• Vállalkozói bankszámla kalkulátor 2024

A vállalkozói bankszámlák összetettebbek a lakossági bankszámláknál, hiszen sokkal több szempontot kell figyelembe venni egy vállalkozás pénzügyeinél, mint magánszemélyként. A kalkulátorral azonban ezt néhány kattintással megteheted; hasonlítsd össze a vállalkozói számlacsomagokat, és válaszd ki azt, amelyik leginkább illik céged pénzügyeihez!

Állítsd be a kalkulátort.
Bankszámla használat személyre szabása
info
Ajánlatok listázása
Bankonként a legkedvezőbb ajánlatok
info

Állítsd be a kalkulátort a havi bankszámla használatod szerint

Fióki átutalásinfo
bankon belül
bankon kívül

Elektronikus átutalásinfo
bankon belül
bankon kívül
hatósági utalás (NAV)
külföldi utalás (SEPA)

Állandó átutalásinfo
bankon belül
bankon kívül

Csoportos beszedési megbízásinfo
 

Bankkártyás vásárlásinfo
 
Bankkártya típusainfo

Bankkártya kibocsátójainfo

Pénztári műveletekinfo
kifizetés
befizetés

ATM műveletekinfo
készpénzfelvétel a választott bank ATM-jéből
készpénzfelvétel más bank ATM-jéből
készpénzfelvétel külföldön, ATM-ből
készpénz befizetés a választott bank ATM-jébe

SMS szolgáltatásinfo

Internetbankinfo
Adatok törlése
Egyedi kalkuláció bezárása
nagyito
Vállalkozás éves árbevétele:
Részletes kalkulátor
Kondíciók frissítésének dátuma: 2024.02.20.
Bankonként a legkedvezőbbinfo ajánlatok:
info
Az összehasonlításnál pénzintézet termékváltozatát vettük figyelembe.
Az összehasonlítás nem tartalmazza a piac összes ajánlatát.

Kapcsolódó szolgáltatások

Vállalkozói számla: minden, amit tudnod kell

A vállalkozói bankszámlák értelemszerűen összetettebbek a lakossági bankszámláknál, hiszen sokkal több szempontot kell figyelembe venni egy vállalkozás pénzügyeinél, mint magánszemélyként. 

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk minden fontos információt arról, amit a vállalkozói bankszámlákról tudni érdemes: megnézzük, milyen esetekben kötelező vállalkozói számlát nyitni, hogy mire érdemes odafigyelni, amikor a legjobb ajánlatot keresed, és összefoglaltuk a céges számlanyitás feltételeit is. Vágjunk is bele!

 

Lakossági és pénzforgalmi számla: mi a különbség?

Pénzforgalmi számlanyitásnál a szerződésnek külön rendelkeznie kell arról, hogy a számla nem lakossági, hanem pénzforgalmi számla, ellenkező esetben a számla lakosságinak tekinthető. 

A lakossági és a pénzforgalmi számla között a számlanyitással járó adminisztráció jelenti az egyik legnagyobb különbséget. Ha pénzforgalmi számlát nyitsz, több igazolást kell bemutatnod, mint a lakossági bankszámla-nyitásnál.

 

Mikor szükséges céges bankszámlát nyitnod?

Attól, hogy vállalkozóként dolgozol, nem biztos, hogy szükséged van külön vállalkozói számlára is - alanyi ÁFA-mentes egyéni vállalkozóként például nem kötelező.

A következő esetekben viszont kötelező a pénzforgalmi számla:

a jogi személyiséggel rendelkező társaságok közül

 

 • közkereseti társaság (kt.), 

 • betéti társaság (bt.), 

 • korlátolt felelősségű társaság (kft.) 

 • és részvénytársaság (rt.).

 

Ezenkívül mindenkinek vállalkozói számla kötelező, aki köteles megfizetni az általános forgalmi adót (ÁFA), így az ÁFA-s egyéni vállalkozóknak és magánszemélyeknek is.

Felmerül a kérdés, hogy hol a határ az ÁFA-köteles egyéni vállalkozó és magánszemély között: a törvény szerint azok, akik ingatlan-bérbeadási, vagy egyéb szálláshely-szolgáltatási tevékenységet végeznek, nem minősülnek egyéni vállalkozónak. Ők adószámos magánszemélyek, akik lehetnek alanyi ÁFA mentesek vagy ÁFA kötelesek is. Vállalkozói bankszámlát az utóbbi esetben kell nyitni, és ugyanez vonatkozik az egyéni vállalkozókra is - tehát ha a hatályos törvények szerint alanyi adómentes vagy, akkor nem kell vállalkozói számlával rendelkezni.

