné, de a politikai javaslat az előbbiről szól.
37878712
Sosem volt még ennyi bankszámla Magyarországon, mint az idén szeptemberben, a devizaszámlák, a bankkártyák száma is történelmi csúcson van, és egyre többen fizetnek a telefonjukkal a kártyjuk helyett helyett. 
36358063
Az OTP Bank ügyfelei számára kedd délutántól három új wallet alkalmazás is elérhető, elindult a Google Pay, a Garmin Pay és a Xiaomi Pay szolgáltatás is. Az új elektronikus fizetési megoldások segítségével a felhasználók az erre alkalmas eszközeiken néhány kattintással regisztrálhatják bankkártyáikat, függetlenül attól, hogy Mastercard vagy Visa, betéti vagy hitelkártyáról van szó.
34577116
A K&H után az Erste Banknál is elindult a Garmin Pay és a Xiaomi Pay. Az ügyfelek mind a Mastercard, mint a Visa kártyákat regisztrálhatják a mobiltárcájukba, így mostantól a karóráikkal is fizethetnek a boltokban. 
34534504
Már 30 milliónál is több tranzakciót hajtottak végre a Simple rendszerein tavaly, a forgalom a másfélszeresére nőtt, és a bővülés idén is kitart, a felhasználók száma már 3 millió közelébe ért. 
33485498
A pandémia elérte azt, amit sok rábeszélés és kampány sem tudott.
17885650
A mai naptól már mobiltelefonon keresztül is fizethetnek a Budapest Bank ügyfelei, így nem kell többé a plasztikot magukkal cipelniük. A mobilfizetési megoldás egyszerű és gyors, ráadásul biztonságosabb, mint a hagyományos kártyás megoldás, és még internet sem kell hozzá.
1463069
Felejtsd el a bankkártyát és a PIN-kódot! Akár egy szelfivel is jóváhagyhatod a fizetést jövő tavasztol a boltokban. Hamarosan itthon is elérhető lesz a Mastercard biometrikus adatok alapján történő hitelesítési rendszere, így PIN-kódok pötyögése helyett ujjlenyomat- vagy íriszleolvasó segítségével rendezheted a számládat villámgyorsan.
734408
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!