garmin

Fontos bejelentés érkezett az OTP-től, náluk is indul a fizetés mindenféle okosórára 

garmin

Fontos bejelentés érkezett az OTP-től, náluk is indul a fizetés mindenféle okosórára 

Herman Bernadett
2023-09-06 Frissítve: 2023-09-06
2023-09-06
34577116

Az OTP Bank ügyfelei számára kedd délutántól három új wallet alkalmazás is elérhető, elindult a Google Pay, a Garmin Pay és a Xiaomi Pay szolgáltatás is. Az új elektronikus fizetési megoldások segítségével a felhasználók az erre alkalmas eszközeiken néhány kattintással regisztrálhatják bankkártyáikat, függetlenül attól, hogy Mastercard vagy Visa, betéti vagy hitelkártyáról van szó.


 

Az OTP Banknál eddig is elérhető volt a kártyadigitalizáció, Android és iOS eszközökön is, az Androidos alapú wallet megoldását a bank az elsők között indította el 2017-ben, a Simple by OTP mobilalkalmazásban, ezt követően pedig 2019. májusában Magyarországon elsőként vezette be a hazai piacon az Apple Pay szolgáltatást.

 

Szeptember 5-től pedig további három új népszerű fizetési megoldás is működik az OTP bankkártyáival, függetlenül attól, hogy Mastercard vagy Visa, betéti vagy hitelkártyáról van szó.

 

Alkalmazástól függően akár több kártyát is digitalizálhatnak az ügyfelek az okoseszközeikre telepíthető elektronikus pénztárcánkba. Fontos emellett, hogy ha Xiaomi Payt vagy Garmint Payt használ valaki – azaz okosórával és/vagy okoskarkötővel használja a walletek valamelyikét -, akkor az csak fizikai környezetben használható, azaz internetes vásárlása nem” – mondta Farkas Tamás, az OTP Bank bankkártya-kibocsátás területi menedzsere. 

 

Az Erste Banknál is kedden indult el a Garmin Pay és a Xiaomi Pay, így most már három hazai nagybank, az OTP, az Erste és a K&H ügyfelei tudnak Apple, Garmin és Xiaomi okosórákkal fizetni. 


 

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!