Hiába fordítunk a lakásunk energiahatékonyságára akár milliókat is, ha azt nem jól csináljuk, elmaradhat a várt eredmény. De legalábbis rosszabb lesz, mintha okosan költenénk rá.
21703351
Erős maradt a lakásfelújítási szándék a magyarok körében, amit az is befolyásolhat, hogy az idén elvileg kifutnak az erre a célra igénybe vehető állami támogatások. A leginkább a községekben lakók költenének az ingatlanjukra.
21050818
Sorban jelentik be a bankok, hogy felfüggesztik a zöld hitelek kölcsönkérelmeinek befogadását. Az UniCredit és az Erste után így tett a CIB és az OTP is. Az ok minden esetben ugyanaz: fogyóban a jegybanki keret, és a már megkötött szerződések és beérkezett igénylések alapján a bankok behúzták a féket, nehogy túl fussanak.
20082244
A fogyóban lévő 200 milliárd forintos jegybanki keret miatt 29-étől újabb nagybank függeszti fel a zöld hitelek értékesítését, a kölcsönkérelmek befogadását. Az Erste és az UniCredit után az elkövetkező napokban alighanem egyre több bank tesz majd ugyanígy. Az ügyfeleknek ezért a szó szoros értelmében napjai vannak arra, hogy még elcsípjék a nagyon kedvezményes lakáshitelt.
20037466
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!