Cetelem hitel

A francia Cetelem SA magyarországi leányvállalata, a Magyar Cetelem Bank 1996-ban jött létre, azóta a BNP Paribas csoport tagja. A legnagyobb fókuszt a lakossági hitelezés kapja, egyedi szolgáltatásaikkal és termékekkel stabil szereplői a magyar hitelpiacnak.

Hasonlítsd össze
a Cetelem hitelajánlatait a piacon!

Hitelösszeg
-
+
Ft
Futamidő
-
+
Kalkulátor beállítás
Bank
Törlesztőrészlet
THM
Visszafizetendő
Hitel összege
Ft
Futamidő
-
hónap
+
Pontos nettó jövedelmed
Ft

Cetelem hitel felvételén töröd a fejed? Ezek közül válogathatsz

A Magyar Cetelem Bank mára szinten minden tervedhez nyújt egy univerzális, szabad felhasználású személyi kölcsönt vagy áruhitelt. Legyen szó akár ingatlanfelújításról, autóvásárlásról vagy kisebb összegű átmeneti kölcsönről, az összeg bármire felhasználható, az áruhitellel pedig a partnerüzletekben tudsz könnyedén vásárolni. Ha szükséged lenne hitelre, az alábbi célokra vehetsz fel Cetelem hitelt:

Saját Ritmus személyi kölcsön: szabad felhasználású személyi kölcsön, amelyet bármire elkölthetsz igazolás nélkül. A hitel kamatozása fix, tehát nem kell tartanod az árfolyam- és kamatkockázattól. A hitel előtörlesztése díjmentes, így költségek nélkül tudod hamarabb visszafizetni a hitelt.

Ingatlanfelújítási kölcsön: kicserélnéd a nyílászárókat? Korszerűsítenéd a fűtést? Nem ártana egy új konyhabútor? Ehhez nyújt segítséget a Cetelem ingatlanfelújítási kölcsöne. A 9 900 000 forintig igényelhető hitelből fizetheted az alapanyagokat, a munkadíjat, a szerelvényeket, vagy bármit, ami a felújításhoz, berendezéshez kell.

Adósságrendező kölcsön: ha nehezen fizeted a régen felvett hiteled magas törlesztőjét, itt az alkalom, hogy lecseréld egy olcsóbbra egy Cetelem hitellel. Bármelyik hitelt kiválthatod, akár többet is, hogy onnantól csak egyetlen egyet fizess tovább.

Autóvásárlási kölcsön: ha eljött az idő, hogy lecseréld a régi járgányt, a Cetelem hitelével ezt is könnyedén megteheted kezes és fedezet nélkül. Önrész szintén nem szükséges, így akár a hitel 100 százalékát fordíthatod autóvásárlásra.

Mindig kéznél kölcsön: egy hitelszámla, ami akár részben, akár egészben mindig a rendelkezésedre áll. A hitelkeret folyamatosan tölthető. A hitelösszeg újra és újra felhasználható anélkül, hogy újabb hitelbírálaton kellene végigmenned.

Cetelem Áruhitel: a szerződött üzleti partnerektől akár azonnal elviheted az árut a Cetelem áruhitelével, ha éppen nincs nálad a vételár. A hitelbírálat ott helyben, az üzletben megtörténik. Neked csak bizonyos mértékű önrészt kell befizetned, ami maximum a vételár 20 százaléka lehet. Áruhitelt már online vásárlásaidhoz is igényelhetsz a partneri webshopokban.

Cetelem Hitelkártya: rendszeresen visszatölthető hitelkeret és 5-15 százalékos kedvezmények a kijelölt partnereknél. Ráadásul a Cetelem Klubkártyával 1 százalék pénzvisszatérítés is jár. Sőt, egyedül a Cetelemnél: nagy összegű vásárlásaidat átalakíthatod úgy, mintha áruhitelre vásároltál volna: fix futamidővel és fix törlesztővel fizetheted vissza a termék árát.

Ha inkább más típusú kölcsönre van szükséged, használd a Bank360 hitelkalkulátorát és keresd meg a legjobb személyi kölcsönöket! Személyre szabható összehasonlítás és azonnali igénylés!

Ne fáradj! A Magyar Cetelem Bank online is vár rád

A Magyar Cetelem Bank online hiteligénylési lehetőségével kényelmesen, otthonról is elindíthatod a folyamatot a gép előtt ülve. Az az igénylő, aki a Cetelem Bank online személyi kölcsönét választotta és neten kezdte meg az igénylést, több óra sorban állást és papírmunkát spórolt meg.

A hitelintézet felületén csak meg kell adnod a személyes adataidat, a munkahelyedre és a pénzügyeidre vonatkozó információkat, hogy a Cetelem megkezdje az előzetes hitelbírálatot. Ha az interneten keresztül adtad le az igénylést, ez azonnal megtörténik, telefonon keresztül munkanapokon, munkaidőn belül kaphatod meg az eredményt.

Sajnos a papírmunkát nem úszod meg: a sikeres előzetes hitelbírálat után a Cetelem elküldi a szerződéskötés miatt kitöltendő dokumentumokat emailen vagy postán. A szükséges dokumentumokat és az aláírt szerződést vissza kell juttatnod a Cetelemhez. Ezek után történik a végleges bírálat, amelynek eredményét SMS-ben vagy levélben kapod meg.

