Az MNB döntése alapján folytatódik az energiatakarékos lakások építésére és vásárlására kedvező kamatozású hitelt nyújtó zöld hitel program. A jegybank ma jelentette be, hogy további 100 milliárd forintos keretet biztosít a hitelkonstrukciónak.
20533138
A legtovább kitartó bankok is felfüggesztették mától a zöld hitelek értékesítését, az új igénylések befogadását. Az MKB és a Takarékbank is bejelentette ezt április 5-étől. Mindenki arra vár, hogyan dönt a jegybank a Zöld Otthon Program folytatásáról.
20527882
Felénél tarthat a Zöld Otthon Program, jelenlegi formájában az év közepéig lehet elegendő a felkínált keret. Aki részt akar venni, az most tud még belevágni a kedvezményes hitelprogramba, ha sikerül teljesíteni a szigorú feltételeket. A Bank360 összeszedte, mire kell figyelni a szerződésnél.
19813342
Új zöld hitel kalkulátorral jelent meg a Bank360 pénzügyi aggregátor oldal, mely lehetővé teszi, hogy az MNB Zöld Otthon Programján belül elérhető zöld hitellel és a hozzá kapcsolható 0 százalékos otthonteremtési kölcsönnel (0%-os csok hitel) ugyanazon a felületen számoljanak az érdeklődők. Bemutatjuk az új fejlesztés előnyeit és legfontosabb jellemzőit.
16889650
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!