Érdemes utánajárni, hogy szükséged van-e pénzforgalmi számlára, hiszen sokkal több időt és energiát vesz igénybe, mintha a lakossági bankszámládat használnád. A számlanyitáshoz több dokumentum szükséges, ezenkívül a pénzforgalmi számlacsomagok általában drágábbak is, így csak abban az esetben érdemes pénzforgalmi számlát nyitnod, ha valóban szükséged van rá.

Bank360 tipp: ha egyéni vállalkozó vagy, de a terveid között szerepel vállalkozói hitel igénylése és/vagy a vállalkozás bővítése, akkor célszerű lehet már most különválasztani a vállalkozás pénzügyeit egy külön bankszámlán. A bankok az induló vállalkozásoknál legtöbbször alacsony számlavezetési díjat és különböző tranzakciós kedvezményeket határoznak meg, így ebben az esetben is találhatsz a céljaidhoz igazodó számlacsomagot.

 

Hogyan válaszd ki a legjobb céges számlát?

A legtöbb bank különböző csomagokat ajánl az ügyfeleinek, amit több tényező is befolyásolhat, például a vállalkozás mérete, az éves nettó árbevétel vagy az éves számlaforgalom mértéke. Ezenkívül akár szakmára szabott ajánlatot is kaphatsz, ha például ügyvéd vagy gyógyszerész vagy. Lássuk a legfontosabb szempontokat a vállalkozói számla összehasonlításhoz:

 

 • mekkora a havi és az éves nettó árbevételed, ami a céges bankszámlára érkezik,

 • forintban vagy valamilyen devizában bonyolítod a forgalmad, vagy esetleg mindkettő,

 • hány tranzakciót indítasz havonta,

 • használ-e készpénzt a vállalkozásod,

 • előnyben részesíted-e az elektronikus megoldásokat,

 • hányan használjátok a céges számlához tartozó bankszámlát,

 • milyen területen tevékenykedik a vállalkozásod.

 

Bank360 tipp: Többek között ezek a szempontok is befolyásolják, hogy milyen ajánlatra számíthatsz a bankoktól, így mielőtt döntenél bármelyik csomag mellett is, érdemes végiggondolni, hogy milyen céljaid vannak a vállalkozásoddal. Ha kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy pontosan mire van szükséged, egyeztess a döntés előtt egy pénzügyi szakemberrel vagy a könyvelőddel.


 

Ismerd meg a vállalkozói számlacsomagok típusait!

Bár a bankok ajánlatai eltérnek egymástól, alapvetően hasonló konstrukcióra épülnek. Összehasonlítva a céges bankszámlákat, láthatjuk, hogy a következő típusok a legtöbb banknál elérhetőek:

 

 1. Számlacsomagok induló vállalkozásoknak
   

Ezeknél a számláknál alacsony, akár néhány száz forintos számlavezetési díj mellett veheted igénybe a szolgáltatást. A feltételeknél általában a havi számlaforgalom vagy az éves nettó árbevétel felső határértéke van megszabva. Ha az utóbbi meghaladja az 50 millió forintot, akkor már érdemes lehet egy nagyobb forgalomra specializálódott számlát választanod. 

Kiknek ajánljuk? Elsősorban azoknak az egyéni vállalkozóknak és induló kisvállalkozásoknak, akik alacsony számlaforgalmat bonyolítanak forintban. 

 

 1. Online vállalkozói számlanyitás

 

A csomag kiválasztásánál az sem mindegy, hogy a banki ügyleteket online vagy személyesen szoktad intézni. Azok, akik az elektronikus megoldásokat részesítik előnyben, általában ingyen vehetik igénybe a netbankot és a számlakivonatokat is e-mailben kapják meg. Az elektronikus ügyintézést támogató csomagok általában kedvezményesen utalhatnak a netbankon keresztül, de ez bankonként eltérő lehet.

 

Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik szívesebben intézik a vállalkozás pénzügyeit online, és kényelmesen szeretnek bankolni, személyes ügyintézés nélkül.

 

 1. Nagy a céges számlaforgalmam
   

Azoknak, akik nagyobb forgalmat bonyolítanak, a bankok külön számlacsomaggal készülnek. Ezeknél a termékeknél a különböző kedvezményeket általában egy meghatározott, minimum számlaforgalomhoz vagy az éves nettó árbevételhez kötik.

