Nyereségességben az OTP sehol sem volt a versenytársakhoz képest tavaly a jegybank Aranykönyve szerint, a Magyar Bankholding leányai, az Unicredit és a Raiffeisen szedték össze a magyarországi bankprofit legnagyobb hányadát. 
34629916
Soha nem látott nyereséget értek el a magyar bankok az idén, de ennek a nagy része virtuális profit. A hitelezett ügyfelek száma csökken, és a betéteseké is - egy kisvárosnyi lakossági ügyfél szüntette meg a betétszámláját három hónap alatt. Fiókbezárások és elbocsátások is voltak a szektorban.
34522723
A várakozásoknál jobb eredményt ért el az OTP az idei első félévben és a második negyedévben. Magyarországon nem túl fényes a helyzet, de a külföldi leányoknál egyre szebbek a számok. Az OTP az idén GDP-csökkenést vár Magyarországon. 
34214645
Bár a lekötött betétekre nulla százalék körüli kamatot adnak a nagybankok, több hitelintézet elkezdett kötvényeket kibocsátani a kisbefektetőknek, ezek kamata pedig igazán vonzó forintban, euróban és dollárban is. Rá is haraptak ezekre a kisbefektetők, néhány hónap alatt csaknem 200 milliárd forintért vásároltak belőlük.
32501804
Kötelező maszkviselés, kézfertőtlenítés, műanyag plexi és az online ügyintézés fejlesztése - így készült fel a bankok többsége a koronavírus-járvány második hullámára. A Bank360.hu pénzügyi szakportál a járványra való felkészüléséről, ezzel összhangban pedig az online hitelügyintézés lehetőségéről kérdezte a bankokat.
10222937
Folyamatosan monitorozzák a járványhelyzetet a hazai pénzintézetek. A Bank360.hu-nak elárulták, hogyan védekeznek a fertőzés továbbterjedése ellen. Az ügyfelek egyelőre nem pánikolnak.
7319977
Hitelösszeg (Ft)
Futamidő (hó)
bezárás Köszönjük, a választott bank hamarosan keresni fog Téged!
Értékeld a Bank360-at!