SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés

SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés 2024

SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés

SZÉP Kártya egyenleg lekérdezés 2024

Vrazsovits Rita
2019-01-21 Frissítve: 2023-12-27
2019-01-21 Frissítve: 2023-12-27
2897250

A SZÉP-kártya az egyik legnépszerűbb béren kívüli juttatás, melynek a feltételei az elmúlt években több alkalommal is változtak. Emellett a bankok is folyamatosan fejlesztik azokat a felületeket, ahol az egyenleget lehet lekérdezni. A Bank360 összegyűjtött minden fontos információt a SZÉP Kártyával kapcsolatos változásokról, és az egyenleglekérdezés lehetőségéről.

 

SZÉP Kártyát jelenleg három pénzügyi szolgáltatónál lehet igényelni:

 

  1. OTP Bank
  2. MBH Bank (2023. május 1. előtt MKB Bank)
  3. K&H Bank

 

2023. januártól már csak egyetlen alszámla tartozik a SZÉP-kártyához, a szálláshelyé. A vendéglátás és a szabadidő alszámlák banktól függetlenül mindenhol megszűntek. 

 

A SZÉP-kártyát minden esetben a banknál kell igényelni, és nem a munkáltatónál. A SZÉP kártyán lejárt egyenleg ezentúl nem fog eltűnni, de a lejárati határidőig fel nem használt összeg után fizetni kell. Erről ebben a cikkben írtunk bővebben. 

 

Egyenleg lekérdezés - itt tudod megnézni, mekkora keret áll rendelkezésre

 

Attól függően, hogy melyik szolgáltatónál van a SZÉP kártya, az adott pénzintézet weboldalán belépve tudod ellenőrizni a SZÉP kártyád egyenlegét, mindössze néhány kattintással. A másik lehetőség, hogy letöltöd a bank által kínált mobilapplikációt, amelyeket kifejezetten a SZÉP-kártyával rendelkező ügyfeleknek fejlesztettek le. 

 

SZÉP kártya egyenleg lekérdezés

 

Az egyenleged lekérdezése mellett a SZÉP elfogadóhely keresővel ellenőrizheted, hogy hol tudsz fizetni az OTP SZÉP Kártyáddal.

 

  1. OTP Bank

    Az OTP SZÉP Kártyád aktuális egyenlegét itt tudod lekérdezni. A belépést követően ezekre van lehetőséged az OTP felületén:
    • lekérdezheted a kártyaforgalmad,

    • igénybe veheted a bank kiemelt partnereinek az ajánlatait,

    • ellenőrizheted az adataidat,

    • rendelhetsz pótkártyát, ha az előzőt valami miatt le kellett tiltani,

    • kifizetheted a foglalókat, előlegeket,

    • módosíthatod az e-mail címedet és a jelszavadat is.
       

  2. MBH Bank

    Az MBH Banknál az aktuális egyenlegedet megnézheted ezen az oldalon bejelentkezve és az applikációban is. A belépéshez az azonosítódra és a jelszavadra van szükség.

     

  3. K&H Bank

    A K&H Banknál itt tudsz belépni a felületre, ahol megtalálsz minden fontos információt a változásokról, valamint az egyenleged is itt tudod lekérdezni. Ha éppen nem vagy internet közelben, akkor telefonon, a K&H TeleCentert tárcsázva tudod lekérni az egyenlegedet. Ezeket a telefonszámokat tudod hívni: +36 1 335 3355, +36 20 335 3355, +36 30 335 3355 vagy +36 70 335 3355, amelyik számodra szimpatikusabb. A hívásnál a 7-es menüpontot válaszd ki, ehhez tartozik a K&H SZÉP Kártya ügyfélszolgálata.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!