Kiknek ajánljuk? A nagy forgalmat bonyolító kis- és középvállalkozásoknak.

 

 1. Nem csak forint alapú tranzakciói vannak a cégemnek
   

Ha a vállalkozásod külföldi partnerekkel is dolgozik, és rendszeres devizaforgalmad van, érdemes olyan számlacsomagot választanod, ami illeszkedik a beérkező és a kimenő utalásaidhoz. A bankok általában az euróban, dollárban, svájci frankban vagy fontban megvalósuló számlaforgalom esetén tudnak segíteni a vállalkozásoknak. A devizaforgalmat is támogató számlacsomagok általában drágábbak, mintha csak forint alapú forgalmad lenne, de igénybe vehetsz különböző átutalási és jóváírási kedvezményeket.

Kiknek ajánljuk? Azoknak a vállalkozásoknak, akik a forint mellett valamekkora devizaforgalmat is bonyolítanak. 

 

 1. Ajánlatok készpénzes tranzakciókra
   

Azok számára, akik a forgalmuk nagyobb részét bonyolítják készpénzben, elérhető olyan számlacsomag, amely ingyenes készpénzfelvételt tesz lehetővé ATM-ből, vagy ingyenes készpénzbefizetést biztosít bizonyos számú bankjegyig. Ezeknél az ajánlatoknál elképzelhető, hogy az utalásért (elsősorban a bankon kívüli) többet kell majd fizetned egy ilyen típusú csomagnál.

Kiknek ajánljuk? Azoknak a vállalkozásoknak, akiknek az ügyfélköre készpénzben fizet, és a személyes banki ügyintézést preferálják.

 

 1. Testreszabott céges banki megoldásokat szeretnék
   

Előfordulhat, hogy a vállalkozásod igényeihez egyik csomag sem passzol igazán, és jobban járnál, ha a különböző feltételeket és kedvezményeket te alakíthatnád ki. Ez a megoldás általában a nagy forgalmat bonyolító vállalatoknál merül fel - akiknek az éves nettó árbevétele meghaladja a 250 millió forintot. Ezeknek a számláknak a havi díja magasabb, mint a többi pénzforgalmi számlának. Ebben az esetben viszont a bankok is sokkal rugalmasabbak, ha a cég igényeiről van szó.

Kiknek ajánljuk? Azoknak a vállalatoknak, akik nagy forgalmat bonyolítanak, akár forintban, akár devizában és fontos a számára, hogy egyedi kiszolgálásban részesüljön.

Bank360 tipp: olyan bankszámlát válassz, ami illeszkedik a vállalkozás pénzügyeihez. Érdemes figyelembe venni a döntésnél a készpénzhasználatot, a befelé és a kifelé menő tranzakciók számát, a havi és az éves számlaforgalmat, az esetleges szezonalitásokat, illetve, hogy milyen platformon szeretnéd intézni a banki ügyeket.

 

Ügyvéd, gyógyszerész vagy esetleg könyvelő vagy? Válassz személyre szabott számlát!

A legnagyobb bankok kifejezetten egy-egy szakma vagy vállalkozástípus sajátosságaira építve kínálnak számlacsomagokat. Fontos, hogy a számlanyitáshoz igazolni kell a tevékenységi kört, ezenkívül a kamarai tagsághoz kötött tevékenységeknél magáról a tagságról is be kell mutatni az igazolást a választott banknak.

 

Ügyvédeknek, jogászoknak

Akár egyedül dolgozol ügyvédként, akár egy ügyvédi iroda számára keresel pénzügyi megoldást, a legtöbb bank külön bankszámla csomagot kínál erre az esetre. A szolgáltatás közjegyzők és a bíróságok számára is elérhető.

 

Gyógyszerészeknek, gyógyszertáraknak

A patikusok is a szakmájukra szabott számlát nyithatnak több banknál is. Az igénylés feltétele, hogy gyógyszer kiskereskedelemmel foglalkozzon a vállalkozás (gyógyszertárak), vagy a megfelelő tevékenységi körrel rendelkező egyéni vállalkozó legyen.

 

Könyvelőknek, könyvvizsgálóknak

A pénzügyi szakembereknek, például könyvelőknek, könyvvizsgáló cégeknek és adótanácsadóknak is célszerű olyan számlát nyitni, amely igazodik a tevékenységükhöz. Erre több banknál is van lehetőség, és a számlacsomag mellé a kiegészítő szolgáltatásokra akár kedvezmény is igénybe vehető (pl. könyvelői felelősségbiztosítás, vállalkozói internetbank, online számlázó program).

