Miközben a belföldi turizmus csökken, a magyarok külföldi útjainak száma ötödével, a kint tartózkodási idő 26 százalékkal emelkedett az első félévben. A külföldön elköltött pénz pedig még ennél is jobban nőtt: egy év alatt 45 százalékkal, 590 milliárd forintra. 
34671106
A magyarok háromnegyedének hiányos a családi kasszája. A válsághoz ugyanakkor alkalmazkodnak: egyre többen keresik az akciós ajánlatokat és a vakációra is spórolnak – derült ki a Cofidis kutatásából.
33559793
A nyári hónapokban a legtöbben valószínűleg valamelyik tenger partján hűsölve képzelik el magukat. Ez önmagában nem veszélyes tevékenység, mégis fontos, hogy megfelelő utasbiztosítás nélkül ne induljunk útnak. Ha pedig a napozás mellett más tevékenységgel is szeretnénk feldobni a nyaralást, külön érdemes megismerkedni a biztosítások tengerparti nyaralásra vonatkozó, speciális feltételeivel.
32954174
A legtöbben fejenként 100 és 300 ezer forint közötti kiadással számoltak az idei nyaralás kapcsán, a pihenésre indulók 8 százalékánál azonban 600 ezer forintnál is magasabb volt ez az összeg.
29040533
A járvány okozta kötöttségekből kiszabadulva ismét sokan utazunk hosszabb belföldi vagy külföldi nyaralásra. Nagyon nem mindegy, hogy közben őrzi vagy legalábbi figyeli-e valaki az üresen maradt otthonunkat.
28186361
A Bank360.hu oldalán megkötött utasbiztosítások közel kétharmada tengerparti nyaralásra szólt júniusban. A legnépszerűbb úti cél Horvátország, Olaszország a második, a harmadik Görögország. 
28116524
Mindig nagy kérdés külföldre utazás előtt, hogy mi éri meg jobban: itthon készpénzt váltani vagy használni a bankkártyánkat? A példánkban egy átlagos horvátországi utazással számoltunk, 7 napra összesen 500 eurós szállásdíjjal, illetve napi átlag 500 kuna költéssel. Szintén számoltunk 500 kuna autópályadíjjal. Tehát a teljes költségünk: 500 euró és 4 000 kuna. Nézzük a lehetőségeinket!
4416480
Nyaralás, napközis tábor, lakásfelújítás, tanszervásárlás és még sorolhatnánk - a nyári hónapok megterhelik a pénztárcánkat. Ideális esetben előre megspóroltunk egy kisebb összeget a szükséges kiadásokra, de ha nem ez a helyzet, akkor is van megoldás. Összegyűjtöttük, hogy milyen kiadásokra érdemes felkészülni a nyári szünetben, és hogy ezeket hogyan tudod jelentősen csökkenteni.
4052394
Vége van a nyárnak, de még nem járnak hűvös szelek. A szeptemberi vénasszonyok nyara ideális időszak arra, hogy rápihenj az év végi hajrára, ráadásul ilyenkor már a főszezonban drágán elérhető utazások is jóval olcsóbbak. A nyaralás azonban még így is megterhelő lehet a családi kasszának, így felmerül a kérdés: mennyiért és legfőképpen miből utazzunk? Partnerünk, a személyi-kölcsön.hu utánajárt hogyan élvezheted az utószezont anélkül, hogy fenyegetne a túlzott eladósodás veszélye.
1950443
Itt a nyár, az évnek azon időszaka, amikor a magyar családok többsége pihenést tervez valamilyen külföldi vagy belföldi üdülőhelyen, ám a végeredményhez természetesen nagyban hozzájárul a família anyagi helyzete is. Pénzügyi nehézség esetén sem kell feltétlenül lemondanunk a nyaralásról, ha pedig banki segítséggel orvosolnánk az átmeneti problémát, akár még igen kedvező ajánlatokba is belefuthatunk...
235829
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!