Bank360 Bank360
kalkulátor háttér kép kalkulátor háttér kép

Cetelem
Személyi kölcsön

Számold ki, milyen kedvező személyi kölcsönhöz juthatsz!

Kalkulátor

Hitel összege (Ft)info
Futamidő (hó)info
Nettó jövedelmed (Ft)info

Kalkuláció eredménye

Törlesztőrészlet
THM
Visszafizetendő

Kalkuláció eredménye

Törlesztőrészlet
Átmeneti
időszakban
Átmeneti időszak
lejártával
THM
Átmeneti
időszakban
A teljes futamidő
alatt
Visszafizetendő
hitelkamatok háttér kép kalkulátor háttér kép

Miért válaszd
a Cetelem személyi kölcsönöket?

Díjmentes előtörlesztés

Gyors ügyintézés

Fix törlesztőrészlet

Nincs folyósítási díj

A hitelösszeg szabadon felhasználható

Hiteligénylés folyamata

1. Kalkulálj az oldalon!

Kalkulátorunk segítségével kiválaszthatod a Neked megfelelő hitelösszeget, futamidőt és törlesztőrészletet. A választható feltételek vállalásával azt is megnézheted, hogy kedvezőbb lesz-e a konstrukció.

2. Kérj visszahívást!

Add meg a neved, telefonszámod és az e-mail címed, hogy a Cetelem kollégái visszahívhassanak, és egyeztetni tudjátok a részleteket.

3. Egyeztesd a részleteket!

A Cetelem adategyeztetés céljából vissza fog téged hívni, illetve előszűrést végez, hogy megvizsgálja a hitelképességed. A beszélgetés alapján pontosítani tudjátok a törlesztőrészlet nagyságát és a hitel futamidejét is.

4. Töltsd ki a szükséges dokumentumokat!

A szerződéskötéshez szükséges dokumentumok emailben vagy postán jutnak el hozzák. Töltsd ki, küldd vissza és várd a végleges bírálat eredményét, amelyről SMS-ben és levélben tájékoztatnak majd.

5. Vedd fel a pénzt!

Ha a hiteligénylést jóváhagyja a bank, a folyósítás legkésőbb néhány napon belül megtörténik, a bank pedig elküldi neked postán a hitelszerződéssel kapcsolatos összes dokumentumot.

Fogyasztási hitelek minden helyzetre: a Magyar Cetelem Bank
 

A Magyar Cetelem Bank 24 éve van jelen Magyarországon. A pénzintézet a fogyasztási kölcsönök specialistájává vált ez alatt az idő alatt: legyen szó áruhitelről, személyi kölcsönről vagy hitelkártyáról, a Cetelem rugalmasan, egyszerűen igényelhető termékei szinte bármikor a rendelkezésedre állnak. Ma már megtakarításaidat is biztonságban tudhatod náluk, és hitelfedezeti biztosítást is köthetsz. A Magyar Cetelem Bank több évtizedes banki szakértelemmel és stabil banki háttérrel rendelkezik: a francia Cetelem S.A. leányvállalata, és 1999 óta a BNP Paribas csoport tagja.
 

Cetelem Személyi Kölcsön - 7 millió forint akár otthonról is
 

Szabad felhasználású személyi kölcsön, amelyet bármire elkölthetsz igazolás nélkül, akár ingatlanfelújításról, családi eseményről, orvosi beavatkozásról, tanulmányokról, autóvásárlásról vagy nagy összegű műszaki cikk vásárlásáról van szó. A hitel kamatozása fix, tehát nem kell tartanod az árfolyam- és kamatkockázattól. Nincs folyósítási díj, az előtörlesztés pedig díjmentes, így költségek nélkül tudod hamarabb visszafizetni a hitelt, ráadásul bankváltás nélkül is igényelheted. 
 

A Cetelem Személyi Kölcsön előnyei
 

Összegyűjtöttük neked, hogy miért érdemes a Cetelem személyi kölcsönét választanod, ha forrást keresel a céljaid megvalósításához 

 