Kiknek ajánljuk? Könyvelőirodáknak, könyvvizsgáló cégeknek, adótanácsadóknak, tehát pénzügyi szakembereknek, akiknek fontos, hogy a céges bankszámlájuk igazodjon a tevékenységükhöz.

 

Mezőgazdasági vállalkozásoknak, őstermelőknek

A bankok mezőgazdasági vállalkozásokra szabott számlacsomagokat is kínálnak, kifejezetten őstermelőknek, erdőgazdálkodási, vagy halászati tevékenységet folytató szervezeteknek.

Bank360 tipp: A személyre szabott számlacsomag mellett további előnyei is lehetnek, ha a fentiek közül valamelyik szakmában dolgozol. Ha például a Raiffeisennél nyitsz céges számlát, a bank felajánlja a Raiffeisen Üzlettárs klubtagság lehetőségét, ami azt jelenti, hogy részt vehetsz különböző szakmai rendezvényeken is.

 

A SEPA átutalás jellemzői - ha euróban utalsz

A SEPA (Single Euro Payments Area) Credit Transfer egy elektronikusan kezdeményezett, euró devizanemű átutalási mód, amelynek a feldolgozása automatikusan történik. Azoknál a bankoknál, ahol lehetőség van a SEPA átutalásra, a küldött összegből nem vonhatnak le a közvetítő bankok, így minden ügyfél csak a saját bankja által felszámolt díjat fizeti.

A SEPA átutalásnak a feltétele, hogy az utalást indító és fogadó bank is a tagja legyen az Európai Uniós klíring rendszernek. 

 

Milyen dokumentumokra van szükség a céges számlanyitáshoz?

Mivel pénzforgalmi számlát különböző típusú szervezetek is nyithatnak, a szükséges dokumentumok listája is ez alapján változik. Összegyűjtöttük, hogy milyen általános dokumentumokra van szükség a pénzforgalmi számlanyitáshoz, illetve hogy vállalkozás típusonként milyen további igazolásokat kell bemutatnod.

Általános dokumentumok, amelyekre mindenképpen szükség lesz a számlanyitáshoz:

 • a szervezet törvényes képviselőjének, a banki aláírók és kapcsolattartók, valamint a tényleges tulajdonosok személyazonosító dokumentumai,

 • cégszerűen aláírt tulajdonosi viszonyokat bemutató ábra: ennek a dokumentumnak tartalmaznia kell a tulajdonos nevét, a bejegyzés országát, és a tulajdoni viszonyokat (egyéni vállalkozóknak, őstermelőknek, egyéni cégeknek és családi gazdálkodóknak ez utóbbi nem kell),

 • természetes személyeknek érvényes személyazonosító okmány és lakcímkártya bemutatása szükséges.

 

Ha gazdálkodó szervezet (kft., kt., bt., zrt. stb.) számára nyitsz pénzforgalmi számlát, a következő dokumentumokat biztosan be kell mutatnod:

 • cégkivonat vagy végzés,

 • társasági szerződés,

 • közjegyző által hitelesített aláírási címpéldány.

 

Az ügyvédi irodáknak be kell mutatniuk 

 • az alapító okiratot,

 • az ügyvédi igazolványt,

 • az illetékes ügyvédi kamara 30 napnál nem régebbi igazolását azzal kapcsolatban, hogy az iroda szerepel az ügyvédek névjegyzékében.

 

Az egyéni ügyvédeknek értelemszerűen alapító okiratot nem kell bemutatniuk, csak az ügyvédi igazolványt és a kamara igazolását.

A számlát nyitó egyesületeknek, sportegyesületeknek és alapítványoknak bírósági kivonatra, az egyesület alapszabályára és aláírási címpéldányra van szüksége.

Ha egy külföldi vállalkozás magyarországi fióktelepe számára szeretnél számlát nyitni, akkor szükséged lesz

 • a fióktelep magyarországi cégkivonatára,

 • a fióktelep alapító okiratára,

 • az aláírási címpéldányra,

 • a külföldi anyavállalat cékivonatára,

 • illetve az anyavállalatok fióktelepeinek az esetében az anyavállalat alapító okiratára.

 

Az őstermelőknek be kell mutatniuk a mezőgazdasági őstermelői igazolványt.

