Januárban elindultak lefelé a referenciakamatok, ez azonban a lakáshitelek árán még nem látszik. A nagy bankoknál beálltak a kamatok, így az ingatlanszerzés továbbra sem lett olcsóbb a kölcsönből vásárlóknak. Ha azonban tartósan alacsonyak maradnak a referenciakamatok, az a lakáshitelek árazására is ki fog hatni.
31179161
Új hitelkonstrukciót kínál márciustól a Provident azoknak, akiknek kifejezetten kis összegre van gyorsan szüksége. A Provident Start kölcsön 50 ezer és 200 ezer forint között igényelhető 12 hetes futamidővel, a THM az ilyen típusú személyi hiteleknél kedvezőnek számító, 8,3%. A kölcsön a rövid futamidőre tekintettel gyorsan visszafizethető. A többi Provident kölcsönhöz hasonlóan a Start kölcsönnek is fix a törlesztőrészlete, így a kiadások pontosan tervezhetők.
20113378
Unod, hogy folyton alkalmazkodnod kell másokhoz? A jogosítvány olyan eszköz lesz a kezedben, ami sokkal nagyobb szabadságot ad majd, de mennyibe is kerül mindez?
9972029
Szeretnél te is környezettudatosan élni és mindezzel még spórolni is? Ha nem elégszel meg annyival, hogy becsatlakozol a műanyagmentes július egyik kihívásába, de annyival se éred be, hogy szelektíven gyűjtöd otthon a szemeted, akkor ideje szintet lépni! Összegyűjtöttünk néhány tippet, trükköt és ötletet, aminek segítségével te is egy kis idő-, energia- és pénzbefektetéssel máris növelheted a megtakarításaidat!
9682673
Hazánkban átlagosan az emberek mindössze 30 százaléka rendelkezik rendszeres megtakarítással, pedig egy kis odafigyeléssel és persze némi matekozással havi szinten akár több tízezer forintot is megspórolhatsz. A kulcs a tervezésben és az önfegyelemben rejlik: a bevételek és kiadások pontos vezetésével nyilvánvaló lesz, mi az az egy-két dolog, amiről még lemondhatsz a tartalék javára.
6572152
Ember legyen a talpán, aki könnyen eligazodik az ajánlatok között, ezért pár lépésben bemutatjuk, hogyan érdemes utánajárni a számunkra legkedvezőbb hitelnek.
5920380
Az új Provident Havi 7-es kölcsön keretében akár 1,5 millió forintot is igényelhetünk 7 százalékos THM-mel, szabad felhasználásra. Cikkünkből kiderül, hogy melyek a kedvezményes ajánlat feltételei, és hogy találunk-e ennél jobb ajánlatot a személyi kölcsönök között.
4193037
A Provident rövid futamidejű, kedvezményes gyorskölcsönt kínál az ügyfeleinek. Az új akciós ajánlat legfőbb jellemzője az egyszerű igénylés és az alacsony, mindössze 7 százalékos THM. Összefoglaltuk a kedvezményes Provident gyorskölcsön részleteit, és összehasonlítottuk más gyorskölcsön ajánlatokkal is.
3793155
Ahogy minden évben, úgy most is ezekben a napokban néz szeme több ezer család azokkal a pénzügyi kihívásokkal, amelyeket a tanévkezdés jelent. A nyaralás után hirtelen megnövekedett kiadások bizony rengeteg háztartás pénztárcáján hagy nyomokat. Megtakarítás híján a többség személyi kölcsönből fedezi az átmeneti pénzügyi nehézségeket, és így szerzi be a gyermekek számára szükséges eszközöket a tanévkezdéshez. Megnéztük ezért, hogyan választhatjuk ki a legjobb kölcsönt, mire kell figyelnünk és milyen ajánlatokkal találkozhatunk a pénzintézeteknél 2018-ban.
1804535
Apropó Kölcsön néven érhető el mától a Provident kínálatában az új személyi kölcsön, amely bizonyára sokak kedvence lehet a nagybevásárlással tetézett szeptember eleji tanévkezdés során. Megnéztük, hogyan igényelheted te is az új hitelt, milyen feltételeket kell teljesítened, ha az Apropó kölcsönre van szükséged, és található-e jobb ajánlat a piacon.
1787129
Furcsa volt ez a tél, az enyhe évkezdést rekord hidegek és óriási havazások követték februárban és márciusban. Kész szerencse, hogy utána gyorsan rákapcsolt a meleg és nagyon tavaszias lett az időjárás. Ez pedig azt is jelenti, hogy újra formába kell hoznunk a lakást és a kocsit, egy személyi kölcsönnel pedig elérhető, hogy ne kelljen lemondanunk egyikről sem! (x)
1454930
A Provident több mint 300 000 ember számára nyújtott már valamilyen kölcsönt, akár kisebb, akár nagyobb kiadásról legyen szó. Ha számodra is fontos a gyorsaság, a rugalmasság, és a céljaidhoz elég lehet akár kisebb összeg is, érdemes áttekintened velünk, hogy mi az, amit feltétlenül érdemes tudni a Provident hiteleiről.
1205171
A korábbi Nullajó hitel után most itt az Extrajó kiegészítő kölcsöne a Providentnek. A legnagyobb vonzerő maradt: a THM továbbra is 0 százalék, tehát a kölcsönt teljesen ingyenes. Megnéztük, van-e apróbetűs rész.
531116
Ilyen még nem volt Magyarországon: megjelent az első személyi kölcsön 0 százalékos THM-mel, tehát egy fillérünkbe sem kerül, ha felvesszük a Provident Nullajó Kölcsönét.
458798
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!