Egy külföldi nyaralás biztosítása fejenként napi ezer forint alatt is megúszható, és akkor sem kerül sokkal többe, 1500 forintról indul, ha sportosabb üdülést vagy extrém sportot tervezünk. A biztosításon nem érdemes spórolni, hiszen enélkül akár több millió forint anyagi kárt is okozhat egy baleset, és a biztosítónk ilyenkor az ügyintézésben is segíthet.
40117870
A magyarok több mint háromnegyede tervez valamilyen üdülést az idén. Háztartásonként átlagosan 460 ezer forintot szánnak erre. Csaknem ötven százalékuk külföldre készül, de közülük is sokan vannak, akik belföldön is üdülnek.
39676414
Miközben a belföldi turizmus csökken, a magyarok külföldi útjainak száma ötödével, a kint tartózkodási idő 26 százalékkal emelkedett az első félévben. A külföldön elköltött pénz pedig még ennél is jobban nőtt: egy év alatt 45 százalékkal, 590 milliárd forintra. 
34671106
A magyarok háromnegyedének hiányos a családi kasszája. A válsághoz ugyanakkor alkalmazkodnak: egyre többen keresik az akciós ajánlatokat és a vakációra is spórolnak – derült ki a Cofidis kutatásából.
33559793
A nyári hónapokban a legtöbben valószínűleg valamelyik tenger partján hűsölve képzelik el magukat. Ez önmagában nem veszélyes tevékenység, mégis fontos, hogy megfelelő utasbiztosítás nélkül ne induljunk útnak. Ha pedig a napozás mellett más tevékenységgel is szeretnénk feldobni a nyaralást, külön érdemes megismerkedni a biztosítások tengerparti nyaralásra vonatkozó, speciális feltételeivel.
32954174
A legtöbben fejenként 100 és 300 ezer forint közötti kiadással számoltak az idei nyaralás kapcsán, a pihenésre indulók 8 százalékánál azonban 600 ezer forintnál is magasabb volt ez az összeg.
29040533
A járvány okozta kötöttségekből kiszabadulva ismét sokan utazunk hosszabb belföldi vagy külföldi nyaralásra. Nagyon nem mindegy, hogy közben őrzi vagy legalábbi figyeli-e valaki az üresen maradt otthonunkat.
28186361
A Bank360.hu oldalán megkötött utasbiztosítások közel kétharmada tengerparti nyaralásra szólt júniusban. A legnépszerűbb úti cél Horvátország, Olaszország a második, a harmadik Görögország. 
28116524
Mindig nagy kérdés külföldre utazás előtt, hogy mi éri meg jobban: itthon készpénzt váltani vagy használni a bankkártyánkat? A példánkban egy átlagos horvátországi utazással számoltunk, 7 napra összesen 500 eurós szállásdíjjal, illetve napi átlag 500 kuna költéssel. Szintén számoltunk 500 kuna autópályadíjjal. Tehát a teljes költségünk: 500 euró és 4 000 kuna. Nézzük a lehetőségeinket!
4416480
Nyaralás, napközis tábor, lakásfelújítás, tanszervásárlás és még sorolhatnánk - a nyári hónapok megterhelik a pénztárcánkat. Ideális esetben előre megspóroltunk egy kisebb összeget a szükséges kiadásokra, de ha nem ez a helyzet, akkor is van megoldás. Összegyűjtöttük, hogy milyen kiadásokra érdemes felkészülni a nyári szünetben, és hogy ezeket hogyan tudod jelentősen csökkenteni.
4052394
Vége van a nyárnak, de még nem járnak hűvös szelek. A szeptemberi vénasszonyok nyara ideális időszak arra, hogy rápihenj az év végi hajrára, ráadásul ilyenkor már a főszezonban drágán elérhető utazások is jóval olcsóbbak. A nyaralás azonban még így is megterhelő lehet a családi kasszának, így felmerül a kérdés: mennyiért és legfőképpen miből utazzunk? Partnerünk, a személyi-kölcsön.hu utánajárt hogyan élvezheted az utószezont anélkül, hogy fenyegetne a túlzott eladósodás veszélye.
1950443
Itt a nyár, az évnek azon időszaka, amikor a magyar családok többsége pihenést tervez valamilyen külföldi vagy belföldi üdülőhelyen, ám a végeredményhez természetesen nagyban hozzájárul a família anyagi helyzete is. Pénzügyi nehézség esetén sem kell feltétlenül lemondanunk a nyaralásról, ha pedig banki segítséggel orvosolnánk az átmeneti problémát, akár még igen kedvező ajánlatokba is belefuthatunk...
235829
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!