Más feltételek vonatkoznak azokra a szervezetekre, amelyek a bankszámlanyitással egyidőben alakulnak. Nekik a következő dokumentumokra lesz szükségük:

 • társasági szerződés, 

 • aláírási címpéldány vagy aláírási minta,

 • tanúsítvány, amely tartalmazza a nevet, a székhelyet, az adószámot, a cégjegyzékszámot és a statisztikai számjelet),

 • érkeztetett elektronikus bejegyzési kérelem. 

 

Bank360 tipp: számlanyitásnál érkezz felkészülten a bankfiókba! Érdemes előre összekészíteni a szükséges dokumentumokat, nehogy egy adminisztrációs baki miatt csússz le egy kedvezményes ajánlatról!

 

Milyen költségei vannak a vállalati számlának?

A céges számlák fenntartása költségesebb, mint a lakossági bankszámláké, ezenkívül az egyes csomagok között végösszegben akár több tízezer forintos különbségek is lehetnek. Összegyűjtöttük, hogy milyen költségek merülhetnek fel a pénzforgalmi számláknál.

Havi számlavezetési díj: néhány száz forinttól akár tízezer forintos összeg is lehet egy vállalkozói bankszámla havi számlavezetési díja, attól függően, hogy milyen típusú számlacsomagot választasz és hogy mekkora számlaforgalmat bonyolítasz. Az alapdíj általában magában foglal olyan szolgáltatásokat, mint például a telebank, az internetbank, vagy a számlához tartozó bankkártya - a társkártyáért viszont általában már fizetni kell.

Készpénzfelvétel ATM-ből: bankfüggő, hogy ezért a szolgáltatásért mennyit kell fizetni, de az esetleges ingyenes tranzakciókon felül általában 2-300 forintot kell fizetni.

Alszámlák számlavezetési díja: ha a pénzforgalmi számládhoz alszámla is tartozik, akkor ezután is felszámolja a bank a számlavezetési díjat.

Számlacsomagok közötti váltás: ezért alkalmanként 2-3000 forintot számol fel a bank.

Átutalások: bankon belül ezért kevesebbet, míg bankon kívül többet kell fizetned az utalásokért. Egy utalás díja néhány száz forinttól akár több ezer forintig is terjedhet, de minden esetben van egy összegplafon, amit nem tudsz átlépni. Érdemes számolni ezzel a költséggel, mert egy hónapban akár 100 000 forintba is kerülhetnek a cégednek az utalások. A már elindított eseti forint átutalás törléséért, módosításáért  vagy visszahívásáért további díjat kell fizetned.

Csoportos beszedés indítása, jóváírása, terhelése: itt tételenként kell megfizetned a díjakat.

Csoportos átutalás indítása: ebben az esetben is tételenként kell megfizetned a díjakat.

Pénztári befizetések: ezért általában néhány száz forintos díjra számíthatsz.

Láthatjuk, hogy a pénzforgalmi számla vezetése aktív használat esetén jóval többe kerül, mint például egy lakossági bankszámla, így érdemes a vállalkozás költségeinél számolni a bankszámla díjával is. A fenti díjak közül az időszakos akciók keretein belül akár többet is elengedhetnek a bankok, így érdemes utánajárni a részleteknek, mielőtt számlacsomagot választanál.

Bank360 tipp: vállalkozói számla csomagonként eltérő lehet, hogy a fenti díjak közül melyik kedvezményes, vagy melyeket engedi el teljesen a bank. A vállalkozásra szabható csomagoknál pedig akár te is kiválaszthatod, hogy a bankolás melyik része legyen kedvezményes!

 

Találd meg a legjobb kedvezményes ajánlatot!

Összegyűjtöttük az aktuálisan elérhető legjobb kedvezményeket, amelyeket a bankok kínálnak! 

 

Raiffeisen Bank vállalkozói számlanyitási akció

Ha a Raiffeisen Banknál nyitsz vállalkozói számlát 2019. november 30-ig, számlacsomagtól függően havonta 3-5-10 kedvezményes átutalást indíthatsz forintban egy éven keresztül. Az akció a következő számlacsomagoknál vehető igénybe:

 • Vállalkozói Aktív Számla 1-4. módozatai,

 • Vállalkozói Aktív Plusz Számla,

 • Könyvelői ajánlatcsomag, 

 • Ügyvédi ajánlatcsomag, 

 • Patika ajánlatcsomag.