 • Szabad felhasználás: a Cetelem kölcsöneit bármilyen célra fordíthatod, legyen az lakásfelújítás, vásárlás, autócsere vagy egy vállalkozás beindítása. A hitelösszeg száz százalékát a céljaid megvalósítására fordíthatod és nem kell igazolnod a bank felé.
 • Akár 7 millió forint hitel: ingatlanfedezet nélkül, szabad felhasználással legfeljebb 7 millió forintot igényelhetsz, amely jelentős segítség lehet nagyobb terveid megvalósításához is. 
 • Kisebb összegű kölcsön is: ha csak átmeneti, egy-két havi kiadást szeretnél kölcsönből fedezni, a Cetelem személyi kölcsönével erre is van lehetőség, hiszen már 400 000 forintot is igényelhetsz a banktól. 
 • Nincs szükség számlanyitásra: a Cetelemnél nem kell folyószámlát nyitnod a hiteligényléshez, nincs szükség bankváltásra. Így kényelmesen kérheted a folyósítást a meglévő számládra és további bankszámla-költségek miatt sem kell, hogy fájjon a fejed. 
 • Nincs folyósítási díj: míg más kölcsönök esetében akár több tízezer forint is lehet a folyósítási díj, a Cetelem Bank nem kell külön fizetned azért, hogy a Cetelem a folyószámládra utalja a hitelösszeget.
 • Díjmentes előtörlesztés: bármikor, bármekkora összeget pluszköltség nélkül fizethetsz vissza a törlesztőrészleten felül.
 • Rövid futamidő: gyorsan helyreállnak a pénzügyeid és csak rövid időre van szükséged a kölcsönre? Már két hónapos futamidőre is igényelheted személyi kölcsönt. 
 • Cetelem Online Ügyfélszolgálat: nem kell bankfiókba menned, ha ügyet akarsz intézni a meglévő hiteleddel kapcsolatban. A Cetelem ügyfélszolgálat elektronikus úton is kész mihamarabb válaszolni a törlesztéssel kapcsolatos kérdéseidre vagy rögzíteni az adatváltozásokat, vagy egyéb más területeken segíteni neked. 
 • Cetelem Netbank: ha önállóan intéznénk a hitellel kapcsolatos ügyeinket, a Cetelem Netbank segít ebben. Az online felületen nyomon követhetjük hiteleinkkel kapcsolatos információkat is. A netbank belépés és használat díjmentes, ugyanakkor vannak olyan tranzakciók, amelyek díjkötelesek.

 

Hiteligénylés fióki látogatás nélkül: a Magyar Cetelem Banknál így is lehet

A Magyar Cetelem Bank hiteligénylési folyamata kényelmes és biztonságos: nincs szükség bankfióki látogatásra és sorbanállásra, így elkerülhetjük a tömeget és időt takaríthatunk meg. Ez történik a hiteligényléstől a folyósításig: 

 

 1. Válaszd ki az ideális konstrukciót: a fenti kalkulátor segítségével nézd meg, hogyan alakul a törlesztőrészlet, a THM és a teljes visszafizetendő összeg az általad választott hitelösszeggel, futamidővel és nettó jövedelemmel. Ha túl magasnak ítéled meg a törlesztőrészletet, érdemes kisebb hitelösszeget vagy hosszabb futamidőt választanod
 2. Add meg az adataidat: ha kiválasztottad a kalkulátor segítségével a megfelelő konstrukciót, az “Érdekel az ajánlat” gombra kattintva add meg elérhetőségeidet, hogy a Cetelem szakemberei felvegyék veled a kapcsolatot telefonon a hitelügyintézés miatt.
 3. Végezzétek el az előminősítést: amikor a Cetelem Bank munkatársa felveszi veled a kapcsolatot, válaszolj a feltett kérdésekre. A bank ekkor végzi az adategyeztetést és  a válaszaid alapján azonnali előzetes hitelbírálatot tud végezni és ajánlatot ad. Ekkor pontosíthatjátok, hogy mekkora is lesz a törlesztőrészlet, a kamat és a futamidő.
 4. Töltsd ki a dokumentumokat: ha minden részletet megbeszéltetek, a bank postán vagy elektronikus úton eljuttatja hozzád a kitöltendő dokumentumokat. Olvasd el, töltsd ki és írd alá ezeket, majd juttasd vissza postai úton a banknak. Ekkor történik a végleges bírálat, amelynek eredményéről a Cetelem SMS-ben és levélben tájékoztat. 
 5. Váltsd valóra a terveidet: ha minden rendben, a hitelösszeg 3 munkanapon belül a folyószámládra kerül. 

 

Amint láthatod, egy telefonbeszélgetés és levélváltás alapján is megkaphatsz akár 7 millió forint személyi hitelt. 

 

Igénylési feltételek: ki az, aki igényelheti a Cetelem Személyi Kölcsönt?

