kézfogás

A Budapest Banknál május 15-től érhetők el a Széchenyi Kártya Program legújabb termékei

kézfogás

A Budapest Banknál május 15-től érhetők el a Széchenyi Kártya Program legújabb termékei

Budapest Bank tartalom
2020-05-11 Frissítve: 2022-01-18
2020-05-11 Frissítve: 2022-01-18
8979077

Széchenyi Kártya Program megújul, a kibővített konstrukciók mától érhetőek el a szerződött pénzintézeteknél, így a Budapest Banknál is. A bank a kis- és középvállalkozások szakértőjeként 2011 óta közvetíti a program termékeit, ez idő alatt több mint 55 milliárd forintot juttatott a szektor szereplőinek, és jelenleg is közel ezer élő szerződéssel rendelkezik.
 

A Kavosz Zrt. által nyújtott Széchenyi Kártya Programban az új feltételek szerint 4 új konstrukció érhető el. A munkahelyek megőrzésének támogatására elindult Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel 1 millió forinttól akár 750 millió forint összegig igényelhető, 2 éves futamidővel; a Széchenyi Munkahelymegtartó Hitellel kombináltan igénybe vehető, szabadfelhasználású Széchenyi Kártya Folyószámlahitel PLUSZ legfeljebb 2 éves futamidővel és évi nettó 0,1%-os kamattal rendelkezik, és  illetve 1 és 100 millió forint közötti összegű lehet, a 3 éves futamidejű, szabadfelhasználású Széchenyi Likviditási Hitel  bármilyen forgóeszköz beszerzésre és egyéb igénybe vett szolgáltatások finanszírozására alkalmas; míg a Széchenyi Beruházási Hitel PLUSZ a veszélyhelyzet lejártát követő időszakban a normál üzletmenet visszaállításában segíthet.
 

A kifejezetten gazdáknak szóló Agrár Széchenyi Kártya konstrukcióban már korábban változás történt, a gazdasági nehézségek kezelése és enyhítése érdekében új, kedvezményes feltételrendszerű, emelt hitelösszegű, kiemelt állami kamat- és kezességi díjtámogatásban, illetve költségtámogatásban részesített Folyószámlahitel vált elérhetővé.
 

„A Budapest Bank mindig is kiemelt figyelemmel kezelte a hazai kis- és középvállalkozásokat, bankunk hitel- és ügyfélállományában is meghatározó szerepet töltenek be. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a hazai vállalatok a megváltozott körülmények ellenére is a céljaiknak leginkább megfelelő konstrukciókhoz juthassanak. Ennek érdekében, minden olyan terméket elérhetővé teszünk, amelyek segítséget nyújthatnak a szektor számára. Az évek óta követett startégiánk, az ügyfelek minél mélyebb megismerése és a bizalom kiépítése most még értékesebbé válik, hiszen így még gyorsabban és könnyebben tudjuk megtalálni a legjobb megoldást a céljaik eléréséhez” – jelentette ki Dancsné Engler Bernadett a Budapest Bank kisvállalati termékfejlesztési vezetője.

Promóció

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek

Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text
Help text

Születési dátum

bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!