Megtörtént a Budapest Banknak és az MKB Banknak a fúziója. Megnéztük, az egyesülés után milyen számlacsomagokat kínál az régi-új MKB, és mennyire igazodik már ehhez a Takarékbank. 
20607742
Március 31-én éjfélkor egyesül a Magyar Bankholding két tagbankja, a Budapest Bank és az MKB Bank. Az egyesült pénzintézet MKB Bank Nyrt. néven működik tovább - írja közleményében a Magyar Bankholding.
20241199
Speciális betétvédelmi szabályok vonatkoznak az MKB és Budapest Bank ügyfeleire a március végi beolvadás után. Ezek alapján érdemes dönteniük arról, mit tesznek a megtakarításaikkal. 
19972735
Informatikai átállás, több napos bankszünnap, rövidített nyitvatartás - többek között ezekkel is számolniuk kell azoknak az ügyfeleknek, akik áprilistól átkerülnek a Budapest Banktól az MKB Bankhoz. Emellett az adathalász kísérletek megszaporodására is lehet számítani, már támadnak is a csalók. Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat az egy hét múlva esedékes átállásról.
19953271
Több szolgáltatását kivezeti, emellett anyag befogadási stopot hirdetett a Budapest Bank a küszöbön álló fúzió miatt. A pénzintézet április 1-jén egyesül jogilag az MKB Bankkal.
19762546
Március 31-től a Budapest Bank ügyfelei az MKB Bank ügyfeleivé válnak, ha akarnak. Összefoglaltunk minden információt, amit a BB-seknek tudniuk érdemes az MKB-frigyről, akár maradnak a banknál, akár újat keresnek.
19574911
Két hónapon belül búcsút int az ügyfeleknek a Budapest Bank, most azonban váratlanul még új hitelekkel állt elő. A március végén az MKB Bankba olvadó BB hitelfeltételein már tetten érhetők a küszöbön álló házasság jelei.
18639241
Hivatalosan is tájékoztatta az ügyfeleit a Budapest Bank, hogy március végén egyesül az MKB Bankkal, és a fúzió nyomán MKB Bank néven folytatja tovább. Ezt kell tudnia az ügyfeleknek.
18483538
Barna Zsolt lesz a születő új magyar bankóriás elnök-vezérigazgatója. Vezetésével a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarék Csoport fúziójából 2023-ra jön létre az új hazai szuperbank.
17816644
Már az ügyfelek számára is érezhető fázisába lépett a nagy magyar bankfúzió. Először az MKB és a Budapest Bank egyesül az előbbi neve alatt, majd ehhez csatlakozik a Takarék. Kiderült, hogyan érinti ez az ügyfeleket.
17676010
A Magyar Bankholding tervei szerint 2022. március 31-én egyesül a Budapest Bank és az MKB Bank, ezzel megteremtve a bankcsoport egységes működésének alapját. A fuzionált bankok átmenetileg MKB Bank Nyrt. néven folytatják működésüket. A Takarék Csoport 2023 második negyedévében csatlakozik az egyesült bankhoz - áll a Magyar Bankholding mai közleményében. A fúzióra vonatkozó terveket a tulajdonosok december közepén hagyják jóvá.
17206372
Már a Budapest Banknál is igényelhető fogyasztóbarát személyi kölcsön. A Bank360.hu megvizsgálta a hitelt: kemény feltételeket szab a bank, de a kamatozás is kedvező.
12106733
A Budapest Bank nyerte el elsőként a kiemelkedő digitális hitelintézet védjegyet, melyet a Digitális Jólét Pénzügyi Védjegy (DJPV) programban adtak át - közölte az MTI-vel az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).
11537417
Május 15-től újabb gazdaságvédelmi program indul kifejezetten kis- és középvállalkozások számára: a Széchenyi Kártya Programban új, kedvezményes konstrukciók érhetők el, amelyek a legváltozatosabb hitelcélokra, így beruházások, bérköltségek és forgóeszközök finanszírozására is igényelhetők.
8979077
Magyarországon a forgalomban lévő készpénz állománya továbbra is magas, ezért mind szabályozói, mind piaci oldalon azon dolgoznak a szereplők, hogy vonzóbbá tegyék a készpénzmentes fizetési szolgáltatásokat, valamint az online bankolás lehetőségét. Az elmúlt évek tapasztalatai egyértelműen azt mutatják, hogy a banki ügyfelek egyre inkább igénylik és kihasználják a digitális banki szolgáltatások előnyeit, ráadásul a mai gyerekek, vagyis a jövő ügyfelei igazi digitális bennszülöttek, akiknek az ilyen lehetőségek elérhetősége már természetes. 
6564406
Ha jól gazdálkodsz, akár több millió forintot is spórolhatsz egy jó jelzáloghitellel. Ha a megtakarításod is gyarapítod a törlesztés alatt, akár évekkel lerövidítheted a futamidőt és több millió forinttal csökkentheted a teljes visszafizetendő összeget. Cikkünkben a Budapest Bank Egyenlítő Hitel részleteit ismertetjük.
3343854
A Budapest Bank személyi kölcsön ajánlataival megtalálhatod a megoldást, ha a céljaid eléréséhez külső pénzügyi segítséget keresel. A hitelintézet szabad felhasználású hiteleit akár 10 százalék alatti THM-mel veheted igénybe.
2866089
A Budapest Bank új, korszerű kártyarendszert vezet be, ami támogatja a szolgáltatások digitális fejlesztését, valamint az innovatív termékek bevezetését. Az átállás október 24-én (szerdán) este 21 órától október 29-én (hétfőn) reggel 6 óráig tart, emiatt bizonyos szolgáltatások nem, vagy csak korlátozottan lesznek elérhetőek ebben az időszakban. Az átállás során 650 ezer bankkártya kerül át az új rendszerbe.
2215956
A mai naptól már mobiltelefonon keresztül is fizethetnek a Budapest Bank ügyfelei, így nem kell többé a plasztikot magukkal cipelniük. A mobilfizetési megoldás egyszerű és gyors, ráadásul biztonságosabb, mint a hagyományos kártyás megoldás, és még internet sem kell hozzá.
1463069
A Budapest Bank két új szolgáltatása is elérhető már a Tesco hipermarketekben. Harminc percen belül és akár hétvégén is megkaphatod a Tesco Készpénzhitelt. A Tesco Kis Kölcsön pedig villámgyors elbírálás után lehet a tiéd.
1205078
Bár a világ legegyszerűbb dolgának tűnik, a bankkártyák védelmére is érdemes odafigyelni, főleg most, a nagy karácsony előtti rohanásban. Adunk néhány tippet, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés.
607037
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!