 

OTP Bank vállalkozói számlanyitási akció

Ha online igényelsz pénzforgalmi számlacsomagot az OTP-nél 2019. január 1. és 2019. december 31. között, a számlanyitás hónapjától kezdve 12 hónapig nem számol fel a bank számlavezetési díjat. A kedvezményt azok vehetik igénybe, akik 

 • a számlanyitást megelőzően nem rendelkeznek pénzforgalmi és fizetési számlával az OTP-nél,

 • hitelesített elektronikus számlakivonatot is igényelnek. 

Fontos, hogy a Gold számlacsomagra nem vonatkozik ez az akció.

 

Üdvözlő Kampány a Budapest Banknál - akár 40 000 forintot is spórolhatsz!

2020. január 31-ig vehető igénybe a Budapest Bank Üdvözlő Kampány akciója, amelyet a Budapest Bankcsoport lízing finanszírozással rendelkező ügyfeleinek hirdetett meg. Nézzük meg a legfontosabb feltételeket! Abban az esetben számíthatsz a kedvezményre, ha

 • a Budapest Lízing Zrt.-nél lévő, vagy a megelőző egy évben lejárt lízing szerződéssel rendelkezik a vállalkozásod, 

 • nincs a Budapest Banknál vezetett fizetési számlája a vállalkozásnak,

 • a számlanyitás hónapjában és az azt követő két hónapon belül készpénzfelvétel kivételével összesen legalább 3 db terhelési tranzakciót kell végezni a számlán.

Ha most nyitsz pénzforgalmi számlát, a következő kedvezményeket veheted igénybe:

 • 20 000 forint kedvezményt biztosít a bank a következő kisvállalkozói csomagok esetében: Gyümölcsöző csomag, Perfekt csomag, Budapest E-csomag, e-Üzleti csomag, Elixír csomag,

 • 40 000 forintos kedvezményt vehet igénybe a céged ezeknél a csomagoknál: Határtalan csomag, Paragrafus csomag, e-Paragrafus csomag, e-Könyvelő csomag.

 

A K&H Bank is kínál kedvezményeket céges ügyfeleknek

Ha 2019. december 31-ig nyitsz K&H Start extra számlacsomagot, akkor a számlanyitástól kezdve az első 6 hónapban a bank elengedi a számlacsomag havidíjának a 100 százalékát, azoknak a vállalkozásoknak, amelyek 50 millió forintnál nagyobb éves árbevételt könyvelnek el.

 

CIB Partner Vállalkozói Számlacsomagok: válaszd ki a hozzád illőt!

A CIB Banknál három számlacsomag esetében is eldöntheted, hogy melyik kedvezményt szeretnéd igénybe venni. Ha új kisvállalkozói ügyfélként nyitsz Start Vállalkozói Számlacsomagot, Médium Vállalkozói Számlacsomagot vagy Maximum Vállalkozói Számlacsomagot, megspórolhatod a számlavezetési díjat, és választhatsz, hogy alábbiak közül melyik szolgáltatásra szeretnél kedvezményt:

 • készpénzfelvételi díj, 

 • készpénzbefizetési díj,

 • forint átutalás elektronikus csatornán,

 • deviza átutalás elektronikus csatornán.

 

Az Erste Banknál minden nap Black Friday van a cégeknek

Az Erste Banknál több vállalkozás típushoz is találhatsz ideális számlacsomagot. A kisvállalkozók akár havi 100 forintért is nyithatnak számlát, a Black Friday Kereskedői Számlacsomaggal pedig minél nagyobb kimenő számlaforgalmat bonyolítasz, annál kedvezményesebb lesz a havidíj. 0 - 1 500 000 forint közötti kimenő számlaforgalom esetén a havi díj 1990 forint, 1 500 001 - 5 000 000 forint között 990 forint, 5 000 000 forint felett pedig már csak 490 forintot kell fizetned a számlavezetésért. 

Az Erste Banknál ezenkívül az induló vállalkozások, az agrárvállalkozók és a társadalmi szervezetek is megtalálhatják a számukra ideális ajánlatot.

 

Sberbank vállalkozói számlák - nullázd le a számlavezetési díjat!

A Sberbank számlacsomagjai között több időszakos kedvezmény is elérhető. A Partner Fix Nullázó Számlacsomagot 2019. december 31-ig veheted igénybe kedvezményesen. Amellett, hogy megspórolhatod a számlavezetési díjat, a számlacsomag mellett a Sberbanknál ingyenesen igényelheted az E-menedzser ügyviteli rendszert, amely az ügyfeleid nyilvántartásában és a számlázásban is segítséget nyújt.

Mennyire volt hasznos a tanács? Értékeld!

4,49 / 179
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!