A festés a lakásfelújítás fontos része, erre is szánjunk időt a nyáron

Ne halogassa a tavaszi kiadásait!

A festés a lakásfelújítás fontos része, erre is szánjunk időt a nyáron

Ne halogassa a tavaszi kiadásait!

Veres Patrik
2018-06-07 Frissítve: 2022-01-18
2018-06-07 Frissítve: 2022-01-18
1454930

Furcsa volt ez a tél, az enyhe évkezdést rekord hidegek és óriási havazások követték februárban és márciusban. Kész szerencse, hogy utána gyorsan rákapcsolt a meleg és nagyon tavaszias lett az időjárás. Ez pedig azt is jelenti, hogy újra formába kell hoznunk a lakást és a kocsit, egy személyi kölcsönnel pedig elérhető, hogy ne kelljen lemondanunk egyikről sem!

 

Amikor kisüt a nap

 

A téli kabát szekrénybe rakása mellett az ismét teljes pompájában fénylő nap a tavasz igazi védjegye. Ez a levegő mellett a lelkünket is melengetni tudja, hátulütője azonban, hogy az erősebb fényviszonyok közepette azok a gyenge pontjai is jobban kitűnnek a lakásnak vagy a kocsinak, amik nyomasztanak már egy ideje. Tudjuk, hogy ezeket orvosolnunk kell, és meg kell találnunk a módját, hogy elvégezhető legyen mind!

 

A lakásban járva

 

Mindannyian tudjuk, milyen jó érzés fél év után ismét nyitott ablaknál kávézni reggelente. Amikor viszont visszafordulunk a lakásba, ott van a nappalink, melyben egy kanapécsere jó ideje dukál már, majd hirtelen eszünkbe jut az is, hogy egy nagyobb tv-n is sokat gondolkoztunk az ünnepek során. Mindemellett látótávolságon belülre került a nyár is, amiről beugrik – mi több, beszúr – a tavaly augusztusi fogadalmunk, hogy még egy kánikulát nagyon nem akarunk átvészelni klíma nélkül. Amennyiben nincs meg ezekre a keret, érdemes hitelért folyamodni!

 

A garázsba érve

 

Szakítsunk időt az autóra is
Szakítsunk időt az autónkra is!
​​​​​

Imádjuk az autónkat, de benne van már párszázezer kilométer városi közlekedéssel, időszerű lenne tehát ennek a cseréje is. A piac ráadásul éppen tavasszal a legaktívabb, ilyenkor kínálják és viszik el a legjobb darabokat, így, ha eldöntöttük a kocsi cserét, nem érdemes hónapokig halogatni azt. Ha így teszünk, százezreket bukhatunk az értékvesztés és a javítási munkák miatt, de immáron forintban. Még mindig jobban megéri Provident Maxi személyi kölcsön segítségével venni egy újabb használt autót, mint ráfizetni később!

 

Mindent egyszerre nem lehet, de sok mindent igen

 

Álomszerű lenne, ha mindent azonnal cserélni tudnánk és néhány nappal később már az új autónkkal hozhatnánk haza az új tévét, miközben a kanapét a szállítók hozzák mögöttünk. A jó hír, hogy a Provident Maxi személyi kölcsönnel valóra is tudja váltani ezt az álmot!

 

A személyi kölcsönnel 1 millió forintos keretig, fix törlesztőjű, 30 hónapos futamidővel tudunk hitelt igényelni kezes és fedezet nélkül. A Maxi hitellel így árfolyam- és kamatkockázat nélkül számolhatunk a tavaszi kiadásainknál. (THM 24,89%)

 

Ha kölcsönre van szüksége, kérjen visszahívást itt!
 

(x)

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!