 

Ahhoz, hogy a személyi kölcsönt igényelni tudd, több feltételnek is meg kell felelned, így mindenképpen ellenőrizd ezeket:

 

 • betöltötted a 20. életévedet,
 • magyar állampolgár vagy,
 • állandó bejelentett lakcímed van Magyarországon,
 • legalább 3 hónapja tartó folyamatos jövedelem és munkaviszonyod van
 • nem állsz próbaidő alatt
 • nem állsz felmondás alatt
 • nem szerepelsz a KHR lista (közismert nevén BAR lista) negatív adóslistáján

 

Azt, hogy megfelelsz a fenti kritériumoknak, igazolnod kell. Az életkorral és lakhellyel kapcsolatos elvárásokat érvényes, fényképes személyi igazolvánnyal, útlevéllel vagy kártyaformátumú jogosítvánnyal és lakcímkártyával igazolhatod, továbbá kelleni fog két hónapnál nem régebbi eredeti bankszámlakivonat vagy vezetékes telefonszámla, gáz- vagy villanyszámla. 

 

A munkavállalással és jövedelemmel kapcsolatos feltételek teljesítését pedig alkalmazottként 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolás, nyugdíjasként pedig az utolsó nyugdíjszelvény segít igazolni. Szükséges még ezek mellé érvényes adóigazolvány is.

 

Természetesen mindezek mellett a Cetelem személyi kölcsön szerződését is ki kell tölteni és szükség esetén bankszámlakivonatot is be kell mutatnod.

 

Persze mindezek mellett fontos, hogy a jövedelmi feltételeid is adottak legyenek a hitelfelvételhez. Az alacsony jövedelem a hatályos adósságfék szabályok alapján alacsonyabb hitelösszeg felvételére ad lehetőséget. A havi nettó minimálbér például a hatályos jövedelemarányos törlesztési mutató szerint legfeljebb nagyjából 2 800 000 forintos hitelösszegre lehet elegendő 60 hónapos futamidőt feltételezve. Természetesen a jövedelemvizsgálat alapján a bank dönthet úgy, hogy a jogszabálynál szigorúbban jár el. 
 

Hitelfedezeti biztosítás - ha nem akarsz kockáztatni

 

Ha attól tartasz, hogy nem tudod a futamidő végéig biztonsággal törleszteni a személyi hitelt, a Cetelemnél köthetsz hitelfedezeti biztosítást, amelyet a Cardif Életbiztosító kínál. 
 

Mire nyújt megoldást a Cetelem Hitelfedezeti Biztosítás?

 

Attól függően, hogy milyen biztosítási csomagot igényelsz, a biztosító kifizetheti akár a teljes fennálló hiteltartozást, vagy egy éven keresztül a havi törlesztőrészleteket abban az esetben, ha álláskeresővé válsz vagy megbetegszel és kiesik a jövedelmed. Ha 70 százalékot meghaladó mértékű egészségkárosodást állapítanak meg nálad bármilyen okkal, a biztosító szintén kifizeti helyetted a fennálló hiteltartozást. Ugyanerre számíthat a családod elhalálozás esetén.
 

Ezek a biztosítás csomagok érhetők el személyi kölcsön mellé

 

Prémium csomag: anyagi segítséget nyújt a 18 - 65 év közötti ügyfeleknek 60 napon túli munka- és keresőképtelenség, bármely okú halál és 70 százalékot meghaladó mértékű egészségkárosodás esetén. Díja a havi törlesztőrészlet 8 százaléka. 

 

Prémium csomag munkaviszonyban nem állóknak: anyagi segítséget nyújt a 18 - 65 év közötti munkaviszonyban nem álló ügyfeleknek 30 napon túli keresőképtelenség, 5 napon túli kórházi kezelés, bármely okú halál és 70 százalékot meghaladó mértékű egészségkárosodás esetén. Díja a havi törlesztőrészlet 8 százaléka. 

 

Alap csomag: anyagi segítséget nyújt a 18 - 65 év közötti, öregségi nyugdíjas ügyfeleknek 60 napon túli keresőképtelenség, bármely okú halál és 70 százalékot meghaladó mértékű egészségkárosodás esetén. Díja a havi törlesztőrészlet 5 százaléka. 


Senior csomag: anyagi segítséget nyújt a 65 - 75 év közötti öregségi nyugdíjas és 18 - 65 év közötti rokkantsági ellátásban részesülő ügyfeleknek bármely okú halál esetén. Díja a havi törlesztőrészlet 9,253 százaléka.

Értékeld a Bank360 kalkulátorát!

4,37 / 286
X
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!