Tanulni, világot látni és megtakarítani szeretnének a magyar fiatalok. A kártyás és mobilfizetés már alap számukra, de a készpénzről sem mondanak le. Harmaduk már ügyfele a neobanknak, viszont a hagyományos bankokkal sem elégedetlenek.
37990678
Ricsi és Roni vendégei egyre többször jelzik, hogy szívesebben fizetnének bankkártyával, mint készpénzben vagy átutalással, ami nehézkes. Azt gondolták, ennek az elintézése bonyolult folyamat lesz, de a Pénzkérdés szakértői megmutatták, egy okostelefont is pillanatok alatt POS-terminállá lehet alakítani, és már mehet is a kártyás fizetés.
36324139
Már a sok millió forintos önerő előteremtése is hatalmas kihívás a fiatal párok számára, a folyamatosan változó támogatási rendszerben való eligazodás, az előnyök és a buktatók mérlegelése pedig még nagyobb fejtörést okozhat. A Pénzkérdés új részében ezt a kérdést járják körül a szakértők.
36211159
Bankszámlát akár már rögtön a születés után is nyithat a szülő a gyerek számára, azonban jellemzően először a felső tagozatban válik ez hasznossá neki. A pénzügyi nevelésnél a legfontosabb, hogy a szülő rendszeresen és nyíltan beszélgessen erről a gyerekkel - derül ki a Bank360.hu szakmai támogatásával készülő Pénzkérdés műsorsorozat első részéből.
35804857
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!