Ha a bírálat sikeres volt, 72 órán belül a folyószámládra utalják a hitelösszeget.

Nem lógsz egész nap a neten? Igényelj a hagyományos úton!

Ha te is inkább a hagyományos módszereket kedveled, kezd meg a folyamatot telefonon, akár most azonnal! Csak add meg a neved és telefonszámodat a Bank360-on, hogy a hitelintézet munkatársai mihamarabb felvegyék veled a kapcsolatot az előzetes hitelbírálathoz.

Használd az oldalon található hitelkalkulátort, hogy megtaláld a számodra legjobb kölcsönt: add meg a hitelösszeget, amire szükséged van, válaszd ki a futamidőt, és figyeld a telefonod, hiszen napokon belül kereshetnek.

Cetelem Netbank – be sem kell menned az ügyintézéshez

Ha a lehető legkényelmesebben akarod intézni a Cetelemmel kapcsolatos ügyeidet, használd a NetBankot. Ezen a felületen megtalálhatod az éppen elérhető legjobb ajánlatot, átutalhatsz belföldi bankszámlára, megnézheted a hitelkártya tranzakciókat, és a Cetelem hitel igénylését is elindíthatod, amelynek állapotáról szintén a NetBankban kapsz információt.

A használatához mindössze egy gyors regisztrációra van szükség.
 

Cetelem Áruhitel – minden részlet, amit tudnod kell

A Cetelem Áruhitellel bizonyára találkoztál már nagyobb bevásárlóközpontokban, üzletekben. Segítségével azonnal elviheted az üzletből a kiválasztott terméket, majd az árát előre meghatározott, kamattal terhelt, de végig fix törlesztőrészletekkel fizetheted vissza.

A folyamat során a termékre hitelajánlatot kérhetsz az üzletben a Cetelem munkatársától. Egy egyszerűsített hitelbírálattal a jövedelemigazolásod alapján eldöntik, hogy megkaphatod-e a kölcsönt. Ha a bírálat sikeres, a helyszínen szerződést köthetsz és viheted az árut.

Az áruhitel esetén önrészt kell fizetned:

  • Ha a termék ára nem haladja meg a 200 000 forintot, nincs önrész
  • 200 001 és 300 000 forintig legalább a vételár 10 százaléka
  • 300 001 forinttól a vételár minimum 20 százaléka.

Bizonyos termékeknél megtalálhatod a 0 százalékos THM-et, azaz nem kell kamatot és más díjakat fizetned az áru után.

Arra figyelj, hogy egyes Cetelem áruhitel konstrukciók esetén gyakran teszik feltétellé a Cetelem hitelkártya igénylését, aminek már lehetnek költségei. Érdemes ezért alaposan átnézni a szerződést, mielőtt bármit aláírsz egy új tévéért.

Cetelem hitelkártya – kötelező az áruhitel mellé?

A Cetelemtől gyakran egy hitelkártya igénylése mellett kaphatod meg a termék megvásárlására szánt áruhitelt. Így tehát nem egy, hanem két hitelszerződést kötsz. Onnantól viszont, hogy rendelkezel ezzel a kártyával és aktiválod is, már nem kell a következő áruhiteles vásárlásodnál jövedelemigazolást mutatnod, mindössze kérned kell az ügyintézőt, hogy a hitelkártyás tranzakció helyett áruhitelre szeretnél terméket vásárolni. A kártyával így akár 0 százalékos THM-mel ellátott, ingyenes áruhitelhez is juthatsz.

A Cetelemnél kétfajta hitelkártyát igényelhetsz:

  • Cetelem Klubkártya: akár 15 százalékos vásárlási kedvezményt is kaphatsz a partnerüzletektől, emellett pedig minden vásárlás után 1 százalékot jóváírnak a Klubkártya számládon. Ha időben visszatörleszted a hitelt (45 nap áll rendelkezésedre), kamatmentesen használhatod a pénzintézet hitelét.
  • Cetelem Hitelkártya: a hagyományos Cetelem Hitelkártyával is használható a Joker24 szolgáltatás, azaz a 30 000 forint feletti hitelkártyás vásárlásaidat áruhiteles vásárlássá alakíthatod, így fix kamatozással és fix törlesztővel fizetheted vissza az így vásárolt termékek árát. Választhatsz, hogy a hitelkártya-tartozásodat egy összegben vagy részletekben fizeted vissza. A törlesztőrészlet a teljes tartozás 5-10 százaléka lehet.

A két kártya teljes hiteldíj mutatója (THM) 38,01%. A kártyák éves díja 2 990 forint. Az igényléshez személyes okiratokra és jövedelemigazolásra van szükséged. Ha szerepelsz a KHR negatív adóslistáján, sajnos nem igényelhetsz hitelkártyát.

Ne feledd, hogy ha a hitelkártya előfeltétele a kedvezményes áruhitelnek, két hitelszerződést kötsz majd.

Másfajta hitelkártyákat is megnéznél? Érdekelnek a pénzvisszatérítési lehetőségek vagy pontgyűjtés? A Bank360 hitelkártya kalkulátorával akár a jóváírások alapján is sorrendbe állíthatod a plasztikokat!

Értékeld a kalkulátort!

5 / 1
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum